Gebe kalamayanlar buraya.....

iyim balımmm benim sen nasılsın neler yaptın bugün...:hulya:

bende iyyim ama yine moralim bozuldu. bu seferde benim yiyenim, hani 1 yasinda yiyenim vardiya o hasta olmus. hastaneye yatirmislar. kiz kardesim cook naif birisi.
cocuk hasta oluyor pesinede kendisi. YARABBIM sifa ver bacimaaa :Saruboceq:
ben cikip biraz dolastim. havalar cook güzel. yazdan kalma bir gün vvardi.

ayyy çok geçmiş olsun canım benim allah acil şifalar versin canım yaa tez zamanda iyileşşin insallah bıtanem..ohh iyi yapmıssın gezmekle bende vede hapis hayatı yasıom valla:)

ayyy çok geçmiş olsun canım benim allah acil şifalar versin canım yaa tez zamanda iyileşşin insallah bıtanem..ohh iyi yapmıssın gezmekle bende vede hapis hayatı yasıom valla:)

ALLAH razi olsun canimm :Saruboceq: bizler ona cook üzülüyoruz. cook aci cektii :gitme:
halada cekiyor. ne zaman biticek acialri bilmiyorum :gitme: cickip dolasmasam patlarim.
iyi geldi dolasmak.
canim sen niye hapis hayati yasiyorsun ??

ayyy ne bilim canım yaaa hiç dısarı cıkasım gelmıo herkes yabancı kımseyle muhabbet kuramıon cok kotu bıse yaaa hapis hayatı ıste

ayyy ne bilim canım yaaa hiç dısarı cıkasım gelmıo herkes yabancı kımseyle muhabbet kuramıon cok kotu bıse yaaa hapis hayatı ıste

aynen bende ne zaman disari ciksam yabanci ülkede yasadigim aklima gelyior :gitme:
burasi cook güzel. benim cikip dolasip gelmem 1, yada2 sat sürüyor. en azindan günesleniyorumm.
bir sürü bebisler görüyorum. artik bebkler bana aci vermiyor.
tüp bebk olayindan sonra bazi acilarimi astim. ben senin gibiydim bir zamanlr. 6, 7 hatta 10 gün hic ama hic disari cikmazdimm :gitme:
pisikolojim bozuktu o zamanlar.

cnm tüplerinde tıkanıklık varsaa aşılama nie yaptırıosunkii aşılamada normal yolla gebelik gibi bişeyy.sadece şans daha fazlaada tüplerin tıkalıysa yanlış tedavidesin cnm.benimde tüplerim tıkalı.

betüss, nasilsin bebisin nasil. ohh meleginle sen boool boool dinlerndiniz himmm.
sefan olsun canim. canin ilk ne cektii?? kac aylik oldu?? niyeyse cim cime diyesim geldi bebisineee bilmiyorumkismile
kiz olucak heralde, hayirli, saglikli olsunda yeterki . kiz erkek ne fak eder dimi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…