- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #26.601
iyyim defne sen nasılsın cnmmmmm
:roflol: :roflol: ohhhhh uyu valla bizim yerimize de kaydirigubbakcemile5
nasılsın canım?
iyim canım yaaa havadanmıdır nedır bılmem boyle bi halsizlik var üzerimde hiçbirşey yapmak istemiyo canım uyku bastırıyo yaaa daha tam doyamadım uykuya galıba sen nasılsın canım..?
kahvaltını yap bi güzel ohhh. sonra uyu gene kuzucum. akşam üstü kalkar bi yemek yaparsın yeter işte. benimde karnım çok ağrıyo bugün iltihap oldum gene galiba. eve gidesim var çok ama nerdeeee mafoldumben
oyyy keske kuzum ama evı toparlamam lazım yaaa bende biraz temizlik hastalıgı varda.gecmıs olsun canım yaaa ayaklarını usutmemen lazım canım ya benım doktorum hep onu der bana kesınlıkle ayklarından usutmemen lazım dıkkat et kendıne canım yaa
gözün ayıdın olsun canım ALLAH sağlıkla kucağına almayı besleyip büyütmeyi nasip etsin..
sağol canımcım dikkat ediyorum valla ama yine oluyo. sana kolay gelsin ozaman senin temizlik akşama kadar sürer kuşumm kaydirigubbakcemile3 o hastalık bende de var bilirim. kriz geliyor sonra hertaraf temizlenene kadar geçmiyor kaydirigubbakcemile3
ahucugum sna akatılıyorum ama yenıde evlenmıs olsak bızım sorunumuz var
ılerleyen yaslarda zaten bişi yapamıoruz
yanı yapsakta sans daha dusuk oluyor
hem bızım beklememız ıcın bır sebep yok
esımde sperm cok ama cok az yuzden tupu tercıh etmemızı cogu doktor söledı
sagol canım benım aynen ya bı yere bulastımmı ha surayıda yapayım ha surayıda yapayım derken heryere bulasıom ıster ıstemez yaa hastalık degılmı bı kere.neyse canım ben sımdı yavastan yavastan baslıyım en ıyısı kendıne cok cici bak tatlım grsmek uzere canım byy:a015:
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
benimd rahmim tersçocugum olurmu olmazmı bilmiyorum
benimd rahmim tersçocugum olurmu olmazmı bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?