- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #26.981
biraz daha yazsam tam yumusuyucan kaydirigubbakcemile3
bu kadar gamsizlikta cook fazla ama.
kadin herzaman anltir. ve cook üzülür.
ben hasta olsam benim herifte cook üzülür.
ben ölücem diye cook korkuyorr kaydirigubbakcemile3
sanki kokunun ecele faydasi varmis gibiii
:umursamaz::umursamaz:yapmazlar yapmazlar yapıncada eline gözüne bulaştırırlar hey ALLAH ım olsun yinede eli boş gelmemiş...önemsemiş zati benmkide dürtmeyle zoraki...bende ewlilik yıldönümümü diğer günlerden farklı geçirmek istiorum fotoğraf felan çekinioruz öyle güzel oluorki tüm çabalarıma rağmen..napacaz alıştıracaz benimki alışacak mecbur ben aslaa vazgeçmeyecem
yok anam yok övmem bu herifi övünce cılkı çıkıor bi tarafları şişior bazen arkadaşlar arasında konuşurken konu eşlere gelir bende hiç kötülemem överim akşam ewe gelince muhakkak kavga ederiz bende seni adam sandım bugün övdüm die yüzüne sölerim pişman olurum eeee ne demişler kocanı sıpanı övme
bende yavas yavas cikiyim. Herif yarim saat sonra gelicekmiss.
Cook acikmis garibim coookk. Bak simdi üzüldüm herifime. Bu saate kadar calisiyor.
Su tüp bebk olayi bize cook pahaliya patliyor.
ben cikiyorum elifcigim.
Bir gün daha bitti.
Yarinimiz bu günümüzden daha güzel ve daha romantik olurr umarimm
aleykümü selam caniim.
biz iyiz ya sennasilsin defnecigim
günaydınn geçmişe bakıp geliyrmmm
iyi be kuşum nolsun. işlerim çok yoğun bu sıralar yazamadım bi türlü. gün sayıyorum işte adet olunca tedavi başlayacak ya. beklemedeyim sositososito
bende beklemedeyim canim. bu gün yarin gelir.
hakkimizdan hayirlisi olur INSALLAHH :Saruboceq:
ben biraz ümitlendim beli hamileyimdir diye. bazen anlatiyorlarya tüpe basliycaktik hamile oldugumuzu ögrendikkk. nerde bende o sanss laelaelaelaelae
isin gücün rast gitsin canimmm :Saruboceq:
kızlar cnm çok sıkkın bugünn.dün test yaptım negatif çıktııumut işte.
akşam abimlere gittim eşi kapıyı açtıı karnını burnuma sokacaktı nerdeyse görgüsüz iyiki bi hamile olduu.çay tepsisini, bile getirmio 4bardaktan fazla olursaaa.ahh allahım öylelere veriosun bizi nie sızım sızım sızlatısounsenağlamasenağlama
kuzenimin bebeği bir tatlıki görmeyinn bem beyaz allahım nazarlardan korusun.bende istiyorummmmm bendeeeeesenağlama
kızlar cnm çok sıkkın bugünn.dün test yaptım negatif çıktııumut işte.
akşam abimlere gittim eşi kapıyı açtıı karnını burnuma sokacaktı nerdeyse görgüsüz iyiki bi hamile olduu.çay tepsisini, bile getirmio 4bardaktan fazla olursaaa.ahh allahım öylelere veriosun bizi nie sızım sızım sızlatısounsenağlamasenağlama
kuzenimin bebeği bir tatlıki görmeyinn bem beyaz allahım nazarlardan korusun.bende istiyorummmmm bendeeeeesenağlama
iyi be kuşum nolsun. işlerim çok yoğun bu sıralar yazamadım bi türlü. gün sayıyorum işte adet olunca tedavi başlayacak ya. beklemedeyim sositososito
bende beklemedeyim canim. bu gün yarin gelir.
hakkimizdan hayirlisi olur INSALLAHH :Saruboceq:
ben biraz ümitlendim beli hamileyimdir diye. bazen anlatiyorlarya tüpe basliycaktik hamile oldugumuzu ögrendikkk. nerde bende o sanss laelaelaelaelae
isin gücün rast gitsin canimmm :Saruboceq:
keşke kuşum yaaa dua edelim inş :Saruboceq: :Saruboceq: Rabbim hakkımızda hayırlısını versin inş :Saruboceq:
kahvaltımı yapıp geliyorummm
afiyet bal şeker olsun tatlişkom
ben kahvaltimi yaptim. vitaminlerimi ictim,
simdide kalkip is yapicam. ben cikiyorum kizlarr daha sonra yine gelirimm
kolay gelsin kuzucum Şeniz
üzülme be canımcım cahil deyip geç bence. Rabbim en kısa zamanda sana da nasip etsin inş :Saruboceq:
keşke kuşum yaaa dua edelim inş :Saruboceq: :Saruboceq: Rabbim hakkımızda hayırlısını versin inş :Saruboceq:
afiyet bal şeker olsun tatlişkom
kolay gelsin kuzucum Şeniz
evet önemli olan hakimizdan hayirlisi ve dahda önemli olan saglikli olmasi dimi canim.
YARADANIM bizlerede tez zamnda hayirli bebisler versinnn :Saruboceq:
sagol tatlim. bir kac isim var. kac günden devrediyor.
yapiymde bitsinnn :hulya:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?