- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #26.901
iyim balımmm benim sen nasılsın neler yaptın bugün...:hulya:
bende iyyim ama yine moralim bozuldu. bu seferde benim yiyenim, hani 1 yasinda yiyenim vardiya o hasta olmus. hastaneye yatirmislar. kiz kardesim cook naif birisi.
cocuk hasta oluyor pesinede kendisi. YARABBIM sifa ver bacimaaa :Saruboceq:
ben cikip biraz dolastim. havalar cook güzel. yazdan kalma bir gün vvardi.
ayyy çok geçmiş olsun canım benim allah acil şifalar versin canım yaa tez zamanda iyileşşin insallah bıtanem..ohh iyi yapmıssın gezmekle bende vede hapis hayatı yasıom valla:)
ALLAH razi olsun canimm :Saruboceq: bizler ona cook üzülüyoruz. cook aci cektii :gitme:
halada cekiyor. ne zaman biticek acialri bilmiyorum :gitme: cickip dolasmasam patlarim.
iyi geldi dolasmak.
canim sen niye hapis hayati yasiyorsun ??
ayyy ne bilim canım yaaa hiç dısarı cıkasım gelmıo herkes yabancı kımseyle muhabbet kuramıon cok kotu bıse yaaa hapis hayatı ıste
mrb arkadaşlar siteye yeni kayıt oldum benim bir oglum var 8 yaşında 2 .cocuk düşünüyoduk 2 yıldır normal yolla olmayınca doktora gititm gecen ay çatlatma iğnesi oldum fakat olmadı rahim filmi çekildim soktorumun demesine göre doğumda tüplerimde tıkanma olmuş bu ay aşılama olacam bu konuyla ilgili bana bilgi verirseniz sevinirim şimdiden teşekkürler....................
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?