Gebe kalamayanlar buraya.....

hadi ya niye yerinde duramiyon kizzz :dance: :dance:
nasil oliyim biraz üzgünn :gitme: bütün gün evdeydim hep uzandimm akannehir akannehir

canım benim yaaa ablanın cocugu için uzuluon dımı allah tez zamöanda şifasını versın tatlımmm.bugün benim doğum günüm canım eşim mükemmel bi gün yaşattı bana o yuzden cok mutluyum içim içime sıgmıyo bugun:dance::dance:

evet ALLAH sifa verir INSALLAHH :Saruboceq: bilmiyorum icimde bir burukluk varrbilmiyorumkismile

ayyyy dogum günü kizi seniiii yeni yasin hayirli ugurlu olsunnnnnnnnnn Şeniz
sana ve ailene mutluluk, huzur ve tabki bebsi getirsinnnnnnnn Şeniz canim benim yaaaaaa olumunekankayizsmile güzel bir gün gecirmene sevindim tatlimmmmmm opuyorumnanaktan
anlatsana neler yqaptiniz kizzzzzzzzz aklinialirimsmile

tesekkür ederim canım benimmm aminnnn inşallahhhhh burda kızıl meydan die bir yer var canım eşim oglen işten geldi hadi askım dısarı cıkıoz dıe benı evden aldı artık nasıl yapmıssa meydandaki rusların hepsıne iyiki dogudun canımın içi herşeyim benim yazan balonlar dagıtmıs hepsıyle teker teker konusmus anlasmıs bızde bındık arabayla oraya dogru gıdıoz oraya yaklasmadn eşim gozlerımı baglad sonra oraya vardıgımızda benı arabadan indirip o meydanın ortasına getırmıs gozlerımı actıgımde herkesın elındı o balonlar varr ve hepsı bır anda balonları elınde bırakıp havaya attı herkes alkıslamaya basladılar eşimde seni çok sevıom bırtanem deyıp bogazıma sımsıkı sarıldı yyaaa masal gıbı bı gun gecrttırdı baya yaaa ya sımdı ben bu adama tapmayayımda ne yapayımm yaaa çokkkkkkkkkk sevıommmmm bennnnnnnnnnnn aşkımı yaaaaaaaaaaaaaaaaaa....Şeniz

aslinda yanlizliktan iciyorummm :içelim:
evet canim adetin 3. günü tahlil olucam.
yanilmiyorsamm. süt denilen hormonuma bakicaklarmiss.
ne cabukta unuttum yaff neler yapicaklariniii klava:

aaaaaaaaaaaaaaaaaa coook sasirdimm yaaaaaaaaaaaaaaa alkisalkisalkis
ayyyyyy ne güzel gün gecirmissin gercektennn alkisalkisalkis
vallahi cook sik bir davranis omussssss alkisalkisalkis
INSALLAH bu mutlulugunuz daim olurrrrrrrrrrrrrrr :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…