• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalamamak

Merhaba bazen ufacık bir detayı kaçırıyor doktorlar sebepsiz infertilite diyorlar.sadece stres bile okadar etkiliyorki inanamazsiniz. 2 iğneli aşılama bizi yaptırın kenarda dursun.bir süre daha deneyin en kötü ihtimal 3 yıl dolunca 2 aşılama da yapılmışsa devlette tüp bebek hakkınız oluyor.ben 34 yasinda devlette tüp Bebek hakkımı kullanarak gebe kaldım. Çok şükür çokta zor bir süreç değilmiş herşeyin çaresi var ve yasinizdan dolayı okadar avantajlisinizki

Merhaba bazen ufacık bir detayı kaçırıyor doktorlar sebepsiz infertilite diyorlar.sadece stres bile okadar etkiliyorki inanamazsiniz. 2 iğneli aşılama bizi yaptırın kenarda dursun.bir süre daha deneyin en kötü ihtimal 3 yıl dolunca 2 aşılama da yapılmışsa devlette tüp bebek hakkınız oluyor.ben 34 yasinda devlette tüp Bebek hakkımı kullanarak gebe kaldım. Çok şükür çokta zor bir süreç değilmiş herşeyin çaresi var ve yasinizdan dolayı okadar avantajlisinizki
yaş çok önemli sanırım

yaş çok önemli sanırım
Evet yaş ilerledikce amh düşüyor buda yumurta sayi ve kalitesinin azalması demek.benim şansım pkos olmadı yumurtam çok ve kaliteli çıktı çok şükür
30u geçtikce azalma başlıyor çünkü bu durumda siz çok çok sanslisiniz

Bir tüp bebek doktorunun reelsına denk gelmiştim. Bize sebepsiz infertilite tanısıyla gelenlerin yumurta ve spermlerini aldığımızda genelde tanıyı biz koyabiliyoruz diyordu. Yani döllenmeyi yapıyoruz embriyo 5.güne ulaşmıyor. Sperm hareketliliği iyi ama görüyoruz ki kısa süre içinde hareketlilik duruyor ve yumurtaya ulaşamayabiliyor. Yani kadın doğum doktorlarının ya da ürologların koyamadığı teşhisi biz koyabiliyoruz diyordu. Ama şu da var stres faktörü. Birçok kadın çocuk denemeyi bıraktıktan vazgeçtikten sonra hamile kalabiliyor ama vazgeçmek o kararı almak gerçekten zor. Doktorlae böyle durumlarda tatile gidin diyolar tatilde kafan dağılıyo stres faktörü ortadan kalkıyor diye.
İşte etkeni stres bacım yani o kaygı geldi mi baş etmemek lazım sal gitsin ama nasıl gel bi de bize sor o vazgeçiş eşiğine gelebilmek işte tüm mesele bu

Back
X