- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #27.281
hayılrı akşamlar kızlar bende dr gitmeye baslamıştım adetin 2.günü gel demişti bu gün gittim ayy bide ne ögreneyim demesin mi yumurtaların tembelllakannehir akannehir
nasıl sinir oldum yaaaaa şimdi de ilaç verdi klomen gibi bişimiş günde 2 tane kullanıcam yarın itibariyel 5 gün sürecek sonra haftaya bu gün yine yanıma gel dedi :gitme:
çok canım sıkıldı yaaa allahım yumurtaya can veren rabbim nolur bizimde yüzümüzü güldür artık hayırlı bir evlatla yerindirme ellere bakıpta inşallah tedavi sonuc verir herkes için ve bizde bu yıl hamilşe oluruz kızlarrrr:gitme: boshayallersmile :ecrin_bebek:
hoşbulduk canım..
tedavin hayırlı olsun canım ALLAH hayırlısını nasip etsin inşallah moralini yüksek tut canım..
memeleket annem abimin kardeşimin çocukları ilaç gibi geldi bana çocuklarla zaman geçirdim yedirdim içirdim uyuttum oynadım onlarla biri 5 diğeri 2 yaşında dünya tatlısı 2 side ALLAH herkesin yavrusunu bağışlasın bizede hayırlı evlatlar sağlıklı evlatlar nasip etsin yaradanım..
sen nasılsın canım ailendeki hastalara ALLAH şifa versin..
gecmis olsunnn opuyorumnanaktan cözümlenmiyicek bir sorun degilll :umursamaz:
INSALLAHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH :Saruboceq: hamis kalirizzzz :CüvCüv:
kk komsularummmmmm heden gelin gariiiiiiiiii
bugün pazar ya kuzu kimse yok ebnimde eşim evde fazla vaktim kalmıyo kalınca söle bi göz atıyom şimdi yemek yapıcam gelirim akşama bi aksilik çıkmazsa bebişimmm olumunekankayizsmile Şeniz :asigim:
ayy hadi inşallah bacım yaaaaolumunekankayizsmile :ecrin_bebek: opuyorumnanaktan :Saruboceq:
slm kızlar ......
birben topikte olduğunu hissettim hemen geldim....
ama bi türlü mesaj yazamadım 10 dakikadır ya internet gitti ya ekran gitti sinir oldum ....
neyse sonuçta burdayım eeeeee nasılsınız şekerler....
a.s canimmm olumunekankayizsmile
canimmmmmmmm benimmmmmmm Şeniz bende anemle babamla konusuyorummmm opuyorumnanaktan
benimde bazen donuyorrr
ben bu gün daha iyim canim. icimde biraz hüzün var ama.
önceki günlere göre daha iyim. cook sükür.
evdeyim. tv izliyorum. birazda pc ye bakiyim dedim. böyle istee
sen nasilsin neler yapiyorsunn canimm ??
ooo süpermiş cnm annenle babanla konuşuyosun süper cnm ya opuyorumnanaktan
bende napim azıcık iş yapıp saatlerce oturuyorum
of ya birbenimmm canım sıkılıyo hadi gel beraber dışarıya çıkalım takılalım kız kıza sen ben kızım kaydirigubbakcemile3olumunekankayizsmile:içelim:
evet onlarin sesini duymak iyi geldii opuyorumnanaktan
ben hic iste yapamiyorum. bulasiklarim öylece duruyor.
tamam hemen geliyorummmkaranlik cökmeden dolasip gelirizzzzzz
ben ismarlyicam ama kaydirigubbakcemile3 ne yemek istersin acaba cokacimcoook
yiyenime kirmizi et ikram etmeyi isterim. senin aracilignlaaa :icecream:
cnm ii olmana çok sevindim :1hug:
arkadaşların yokmu cnm git kafanı dağıt eşinle gezin evde oturup kendini dinleme istersen.
belki kafan dağılırsa daha da ii olursun ya bide havalar iice soğudu hava kapalı insanın içi daralıyo heryer karanlık sanki akşam ldu gibi tüm gün boyunca artık dayanamıycam az daha evde oturursamsempatiksalakcinnibelki dışarı çıkarız birazdan en azından yürüyüş yaparız sositososito
gelmez mi canım ya ben vakit geçtikçe daha da kötü oluyorum annem babamdan ayrı senağlama
yok kıs hava kararsın nolucak ist. da hayat gece başlıyo alemlere dalarızguclubacismilekaydirigubbakcemile3
tmm cnm sen ısmarla bu defalık hmm ne yesek acaba valla yiğenine soracak olursan hiç fark etmez ne bulursa silip süpürüyo artık
miğdem kazınıyo sürekli hemen bişey yemesem boş miğdemide yiycek heralde
burdada hava cook kapali. bei iyice depresif ettiii :gitme: benim herif calisioyrr.
evdede olsa disari cikmak istemiyorum. cay yapardim hem ti vizlerdik hemde caymzi yudumlardikk :içelim: ama yok. gelir birazdan belki. stersten oldu heralde . dilim yara oldu.
sen cikkip dolas canimm.sana ve bsbisine iyi gelir. yürümek senin icin cook önemliii
işlerimi btirebilseydim cnm beşiği getirtip kurduracaktım eşyalarını yerleştirecektik bizim yaramazın da canımız hiç iş yapmak istemedi bu gün iice tembellik yaptık .boshayallersmile
cnm bizde eksikleri tamamladık doğum çantasını hazırladık minişimin kıyafetlerini yıkadım ütüledim bi yatağını kurdurup yerleştirmek kaldı hayırlı sağlıklı bi şekilde doğsun da inşş....
anladım cnm evet en azından dışarı çıkmasan da eşinle evde vakit geçirisin ii gelir en azından çıkıp yürüyüş yaparsınız .
evet cnm dikkat ediyorum bol bol yürümeye bakalım yağmur başlamazsa çıkıcaz birazdan şimdi eşim ikinci aşkıyla ilgileniyo (araba) eve gelsin çıkıcaz inşş ayrılabilirse ikinci sevgülüsündenboshayallersmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?