Gebe kalamayanlar buraya.....

YARADANIM bizi mutsuzluktan hüzünden, ümitsizlikten korusunnnnnnn :Saruboceq:
hersey hakkimizdan hayirli olsunnn :Saruboceq:
ben bu durumumu üstümden atmaya ugrasiyorumm. INSALLAHHHHHHHH :Saruboceq:bir birimize yazacak firsatimiz olmaz :Saruboceq:
birde zelalca arkadasimiz var. oda tüp bebk tedavisine bizimle birlikte basliyor.
ikinci denemesi. YARADANIM bu sefer melegiyle hayirlisiyla kavustururrrrrrrrrrrr:Saruboceq:

hic ugramazmiyim. dünden beri totosumun üstüne zor oturuyorumm haaaaaaa kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
INSALLAH canim ekim ayi bu sene bize mutluluk getirir :Saruboceq: hepimizeeeeeee :Saruboceq:
ayyyyyyyyyyyyy cook heyecanlandim kissssssss topikte bayagidir hamis haberi duyamadik. INSALLAH seninle yeniden sevinirizzzzzz :dance: :dance:

ınşş bırbencıgım

hayılrı akşamlar kızlar bende dr gitmeye baslamıştım adetin 2.günü gel demişti bu gün gittim ayy bide ne ögreneyim demesin mi yumurtaların tembelllakannehir akannehir
nasıl sinir oldum yaaaaa şimdi de ilaç verdi klomen gibi bişimiş günde 2 tane kullanıcam yarın itibariyel 5 gün sürecek sonra haftaya bu gün yine yanıma gel dedi :gitme:
çok canım sıkıldı yaaa allahım yumurtaya can veren rabbim nolur bizimde yüzümüzü güldür artık hayırlı bir evlatla yerindirme ellere bakıpta inşallah tedavi sonuc verir herkes için ve bizde bu yıl hamilşe oluruz kızlarrrr:gitme: boshayallersmile :ecrin_bebek:

zırvecıgım ıyıyım kuzum sen nasılsın toparlandınmı 2. tedavıye ne zamn strat vereceksın hayırlı haberlerını senınde beklıoruz ınşşşşşş

memeleket iyi geldi toparlandım canım iyiki gitmişim abimin kardeşimin çocuklarıyla zaman geçirdim..
2. tedaviye başlamadan önce düşüğün sebebi araştırılacak sebep bulunmadan dr 2. başlamayalım dedi adetimi bekliyorum adetim olunca kan tahlili falan yapacaklar sebebi neymiş bakalım sonra kendini hazır hissettiğin ay başlarız tedaviye dedi dr..
senn tedavinde hayırlı olsun canım inşallah güzel haberler verirsin seviniriz burada...
canım tefriciyeyi senmi okuyodun banada 100 tane yaz şimdi gördüm okunduğunu..
ALLAH kabul etsin..

hos geldin zirvecigimmmmmmm Şeniz
nasilsin tatlimmmmmm. yedigin ictigin senin olsun. bize yasadiklarini anlattttttttt

hoşbulduk canım..
tedavin hayırlı olsun canım ALLAH hayırlısını nasip etsin inşallah moralini yüksek tut canım..
memeleket annem abimin kardeşimin çocukları ilaç gibi geldi bana çocuklarla zaman geçirdim yedirdim içirdim uyuttum oynadım onlarla biri 5 diğeri 2 yaşında dünya tatlısı 2 side ALLAH herkesin yavrusunu bağışlasın bizede hayırlı evlatlar sağlıklı evlatlar nasip etsin yaradanım..
sen nasılsın canım ailendeki hastalara ALLAH şifa versin..

melıkecıgım cok uzuldum ınşşşş allh sıfalıgını everecktır klomen ıı gelır ınşşşş
zırve cok tsk ederım
elıf ıı aksamlar canım

melıkecıgım cok uzuldum ınşşşş allh sıfalıgını everecktır klomen ıı gelır ınşşşş
zırve cok tsk ederım
elıf ıı aksamlar canım

çok tesekkürlerrrrr bitanem benimm inşallah hayırlsını versinnn hepimiz için kuzuuuolumunekankayizsmile opuyorumnanaktan :ecrin_bebek:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…