- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #27.001
defhne sen nasılsın cnmmm
ben ckiyorum kizlar. ALLAH bizi cahillerden korusunn.
hoscakalin. öpöpöp bbb
aaaaaaaaaaaaaaaaaa coook sasirdimm yaaaaaaaaaaaaaaa alkisalkisalkis
ayyyyyy ne güzel gün gecirmissin gercektennn alkisalkisalkis
vallahi cook sik bir davranis omussssss alkisalkisalkis
INSALLAH bu mutlulugunuz daim olurrrrrrrrrrrrrrr :Saruboceq:
seker kiz balonlar felan himmmmmmmmm yeni okudum canimm. yüzüm güldüü.
senin mutlugun bizim mutluguumuz dimiii.
bende sik bir lokaantada yemek yediniz falan zannettim. daha okumadan masraf yapti dedimm.
süprizi hakketten hos olmussssss
ne güzel sen çalışıomsn.inanki çalışmadan şikayet etme.benim gibi evde otursan herkesten bi laf yesen o daha zorr.bende açık öğretime kayıt olmuştum.herkes okula başlayalı 2 hafta olmuş.daha benim sonuç açıklanmadıı.şansım hiç biyerde yokki.illam süründürmeli beni.bugün gidip onu araştırıcammm
halbuki herife sabah çok kızmıştım işe giderken sadece opüp akşama görüşürüz hayatım die cıkmıstı unuttu sandım o gittikten sonra arkasından birsürü söylendim..ama sonra böyle yapınca gönlümü aldı tabii.aminnn canım benimmm allah herkeslerin mutlulugunu daim etsin canlarım rabbim bütün evli çiftlerin yüzünü güldürsün hiç ağlatmasın
offfffff maşallh maşalh ya ne kadaaaaaaan ballısın sen ya
ya walla böle şeyler duydukça kocamdan nefret ediorum ALLAH ım biraccıkta bnm kocama ver yarabbim...BENİM KOCADA Bİ EMBESİİİİİİİL SORMAYIN UFFFFFFFFFFF ÇOK HOŞ BİŞE OLMUŞ YA ARKADAŞIM İYİKİ DOĞDUN...
superrrrrrrrrrrrrrrr nerden buldun kız bu adamı benımkı hıc anlamaz :))))))))
şekerkız canııımmmmmdogum günün kutlu olsn
sekerim dogum günün kutlu olsun canım nice mutlu yıllaraaaaaolumunekankayizsmile opuyorumnanaktan
evett yaaa esraa hakli sekekrkiz, bir bomba attin. topik 7 siddetinde sarsildiiiiiiiiiiii :roflol: :roflol:
hala gülüyorumm. kaydirigubbakcemile3
anam sekerkizin kocasi numunelik. herkes öyle olamzkii
elif yazolarini okudum. üzülme be canimmmm :teselli: cogunluk bizden yana.
yani cogunun herifi böyle zatenn. senin herif nasilsa benimkiside aynii ,
yine sen nisanliyken bazi seyleri görmssün ben onuda görmedimm.
ahhhhhhhhhhh ahhhhhhhhh gülüyotum ama derdim cook büyükk coookkkk
yaaaa canlarım benım yaaa ben sizleri üzmek için yazmamıstım bunları ya hepinizin yaralarını deştiysem çok özür dilerim sadece güzel bir gün gecirdim bunu sizlerle paylasmak ısteddım ama kötü ettım galıba sızlerı morallerınızı bozduysam çokkk özür dilerim hepınızdenn...:çok üzgünüm:
evet canım bende çok şaşırdım gecen sene doğum günümde ayrıydık beraber degildik o zman çok üzülmüştüm ben antalya daydım eşim 1 aylıgını yurtdısına cıkmıstı yanlız geçirmiştim bide yeni evliydik ilk defa eşimle birlikde geçirecegim dogum günüm olcaktı evde yanlızdım çok aglamıstım onun buruklugu vardı içimde hep ama eşim uzulme askım bidahaki doğum gununde senı yanlız bırakmıycam hatta çok güzel bi doğum günü yasatacagım demıstı.. öylede oldu allahım onu benim başımdan eksik etmesin..valla iykide kaçırmıs benı dıom.çokkk sevıom ben bu adamı yaaaa.Şeniz
kiz niye özürdülyüorsunnn canim benim yaaaaaaaaaaa olumunekankayizsmile
sen yasadiklarini anlattin. bende yasasayidim anlatirdimm. senin yazin sadece bahane olduu.
icimizi döktük biraz heriflere kizidkkklava: tabiki ben bu arada cook güldüm yaaaaaaa kaydirigubbakcemile3
inanamzsinn. elif okur okumaz patladi kiz dogal oalrak tabikii .beni bir gülem tutuu inanamzsinn :roflol:
sonrada dertlestikk.. :mymeka: ben hic üzülmedim senin yazdilarina.
sadece cook sasirdim canimmm olumunekankayizsmile
benim öyle bir beklentim olmadigi icin. hic üzülmedimm. zemuszemus
ama sizlere bişe anlatayım bakın hepiniz nışanlılık donemi kımınızde sevgililik donemı yasadınız ne güzel benım ıcımde kaldı hep bunlar ben nişanlılık donemi yasamadım hep hayal ederdım nişanlancan nişanlımla ele ele tutusup gezcem dıe ama bunlar olmadı bende tamam eşimle sevgiliydik ama sevgililik donemımınide hiç yasayamadım 3 sene sevgili kaldık ama eşim o dönemlerde hep rusyada çalıstı bırak telefonla gorusmeyı nette bıle konusamıoduk arayıp soramıyodu benı sadece msjlarla ıdare ettık uç sene boyunca bı ınsanın sevdıgının sesını duyumaması kadar kotu bıse yok bence cok sevıodum eşimi..üç senede 3 kere anca turkıyeye gelebıldı anca sefer yan yana gelebıldık...bu sefer benı aylemden ısteme mevzusu cıktı ortaya babam vermedı herkes karsı cıktı çok aglattılaar benı hiçbir seyi güzellikle yasatmadılar ve eşim sonunda kacırdı benı o kadar sevdıgım halde kacmıodum ben herseyın guzellıkle olmasını ıstedım ama olmadı hiçbirsey ıstedıgım gıbı gıtmedı çokk üzüldüm çok agladım.eşimde söz verdı bana benımle oldugun surece tek damla göz yası akıttırmıycam sana el bebek gul bebek bakcam sana hiçbirseyini eksk yasatmıycam herseyın olacak dıe soz verdı çünkü hiçbırseyı ıstedıgın gıbı yasatmadım sana dedı.ama inan evlendıkten sonra hersey daha bı guzel olcak dıe soz verdı.allah eşimden razı olsun onu cok sevıorum yaptıgı seylerın hıcbıseyın hakkını yıyemem hayatımdakı tek kıymetlı varlık o bu yuzdenbenım ıcın cok degerlı kızlarrrrr..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?