- 24 Haziran 2008
- 4.327
- 66
- 358
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #27.221
ya tuba nereye gıttın....
kız sen hemen yaslanırsın ınankı
neden bu kadar kafaya takıosun
,canın ne zamn gıtmek ıstıyrsa o zamn gıt kaynanana
sen amelıyatına adapte ol
melegıne kavusucaksın bak az kladı allhın ıznıylen ınşşşşş
bırben nerdesın kızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
bugun yoktun
ayrıca artıkk melıkede yok
evet ya melikem gelmiyo hiç artık ama o bu aralar çok geziyo ondan gelemiyor sanırsam CADIARZU birben de yoktu. ikinize de en mükemmelinden oklava geliyoooooklava: klava: klava: nerdesiniz siz bakimmm klava:
kızlarr arkadaşımdaydım yeni geldim.eşim aradı neden annemlere geçmedin dedii.bende bişey demedin dedimm.dememmi lazımdı dedi.küsüzya.bende ben geçemem tavuk çıkardım bozulur tekrar koyarsam dedim kavga yaptık kapatıık.
en son pazar günü görüşmüştük annesiylee.ilk kez bu kadar uzun sürdü.sizce iyimi yapmışım gitsemiydim
oooooooooo birbenim gelmiş nerelerdesin sen cnm ya ..
cnm olurmu ama tüp bebek tedavisine başladın bak ne güzel belkide meleğine kavuşucaksın bu moral ne bu kadar olumsuz düşünce ne kızıcam ama yaaaaa....
ayy gülüm gelmis hos geldin canimmm olumunekankayizsmile bebsinle sen ISALLAH iyisinizdir :Saruboceq: hazirlik yapmaya basladinmii tatlimm seni özledik yaaa Şeniz
aslinda cook iydim. adet oldum diye nerdeyse hic üzümedim desem yeridir.
birden bise oldu bana moralim cook bozuk. ssüreki uykumda uyanyorum.hamile kalmamk icin doktor ha verdi. mu yapti acaba yani uzun zamandir en cook mutluydumm.ayyyy
INSALLAH yine öyle olurummm :Saruboceq:
gül se bilmiyrsun beli, ben hem demir haypi kullaniyorum. hem bbek engeli olmasin diye hap aliyorum.
hemde hamile kalmamk icin hap aliyorum.
epsi birden oluncami böyle oldum bilmiyorum.
birde su camasir olayi beini her zaman sinir eder. oda üstüne gelince bend moral sifir oldu.
hoşbulduk yavruceylanım benim aman da aman ilgi mi beklermiş naz mı yaparmış hadi bakim bu kadar ilgiye gül bakim :1hug:
cnm hazırlıklar bitti doğum çantam bile hazır yarın kısmetse yatağı felan gelicek kıyafetlerini yıkadım ütüledim kısaca herşey hazır cnm bi kızım eksik kızımın yolunu gözlüyoruzkaydirigubbakcemile3
ayyyyyy yüüm güldü kizzzzz demek ebiselerini yikadin ütüledin yatagida gelicek o. birazda olsa morali düzeldi vallah. opuyorumnanaktan bunlar cook tatli heyecanar dimiii.
kucagine da alirsin INSALLAH canim arkadasimmm Şeniz
cnm evet kullandığın ilaçlardan olabilir ama ç0k önemli günlerin tatlım nolur moralini yüksek tut olurmu .
e anlat bakim tedavinin hangi aşamasındasın hangi ilaçları kullanıyosun kısaca ben yokken neler yaptın çabuk anlat bakim kıs sengözlerimebaksanabsengözlerimebaksanab
bu gün adetimin 3. günü. 10 gün önceden demir hpi ferrum, bebk saglikli olsun diye Andreafol, gebe kamiyim diye Desoren iciyorumm.
22 ekimde muaynem asliyor. o zamana kadar hap icicem. sonra doktor muayene edicek. ine vurucam.
kismetse kasimin 3, le 6 si arasi trnsfer yapilicak canimm olumunekankayizsmile
evet tatlım seni bildiğim için bu mutsuz umutsuz birbeni sana yakıştıramadım yaramazım benim kaydirigubbakcemile3
evet tatlım haklısın ilaçlar ağır gelebilir allah yardımcın olsun cnm inşş emeklerinin karşılığını alıcaksın hayırlı sağlıklı evlatlarla:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
demir hapı iştah açıyo cnm dikkat et olurmu gerçi farklı olabilir senin kullandığınbilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?