Gebe kalamayanlar buraya.....

evet ya melikem gelmiyo hiç artık ama o bu aralar çok geziyo ondan gelemiyor sanırsam CADIARZU birben de yoktu. ikinize de en mükemmelinden oklava geliyooooo klava: klava: klava: nerdesiniz siz bakimmm klava:

haklısın cnmmm.
ama ailem arkamda değilki.
annem arıo evdeyim deyince sesi bozuluo.
bugün ablamla annem aradı açmadım kaynanama gittimmi ona bakacaklar.insanın kendi ailesi böle yapıosa elin kadınının bunları yapması çok normal

cok kotu bır durum yha......neden oraya gıtmenı ıstıolarkı senı kaynaanlanmı evlendırdı ler annenler

slm kizlarr
bu günlerde hic iyi degilim. sebebini bilmiyorum ama moralim coook bozuk.
ilaclardan mi acab icimde bir hüzün var. elim kolum hic kalkmiyo. pc bakmak istemyiroum. konusmak istemyiorum. niye böyle oldum hic bilmyiorum.

artik güzel hayal de kuramiyorummm :gitme:

bırben nerdesın kızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
bugun yoktun
ayrıca artıkk melıkede yok

sorma canim evdeyim ama. sürekli uzaniyorum. hep uykum geliyor.
sadece bu sabah doktora gitmek icin evden ciktim :gitme:

evet ya melikem gelmiyo hiç artık ama o bu aralar çok geziyo ondan gelemiyor sanırsam CADIARZU birben de yoktu. ikinize de en mükemmelinden oklava geliyooooo klava: klava: klava: nerdesiniz siz bakimmm klava:

bende bu gün niye totosum agiriyor duyordumm
sizlerle yazismak her zaman bana zevk veriyor. 2, 3 gündür hic iyi degilim be kuzummm mafoldumben

hoş geldin umutluu al bendende o kadarrr hayat çok sıkıcı gelmeye başladıı:çok üzgünüm:

bence iyi yapmiyorsun canimm :umursamaz: böyle yapmakla iyice huzurun kacar.
esini senle ailesi arasin da birakma. mecburen annesini tutucaktir. sonra ne derler bilirsin kilibik.
hem okula basladin hemde annesine gitmemen olmaz canim olumunekankayizsmile
kaynan büyük oldugu icin haksizda olsa, herkes sana git diyicektir. herifine naz yap. kirginligini devam ettir.
küs klama ama alindigini belirt. annesi gile gitmemzlik yapma canimm

oooooooooo birbenim gelmiş nerelerdesin sen cnm ya ..
cnm olurmu ama tüp bebek tedavisine başladın bak ne güzel belkide meleğine kavuşucaksın bu moral ne bu kadar olumsuz düşünce ne kızıcam ama yaaaaa....

tubacigim. azicik gecmisi okudum. kaynanla yasadigini evine yansitirsan herifinle bir birinizden cook sogursunuz.
ask bittimi inan hayat daha da cekilmez oluyor. herifine kendini savunma. ama konus. sen beni üzdügün icin annenlere gitmiyorum de.
yoksa ben senin annen gilde rahat ediyorum. kendimi hic yabanci hissetmiyorum de.

oooooooooo birbenim gelmiş nerelerdesin sen cnm ya ..
cnm olurmu ama tüp bebek tedavisine başladın bak ne güzel belkide meleğine kavuşucaksın bu moral ne bu kadar olumsuz düşünce ne kızıcam ama yaaaaa....

ayy gülüm gelmis hos geldin canimmm olumunekankayizsmile bebsinle sen ISALLAH iyisinizdir :Saruboceq: hazirlik yapmaya basladinmii tatlimm seni özledik yaaa Şeniz

aslinda cook iydim. adet oldum diye nerdeyse hic üzümedim desem yeridir.
birden bise oldu bana moralim cook bozuk. ssüreki uykumda uyanyorum.hamile kalmamk icin doktor ha verdi. mu yapti acaba yani uzun zamandir en cook mutluydumm.ayyyy
INSALLAH yine öyle olurummm :Saruboceq:

umutlu aşk meleği doğru söylüyorr senin bu sıralar daha hevesli daha heycanlı olman gerek bitanem....

gül se bilmiyrsun beli, ben hem demir haypi kullaniyorum. hem bbek engeli olmasin diye hap aliyorum.
hemde hamile kalmamk icin hap aliyorum.
epsi birden oluncami böyle oldum bilmiyorum.
birde su camasir olayi beini her zaman sinir eder. oda üstüne gelince bend moral sifir oldu.

hoşbulduk yavruceylanım benim aman da aman ilgi mi beklermiş naz mı yaparmış hadi bakim bu kadar ilgiye gül bakim :1hug:
cnm hazırlıklar bitti doğum çantam bile hazır yarın kısmetse yatağı felan gelicek kıyafetlerini yıkadım ütüledim kısaca herşey hazır cnm bi kızım eksik kızımın yolunu gözlüyoruzkaydirigubbakcemile3

cnm evet kullandığın ilaçlardan olabilir ama ç0k önemli günlerin tatlım nolur moralini yüksek tut olurmu .
e anlat bakim tedavinin hangi aşamasındasın hangi ilaçları kullanıyosun kısaca ben yokken neler yaptın çabuk anlat bakim kıs sengözlerimebaksanabsengözlerimebaksanab

evet tatlım seni bildiğim için bu mutsuz umutsuz birbeni sana yakıştıramadım yaramazım benim kaydirigubbakcemile3
evet tatlım haklısın ilaçlar ağır gelebilir allah yardımcın olsun cnm inşş emeklerinin karşılığını alıcaksın hayırlı sağlıklı evlatlarla:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
demir hapı iştah açıyo cnm dikkat et olurmu gerçi farklı olabilir senin kullandığınbilmiyorumkismile

bu gün adetimin 3. günü. 10 gün önceden demir hpi ferrum, bebk saglikli olsun diye Andreafol, gebe kamiyim diye Desoren iciyorumm.
22 ekimde muaynem asliyor. o zamana kadar hap icicem. sonra doktor muayene edicek. ine vurucam.
kismetse kasimin 3, le 6 si arasi trnsfer yapilicak canimm olumunekankayizsmile

birben cnm bana müsade uyku iice geldi cnm k.i.b grş byy
ayrıca sık sık gel özletme kendini.
bu arada bebekanne nerelerde iyimi haber varmı ?

cnm ya hakkında hayırlısı inşş emeklerinin karşılığını görüceksin birbenim :Saruboceq::1hug:
ama bu dönemde çok dikkat et cnm hiçbişeyin seni üzmesine izin verme olurmu :1hug:

haa benim adim cikmis yaramaz diye kaydirigubbakcemile3 sekerkizin eline su dökemem. sengözlerimebaksanab sengözlerimebaksanab
INSALLAH canimm ALLAH emeklerimizi bosa cikarmasinnn :Saruboceq:
evet kac gündür bayagi istahliydim. ama su 2, 3 gündür cook fazla yiyemiyorum.
sen neler yptin. evini özledinmi canimm olumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…