- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #26.921
ıssızlar topıgı olacak yakında burası
selam herkesee
ıssızlar topıgı olacak yakında burası
oh ohh, masallah arkadaslar gelmisler oleyyyyyyyyy
hos geldiniz, skerkiz, esraa
nasilsinizzzzzzzzzzz
biraz moralim bozuk. cayimi demledim yanina cekirdekk iki cesit büsküvi.
keyf yapmaya calisiyorummm kizlarr
gelip katrilmazmisiniz banaaaaaa
hoşbulduk canım benim ayyy bugün çok keyıflıyım valla yerimde duramıom:dance: :dance: çok guzel bi gün geçirdim sen nasılsın canım benmmm
hadi ya niye yerinde duramiyon kizzz :dance: :dance:
nasil oliyim biraz üzgünn :gitme: bütün gün evdeydim hep uzandimm akannehir akannehir
canım benim yaaa ablanın cocugu için uzuluon dımı allah tez zamöanda şifasını versın tatlımmm.bugün benim doğum günüm canım eşim mükemmel bi gün yaşattı bana o yuzden cok mutluyum içim içime sıgmıyo bugun:dance::dance:
evet ALLAH sifa verir INSALLAHH :Saruboceq: bilmiyorum icimde bir burukluk varrbilmiyorumkismile
ayyyy dogum günü kizi seniiii yeni yasin hayirli ugurlu olsunnnnnnnnnn Şeniz
sana ve ailene mutluluk, huzur ve tabki bebsi getirsinnnnnnnn Şeniz canim benim yaaaaaa olumunekankayizsmile güzel bir gün gecirmene sevindim tatlimmmmmm opuyorumnanaktan
anlatsana neler yqaptiniz kizzzzzzzzz aklinialirimsmile
güle gülee. seker kizzzzzzzz hihoyyyt
daha devam edicaksiniz anlsildiiii kaydirigubbakcemile3
devami var yaniii kaydirigubbakcemile3
galiba oyle gorunuyo canımmm ama bıraz daha burad durursam vazgeccek herıff:):):)
tesekkür ederim canım benimmm aminnnn inşallahhhhh burda kızıl meydan die bir yer var canım eşim oglen işten geldi hadi askım dısarı cıkıoz dıe benı evden aldı artık nasıl yapmıssa meydandaki rusların hepsıne iyiki dogudun canımın içi herşeyim benim yazan balonlar dagıtmıs hepsıyle teker teker konusmus anlasmıs bızde bındık arabayla oraya dogru gıdıoz oraya yaklasmadn eşim gozlerımı baglad sonra oraya vardıgımızda benı arabadan indirip o meydanın ortasına getırmıs gozlerımı actıgımde herkesın elındı o balonlar varr ve hepsı bır anda balonları elınde bırakıp havaya attı herkes alkıslamaya basladılar eşimde seni çok sevıom bırtanem deyıp bogazıma sımsıkı sarıldı yyaaa masal gıbı bı gun gecrttırdı baya yaaa ya sımdı ben bu adama tapmayayımda ne yapayımm yaaa çokkkkkkkkkk sevıommmmm bennnnnnnnnnnn aşkımı yaaaaaaaaaaaaaaaaaa....Şeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?