Gebe kalamayanlar buraya.....

sağol cnm benim Allah razı olsun inşş en kısa zaman da darısı başınıza inşş hep beraber sizler içinde bebiş hazırlığı yaparız burda:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
yk kıs sancım tuttuğunda zannetmiyorum yatak aklıma gelsin zaten vakit yaklaştıkçaeyvahedigeldismileeyvahedigeldismileeyvahedigeldismile
senağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama

sağol güzel sözlerin tesellin için kaydirigubbakcemile:dilcikar::çok üzgünüm:
yook ya banane ben ilk sevgülüsüyüm beni sona atamaz eli mahkum bikere:mymeka::dilcikar::dilcikar:
belki kızımız 2 ci olur 1 ciliği asla vermem kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
yada dediğin gibi 3 cü olurum sonra sizlere konser veririm burda KENDİM ETTİM KENDİM BULDUM :içelim:

AMINNNNNNNN canimm :Saruboceq: :Saruboceq: ALLAH razi olsunnnnnnn opuyorumnanaktan
bilmiyorum bana o duygular cook uzak geliyor. ben yazin türkiyeye gidicem diye bür sürü bebk elbisesi aldimm.
dün aklima geldi onlar benim bebisime nasip olucakmi acaba bilmiyorumkismile
INSALLAH olurrrrrrrrrrrrrr
senin elin ayagin kavussun da yatagin en önemi varki. birde bebsin saglikli olsun yeterkii :Saruboceq:
bir anne baba icin en büyük veli nimet evlatlarinin saglikli dogmasidir. gerisi teferruat canimm benimm olumunekankayizsmile

teslli degil sadece gercekleri söylüyorumm :mymeka: şutarafagitti kaydirigubbakcemile3
bence sen birinciligi vermissin haberinnn yoookkk ohaoldumsmile :sinifsinif:
ha ikinci ha ücüncüü. sonucta birinci degilsinyaaaa kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
ne yapican kader basa gelen cekilirrrrrrrrrrr

kocam geldi ilk ve tek aşkına geldialsanaalsanasmile:dilcikar::dilcikar:
cnm bana müsade biz napıcağımıza bi karar verelim grş gene kendine ii bak a.e.o byy
dışarı çıkmazsak tekrar gelirim yanına ok opuyorumnanaktan:a015:

dilin sürtüstüü ücünüc demek istedin heralde sengözlerimebaksanab sengözlerimebaksanab kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
tamam canimm güle güleeeeeeee hihoyyyt
kendini teselli etmek istiyorsun ama nafileee alsanaalsanasmile
ücüncüsünnnnnnnnnnnnnnnnnnn :dilcikar: :dilcikar:

bende cikiyorumm biraz isim varrrrrrrrrrr :hulya:
benim ilk tek ve son aski oldugummm herif gelirrrrrrrrrr kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2
ahhhhhhhhh birde belli etseeeeeeee kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
görüsürüzzzzzz bbb öpöpöp güüülllllll :teselli:

Son düzenleme:
teşekkürler canım inş...bu sefer bu sebep olurda hamile kalırım...korkuorum da ya b tuhafım nasıl oluor hiç bilmediğimden??

cnm ben rahim filmi çekiliceğim ay hamile kalmışım adetimi beklerken film için kızım geldi teyzesi çok şükür o yüzden sadece sana duyduğum kadarıyla anlatmaya rahatlatmaya çalışıcam .
kk dan bi ç0ok arkadaştan duyduğum kadarıyla cnm kişiden kişiye göre değişiyo ama bi çok arkadaştan anlatıldığı kadar zor olmadığını ağrılı olmadığını duydum cnm inşş seninde öyle olur hiç bişey hissetmeden olup biter ve bize güzel haberi verirsin ama nolur stres yapma stres kendine zarar ver olumlu düşün bebeğini düşün belkide yarın ki rahim filmi vesile olucak bebeğine kavuçucaksın hep olumlu düşün olurmu .

:teselli:

canım allah yardımcın olsun bende geçen ay çektirdim çok canım yndı

cnm geçmiş olsun sanada inşş sanada vesile olur meleğine kavuşursun ama ağrılı olması kişiden kişiye göre değişiyo inşş elif arkadaşımızın ki ağrısız geçer ..
peki sende sonuç ne çok özel değilse tabii ....

ALLAH IMMMM yatıp kalkıp dilimde valla inş..bu vesile olur da biter 2 senedir çektiklrim yarabbim.....ne bilim işte kendime hakim olmaıorum sabahı zor ederim gibi ..huyum batsın böle takıntılıyım ..

ALLAH IMMMM yatıp kalkıp dilimde valla inş..bu vesile olur da biter 2 senedir çektiklrim yarabbim.....ne bilim işte kendime hakim olmaıorum sabahı zor ederim gibi ..huyum batsın böle takıntılıyım ..

tatlım aslında bu kadar stresli olman çok normal hepimiz aynı durumdayız normal bi muayenede bile inşş bi sorun çıkmaz diye nasıl stres yapıyordum içim içime sığmıyordu konuşamıyordum bile ama bu stresi yenmenin en ii yolu olumlu düşünmek cnm olumlu düşün bebeğine kavuşucağın günü düşün bak 2 yıldır zaten kendini yeterince yıpratmışsın ii düşün arkadaşım başka elden gelen bişey yok inşş güzel haberlerini de alıız .
peki daha önce bi sorunun varmıydı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…