- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #27.301
ohh ohhh hayirli olsun canimmm benimmmmmm Şeniz sana ve bebisine mutluluk getirsinn dogumunnn :Saruboceq:
yeterki saglikla olsun da, besiginide yerlestirirsiniz . biliyorsun bizler son anda her seyi zil düzen yaparizzzzz kaydirigubbakcemile3
senin sancin tuttugun da kostur kostur krarmissinin yatagiiii :roflol: :roflol:
buna sükr et. yakinda sen ücüncü sevgülüsü olucann kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
birincisi kizi, ikincisi arabsii , ücüncüsü de sen olursun gariiiiiiii kaydirigubbakcemile3
sikayet etme bunu sen istedinnnn kaydirigubbakcemile3
sağol cnm benim Allah razı olsun inşş en kısa zaman da darısı başınıza inşş hep beraber sizler içinde bebiş hazırlığı yaparız burda:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
yk kıs sancım tuttuğunda zannetmiyorum yatak aklıma gelsin zaten vakit yaklaştıkçaeyvahedigeldismileeyvahedigeldismileeyvahedigeldismile
senağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama
benimkisi de isine asikk. yinede ben onun tek askiyimmmm Şeniz dermisimmmmmmm
hayir ben onun tek askiyim da belli etmiyorrr kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
sağol güzel sözlerin tesellin için kaydirigubbakcemile:dilcikar::çok üzgünüm:
yook ya banane ben ilk sevgülüsüyüm beni sona atamaz eli mahkum bikere:mymeka::dilcikar::dilcikar:
belki kızımız 2 ci olur 1 ciliği asla vermem kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
yada dediğin gibi 3 cü olurum sonra sizlere konser veririm burda KENDİM ETTİM KENDİM BULDUM :içelim:
:roflol::roflol::roflol::roflol:
teslli degil sadece gercekleri söylüyorumm :mymeka: şutarafagitti kaydirigubbakcemile3
bence sen birinciligi vermissin haberinnn yoookkk ohaoldumsmile :sinifsinif:
ha ikinci ha ücüncüü. sonucta birinci degilsinyaaaa kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
ne yapican kader basa gelen cekilirrrrrrrrrrr
kocam geldi ilk ve tek aşkına geldialsanaalsanasmile:dilcikar::dilcikar:
cnm bana müsade biz napıcağımıza bi karar verelim grş gene kendine ii bak a.e.o byy
dışarı çıkmazsak tekrar gelirim yanına ok opuyorumnanaktan:a015:
kızlar yarın rahim filmine gidiyorum sabah erkenden.....korkuorum sanki napcam ya
Allah yardımcın olsun cnm dualarımız seninle güzel haberlerini bekliyoruz..
kızlar yarın rahim filmine gidiyorum sabah erkenden.....korkuorum sanki napcam ya
teşekkürler canım inş...bu sefer bu sebep olurda hamile kalırım...korkuorum da ya b tuhafım nasıl oluor hiç bilmediğimden??
:teselli:
canım allah yardımcın olsun bende geçen ay çektirdim çok canım yndı
:teselli:
canım allah yardımcın olsun bende geçen ay çektirdim çok canım yndı
cnm ben rahim filmi çekiliceğim ay hamile kalmışım adetimi beklerken film için kızım geldi teyzesi çok şükür o yüzden sadece sana duyduğum kadarıyla anlatmaya rahatlatmaya çalışıcam .
kk dan bi ç0ok arkadaştan duyduğum kadarıyla cnm kişiden kişiye göre değişiyo ama bi çok arkadaştan anlatıldığı kadar zor olmadığını ağrılı olmadığını duydum cnm inşş seninde öyle olur hiç bişey hissetmeden olup biter ve bize güzel haberi verirsin ama nolur stres yapma stres kendine zarar ver olumlu düşün bebeğini düşün belkide yarın ki rahim filmi vesile olucak bebeğine kavuçucaksın hep olumlu düşün olurmu .
ALLAH IMMMM yatıp kalkıp dilimde valla inş..bu vesile olur da biter 2 senedir çektiklrim yarabbim.....ne bilim işte kendime hakim olmaıorum sabahı zor ederim gibi ..huyum batsın böle takıntılıyım ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?