Gebe kalamayanlar buraya.....

aslında bizleri mutlu etmek çok kolay inan azıcık bişeden mutlu oluorum ama söleyince iş işten geçince pek değeri kalmıor kendinden düşünmesi lazıım bnm koca hep dürtüklemeyle yapar inanın bi ewlilik yıldönümü ktlayacaz dimi razı edene kadar göbeğim çatlar ben onun doğum günlerinde biz özenirim süpriz yaparım buda allahıııııım b,i bilseniz bnm doğum günlerimi sadece bi pasta onuda kendi yiecek ya kendi menfaaatine....ben nişanlı olduğumuz günleri çok özlüorum o zamanlar çok romantıkti şimdi embesil işte embesil embesiiiil

cok ayp kız embesılmıs

ESRAcığım ama benim tarafımdan da baksana ...öyle zor zamanlar atlatıoorum ki eşimden ne ilgi ne alaka ne gezme ne bi faaliyet anam hiç bişe yok ahamda şimdi karşımda oturmuş arka sokakaları izlior benle 2 laf etmior hani beni sewmior felan diecem ama sewdiğinden çok eminim sadece odun gibi yetişmiş onunda suçu yok napsın yetişme tarzı....ailesi de böle zaten.

erkekelrın hepsı aynı
farklı deılkı hıc bırı
benımkıde dun benı tek bıraktı gıttı abısının pesıne
bende benı tekmı bırakacaksın dıyınce hemen gerı geldı :))

ŞEKERKIZın kocasına bakın hele vay anam vayyyy napsak ki benim koca sokakta yürürken elimi bile tutmaz oysa ki nişanlıyken kapımı açar her gün gül getirirdi (saklıorum ve baktıkça üzülüorum)ewlendim bidene bilem görmedim...

erkekelrın hepsı aynı
farklı deılkı hıc bırı
benımkıde dun benı tek bıraktı gıttı abısının pesıne
bende benı tekmı bırakacaksın dıyınce hemen gerı geldı :))

düşünmüolar canım yok düşünemiolar ..iş---ew--iş-ew...böle koca yaz geldi geçti ne biyere gittik ne de beni gönderdi bekledim durdum bunu....sabır işi valla bnmkide

yok kız gercekten senınkıde bayahı ılgısızmıs
benımkısı gecen kocaman masmavı bır kafesın ıcınde mavı muhabbet kusu hedıye getrmıs bana
elımden tutar
ısteyken ararr
benım ıstemedıgım seylerı yapmaz
bırı bana laf vurmaya kalksın onu orda rezıl eder :)))))))

yok anam senın işin zormus
aman bosver yha tek sorun gezdırmemelerı olsun,
allh basımızdan eksık etmesın
namussuzluk olasında varsın tek kotu huyları bu olsun :)))))))))))))9

kız skerkız bak mılletı ıcıne dusurdun
kotu ornek oldun :)))))))))))

sımdı ben yenı nısanlanmıstım her gun abna gul gelıordu
abımde nısanlıydı o sırada bızım gelın surat asıyordu bana hedıyler geldıkce :)
abımın basını sısırıyordu
en son abım benı kenara cektı nısanlına söle kotu ornek oluyor butun hedıyelerı atarım dedi :)))))))
o aklıma geldı

kız deme böle valla şimdi boğacam bu adamı.....işteyken arar cnm bnmki allah var hemde 5inan bazen 10 kere felan arar devamlı kontrolündeyim yani.biri laf atarsa bnmkide korur beni ya oyönlerden bi şıkayetim yok sadece accık ruhumu okşasa fena olmazmı mesela dün biz tartıştık sabah kalkmadım kahvaltısnı hazırlamadım kendi gitmiş..öğlen yemeğini yaptım masaya da hazırladım kapıyı çaldı açtım yine yüzümde hafif bi gülümsemeyle karşıladım ama konuşmuorum yemeğini yedi masayı topladı ve gitti ...2 dakka sonra telefonuma mesaj geldi :<hayatım yemek için teşekkür ederim öptüm >aynen böle yazıor anam bi mutlu oldum bi oldum akşama daha da özenle hazırladım yemeğini şimdi de iyiiz ya bak bitio hemen küslük ..

evett yaaa esraa hakli sekekrkiz, bir bomba attin. topik 7 siddetinde sarsildiiiiiiiiiiii :roflol: :roflol:
hala gülüyorumm. kaydirigubbakcemile3
anam sekerkizin kocasi numunelik. herkes öyle olamzkii
elif yazolarini okudum. üzülme be canimmmm :teselli: cogunluk bizden yana.
yani cogunun herifi böyle zatenn. senin herif nasilsa benimkiside aynii ,
yine sen nisanliyken bazi seyleri görmssün ben onuda görmedimm.
ahhhhhhhhhhh ahhhhhhhhh gülüyotum ama derdim cook büyükk coookkkk

bak sakin yanlis anlama canim. kocana embesil demene gülmedim.
yaziyi okur okumaz kizdinya ona güldümm.
hani kizmiyicak gibide degil yaniii

aman ne yanlış anlayacam ayol ben anladım cnm neye güldüğünü .....he napalım bizede bölesi işte şükür yine de içkisi yok sigarası yok bunlar tesellim varsın sosyal olmasın asosyal heriiffffffffffkötükedihüso

dogum yapan kadinlar anlatiyo.. bunlardan biride benim komsumm.
diyorki beni doguma götürdü. ertesi gün beni almaya geldi. hic sormamis bir gün boyunca.
öldümü kaldimi dimi. belki kadin dogum yaptigi zaman ömyüstür. yook.
hic merak bile etmemis. düsünebiliyormusun canim.
bazi herifler odunnnn

opuyorumnanaktan kiz elif sen bu gün beni öldürücen güldürmektenn :roflol:
asosyal ha ayyyyyyyy :roflol: coooook komiksinnnnnnnnnnn :roflol:

onunkide tam odunmuş yok canım yinede büyük konuşmayım da benim kocam yapmazdır valla geçenlerde adet sancısı çektim canım kocacığım işden izin alıp geldi hep başımdaydı kuzum...

benim herifte evlilik yil dönümünde cicek alicakmis.
aslinda pek almak istemiyorda. sen diyorsunya ben istiroyum anca aliyor onun gibi bise iste.
bende kac gün önceden duyurmustum. neyse
burda pazar günleri bir cook yer kapali olur. acik yerlerde uzak. oda bana benzin isteasyonundan cicek almis.
eve bir geldiki 3 tane 1, 5 metre uzunlugunda cicekler.
bune dedim yaa. e bulamadim diyor. eve bos gelsem sen benim basima kalkican.
cicekleri koyacak vazo bulamadim. kücük vazoma su koydum cicekleri bir yere dayadim
düsünebilirmusun. benzin istasyoynundan almis.
hic güzel degildiler

onunkide tam odunmuş yok canım yinede büyük konuşmayım da benim kocam yapmazdır valla geçenlerde adet sancısı çektim canım kocacığım işden izin alıp geldi hep başımdaydı kuzum...

biraz daha yazsam tam yumusuyucan kaydirigubbakcemile3
bu kadar gamsizlikta cook fazla ama.
kadin herzaman anltir. ve cook üzülür.
ben hasta olsam benim herifte cook üzülür.
ben ölücem diye cook korkuyorr kaydirigubbakcemile3
sanki kokunun ecele faydasi varmis gibiii

:umursamaz::umursamaz:yapmazlar yapmazlar yapıncada eline gözüne bulaştırırlar hey ALLAH ım olsun yinede eli boş gelmemiş...önemsemiş zati benmkide dürtmeyle zoraki...bende ewlilik yıldönümümü diğer günlerden farklı geçirmek istiorum fotoğraf felan çekinioruz öyle güzel oluorki tüm çabalarıma rağmen..napacaz alıştıracaz benimki alışacak mecbur ben aslaa vazgeçmeyecem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…