- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #27.321
tatlım aslında bu kadar stresli olman çok normal hepimiz aynı durumdayız normal bi muayenede bile inşş bi sorun çıkmaz diye nasıl stres yapıyordum içim içime sığmıyordu konuşamıyordum bile ama bu stresi yenmenin en ii yolu olumlu düşünmek cnm olumlu düşün bebeğine kavuşucağın günü düşün bak 2 yıldır zaten kendini yeterince yıpratmışsın ii düşün arkadaşım başka elden gelen bişey yok inşş güzel haberlerini de alıız .
peki daha önce bi sorunun varmıydı ?
ewt cnm ya 2 yıllık ewliyim devamlı dr a gidioruz yumurtalarım gelişmior çatlamıor ovitrellede bile çatlamadı geçen ay kist oluşuor rahim inceliğide var vvar da var şükür olsun ...:)...5 kere aşılama oldum...vaktimi değil hayırlısı artık
cnm derdi veren allah inşş en kısa zamn da dermanını da vericek gerçekten kolay değil ama sabretmekten başka elden gelen bişey yk cnm ya bide önemli olan allah ısmet edicek inan sorunun her ne olursa olsun verecek olan Allah etrafımızda ne olaylar duyduk inan imkansızken bi anda hamile olduğunu öğrendiğimiz arkadaşlarımız oldu ama hiç bi sorun yokken yıllarca bekliyen aradaşlarda duyduk aynı şekilde inan öenmli olan Allah kısmet edicek eşimdede bende de hiçbi sorun yokken 13 ay olmadı 14 cü ay meleğime kavuştuk .sabretmeken ve dua etmekten başka yapıcak bişey yk tedavi olarak zaten elinden geleni yapıyosun hayırlısı cnm hakında .
kızlar yarın rahim filmine gidiyorum sabah erkenden.....korkuorum sanki napcam ya
birbennnnnnnnnnn nerdesin kıssssssssssss seni bekliyorum bu soğukta topiklerde dolanıyorum kıs dondum gel artık .........
sana bır nebzede olsa umut olduysam ne mutlu bana .ınş ızde anne olacagız allhın ıznıylen
gıt test yapta mutlu haberı ver bıze hafta sonumuz dahada gusel gecsın.he neden korkuosunkı negatıfte olsa uzulme RABBIM SENDEN GELEN HERSEYE RAZIYIM YETERKI HAYIRLISI OLSUN DE ve testını yap......haber beklıorumolumunekankayizsmile
slm kızlar.perşembeye prof.tan randevu aldımm.bana dua edinn.
adamın muayenesi 200ytlmişeyvahedigeldismile
öbür doktorum 30ytl di.
rabbim rast getirsin
hic ugramazmiyim. dünden beri totosumun üstüne zor oturuyorumm haaaaaaa kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
INSALLAH canim ekim ayi bu sene bize mutluluk getirir :Saruboceq: hepimizeeeeeee :Saruboceq:
ayyyyyyyyyyyyy cook heyecanlandim kissssssss topikte bayagidir hamis haberi duyamadik. INSALLAH seninle yeniden sevinirizzzzzz :dance: :dance:
hayılrı akşamlar kızlar bende dr gitmeye baslamıştım adetin 2.günü gel demişti bu gün gittim ayy bide ne ögreneyim demesin mi yumurtaların tembelllakannehir akannehir
nasıl sinir oldum yaaaaa şimdi de ilaç verdi klomen gibi bişimiş günde 2 tane kullanıcam yarın itibariyel 5 gün sürecek sonra haftaya bu gün yine yanıma gel dedi :gitme:
çok canım sıkıldı yaaa allahım yumurtaya can veren rabbim nolur bizimde yüzümüzü güldür artık hayırlı bir evlatla yerindirme ellere bakıpta inşallah tedavi sonuc verir herkes için ve bizde bu yıl hamilşe oluruz kızlarrrr:gitme: boshayallersmile :ecrin_bebek:
kızlar yarın rahim filmine gidiyorum sabah erkenden.....korkuorum sanki napcam ya
günaydın kızlarrrrr
hepinize günaydın arkadaşlar. bu sabah namazdan sonra hepiniz için dua ettim. esracım, melikecim, birbencim, maonyaa, elif ve diğer arkadaşlarım inş bu ay hepimiz bebişlerimize kavuşuruz inş :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
saol cnm allah razı olsun.bu arada benim adım tuğba
manolya alacaktım nikimi elim yanlışlıkla değince böyle bi isim çıktı ortayaakaydirigubbakcemile3
herkese gunaydın kzılar gecmısı pek okumadım nasılsınız
benı sorcak olursanız cok ama cok kotuuuuuuuu
asırı derecede gırpten kıvranıorum kafamı kaldıracak halım yok
defnecegım uzulme dıcem ama ınsan ıster ıstemz yıpranıor
neyse hayırlısı olsun
kız maonyacık gunaydın sanada değiştirebılırsın manolya olmasını ıstıyorum de admıne anında değiştirir
herkese gunaydın kzılar gecmısı pek okumadım nasılsınız
benı sorcak olursanız cok ama cok kotuuuuuuuu
asırı derecede gırpten kıvranıorum kafamı kaldıracak halım yok
defnecegım uzulme dıcem ama ınsan ıster ıstemz yıpranıor
neyse hayırlısı olsun
kız maonyacık gunaydın sanada değiştirebılırsın manolya olmasını ıstıyorum de admıne anında değiştirir
Allah yardımcın olsun canım kendini sıkmazsan korkulacak kadar bişey yok.
saol defhneciğim...çok şükür atlattım bide şu ağrılarım geçse daha rahatlayacam...bu vesile olurda hemen hamile kalırım hayırlısıyla inşllh:Saruboceq:
kızlar rahim filmini çektirdim çok fena bişeymiş halen ağrılarım var yattıorum belim karnım bacaklarım nası ağrıyo nası....yumurtalarımın ağrısı bile hissediorum...etrafımdaki herkes çok zor dedi kimi de kolay hiç bilmiosun dedi amanıııın nası fenaymışşş
AMA ÇOK ŞÜKÜR Kİ SONUCU TEMİZ ÇIKTI TÜPLERİM AÇIK- HİÇ BİR PROBLEM YOK DEDİ DR'UM...canım doktorum o kadar yardımcı oldu ki bana ben çok ağladım ya hem çektiğim acıya hemde ağladıkça ağlayasım geldi inanın iyi bir boşalttım kendimi..
Allah yardımcın olsun canım kendini sıkmazsan korkulacak kadar bişey yok.
saol defhneciğim...çok şükür atlattım bide şu ağrılarım geçse daha rahatlayacam...bu vesile olurda hemen hamile kalırım hayırlısıyla inşllh:Saruboceq:
canım hayırlısı ile atlatmana çok sevindim. ohhhhhh sonuçta temiz çıkmış zemuszemus zemuszemus bugün biraz ağrın ve kanaman olur sakın korkma yarın daha iyi olursun. 3 gün sonra bişey kalmıyor. çok korkarak gidildiği için bence psikolojik olarak mahvediyor insanı. bende eve gelince çok ağlamıştım. hastanede gıkımı çıkaramadım :) inş vesile olurda bebişine kavuşursun canımm :Saruboceq: :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?