Gebe kalamayanlar buraya.....

tek duam bu
2 kere ölesıne gıttık bır semıner bırde form doldurmaya ,250 tl gıttı
5 i gececek bzmkısı belli
aman olsunda bebegım varsın tırılyon gıtsın

evet asraciigm bebk olsun da hayirlisiyla, saglikla, kucagimiz almata nasip olsun INSALLAH :Saruboceq:
gerisini yavas, yavas öder herifler. biz böyle olmasini istermiydik.
kendiliginden olsaydi daha iyi olurdu.
ben kac aydir bekliyorum. eskisi gibide kafama cook fazla takmiyorum. yine olmadi malesef.

ben minik bir kahvalti yaptim. vitaminleri icmek icin.
herif uyuor. bende gidip uyuyiyim bari.
vitaminler bende uyku yapti. kendinize iyi bakin sekerlerr.
görüsüürüüzzz .öpöpöpöp bbbbb

inşallah içime doğmuştur seni bekletmez bebişin çalışmaya devam yorulmak yok bize a.s

ayyyy inşallah canım benim yok canım ben ara verdim bi süreligine yaaa psikolojim cok bozuldu o donemde bı kendımı toparlayayım ondansonra hayırlısıyla olur ınsallah artık...

mrb arkadaşlar siteye yeni kayıt oldum benim bir oglum var 8 yaşında 2 .cocuk düşünüyoduk 2 yıldır normal yolla olmayınca doktora gititm gecen ay çatlatma iğnesi oldum fakat olmadı rahim filmi çekildim soktorumun demesine göre doğumda tüplerimde tıkanma olmuş bu ay aşılama olacam bu konuyla ilgili bana bilgi verirseniz sevinirim şimdiden teşekkürler....................

herif hakloi isyan cikarmaklaa. onuda camasir suyuyla yikamiyorsun INSALLAHH
Herif bana öyle diyo. bir gün benide makinaya atip yiakrsan sasirmam diyo kaydirigubbakcemile3

ahahahahah valla yakında onuda yapacagımdan şüpelenıyo herıf yeter Artık bı rahat ver kendıne kendi kendine iş cıkarıon basına dıo hep ev pis degıl otur rahat et bıraz dıe hep bogusuyoz yaaaklava: ama elimde degil gülüm ya alıskanlık yapmıs bende temızlık sankı bı gun temızlıkle ugrasmasam evımı b....k goturuyo sanıom yaaa eşimin arkadasları bıze geldılermı adamlar kendı evlerıne gıttılermı eşlerıne soylenıolarmıs bak ust kat komsuya ne kadar temız ve tıtız dıe eşim dedi bunu bana herıflerın karılarıyla arasını bozmaya neden olcan kız ıo bana da:roflol:

hos geldinn olumunekankayizsmile ALLAH oglunu bagislasin uzun hayirli ömürler nasip etsinn :Saruboceq:
ben 6 kere asilama oldum canim.
söyle senin yumurtlama günün hangi günse doktor sana diyicek. 14yada 15 oluyordu benim.o gün doktora gitmeden önce.
esin bir kabain icine. genelde o kabi onlar veriyorlar. istemeyi unutmayin. o kabin icine spermlerini akitiyor.
siz hemen doktora gidiyorsunuz, senin rahim agzina bir kamera gibi bir sey yerlestitricek doktor.
sonra uzun söyle 30 santimlik bir hotumun icine enjeksiyonla spermleri cekip. o kameradan iceri vericek. 5 dakika falan sürüyor.
biraz acitiyor, fazla degil canim. INSALLAH senin basarili olur :Saruboceq:

sevincnur, tüplerin kapaliymisya önce rahim filimi cektirseydin keske.
arkadaslar filimin tüpleri actigini söylüyorlar. sen üzerine düsmesen doktorlar bastan saliyorlar.
anlamadim. tüpler kapali oldugu halde nasil asilama yaparlarki??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…