Gebe kalamayanlar buraya.....

ewt cnm ya 2 yıllık ewliyim devamlı dr a gidioruz yumurtalarım gelişmior çatlamıor ovitrellede bile çatlamadı geçen ay kist oluşuor rahim inceliğide var vvar da var şükür olsun ...:)...5 kere aşılama oldum...vaktimi değil hayırlısı artık

cnm derdi veren allah inşş en kısa zamn da dermanını da vericek gerçekten kolay değil ama sabretmekten başka elden gelen bişey yk cnm ya bide önemli olan allah ısmet edicek inan sorunun her ne olursa olsun verecek olan Allah etrafımızda ne olaylar duyduk inan imkansızken bi anda hamile olduğunu öğrendiğimiz arkadaşlarımız oldu ama hiç bi sorun yokken yıllarca bekliyen aradaşlarda duyduk aynı şekilde inan öenmli olan Allah kısmet edicek eşimdede bende de hiçbi sorun yokken 13 ay olmadı 14 cü ay meleğime kavuştuk .sabretmeken ve dua etmekten başka yapıcak bişey yk tedavi olarak zaten elinden geleni yapıyosun hayırlısı cnm hakında .

:Saruboceq::Saruboceq:
hayırlısı ewt arkadaşım çok saol ya ---rabbim bilir mutlaka bi bildiği var bende sabırsızlıkla heyacanla bekleyecem ümüdümü kaybetmeyecem..
ben çıkıorum canım sabah erken gitcez yatmama gerek...iiyi geceler
meleğini de allah bağışlasın inş..:Saruboceq::Saruboceq:

birbennnnnnnnnnn nerdesin kıssssssssssss seni bekliyorum bu soğukta topiklerde dolanıyorum kıs dondum gel artık .........

oyy kiyamam üsüdünüz demek himmmmm Şeniz bir bardak sicak cay veriyimde hasta olmayin tatlimmmmmmmm :içelim:
canim benim su nisanli yiyenler vardiya.iki ablamin cocuklari evleniyorlar. kiz yiyenim annesiyle birlikte istanbula gitmislerdi, esya almak icin. döndüler. aksamdan beri onlarla tlf da konusuyorum ara ara onlarin pc bozuk. .neler aldiklarin anlatiyorlar. nisanlisiyla gezdiklerini eglendiklerini anltiyordu.
yemek yaptim. sonra bulasik. sonra yine konustumm. sifir bir ev kiralamislar. cook güzelmis. evi temizlemisler. esyayi daha sonra getirecekmisler.
ay coook imrendimm yafffffffffff opuyorumnanaktan istanbulda dügün paketi varmis. uygun düsmüs. esylar.

benim erkek yiyen deli gibi asik. kiz yiyende cook seviyor ama. erkek yiyen aski coook büyükkkkkk Şeniz
kiz yiyen anlatiyor sook oldum. INSALLAH evlendikten sonra da devami gelirrr kaydirigubbakcemile
ISTANBUL cok karabalik diyorlar. esyalar cin günlerce dolasmislarrrrrrrrrr
eee cifte kumrular birazda iyisi olsun üzel lsun derken. 1 hafta dolasmislar. cook sükürki gönülleine ve bütcelerine göre bulmuslarrr :Saruboceq:

zelalca, sen ne yaptin canim. doktora gidiecktin gittinmii ???
ALLAH hepimizin isini gücünü rast getirsinnnnnnn :Saruboceq: emeklerimiz bosa gitmesinn kizlaarrrrrrrr :Saruboceq:
öpöpöp. bbbbb

günaydın kuşummm kötü haber dün test yaptım negatif iyi haber hala adet olmadım kaydirigubbakcemile3 sevinsemmi üzülsemmi bilemedeim hala beklemedeyim. dualarını eksik etme nolurrr

slm kızlar.perşembeye prof.tan randevu aldımm.bana dua edinn.
adamın muayenesi 200ytlmişeyvahedigeldismile
öbür doktorum 30ytl di.
rabbim rast getirsin

Allah yardımcın olsun canımm

inşşş kuzucum bende umut azalsa da hala var bakalım

hayret senin gibi aktif bir insanın yumurtası nasıl tembel olur gıııı kaydirigubbakcemile3 canım benim üzülşme sakın bu en kolay tedavi edilebilen durum. klomeni içersin bebişine tez zamanda kavulursun inş. bende adet olsam bende klomene başlıycam ama hala tık yok eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile

kızlar yarın rahim filmine gidiyorum sabah erkenden.....korkuorum sanki napcam ya

Allah yardımcın olsun canım kendini sıkmazsan korkulacak kadar bişey yok.

günaydın kızlarrrrr

günaydın canım

hepinize günaydın arkadaşlar. bu sabah namazdan sonra hepiniz için dua ettim. esracım, melikecim, birbencim, maonyaa, elif ve diğer arkadaşlarım inş bu ay hepimiz bebişlerimize kavuşuruz inş :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

saol cnm allah razı olsun.bu arada benim adım tuğba

manolya alacaktım nikimi elim yanlışlıkla değince böyle bi isim çıktı ortayaakaydirigubbakcemile3

herkese gunaydın kzılar gecmısı pek okumadım nasılsınız
benı sorcak olursanız cok ama cok kotuuuuuuuu
asırı derecede gırpten kıvranıorum kafamı kaldıracak halım yok
defnecegım uzulme dıcem ama ınsan ıster ıstemz yıpranıor
neyse hayırlısı olsun
kız maonyacık gunaydın sanada değiştirebılırsın manolya olmasını ıstıyorum de admıne anında değiştirir

manolya alacaktım nikimi elim yanlışlıkla değince böyle bi isim çıktı ortayaakaydirigubbakcemile3

olsun kuşum böylede süper olmuş kaydirigubbakcemile3 istersen mail at değiştiriyolar ben değiştirmiştim.

günaydın kuşummm geçmiş olsunnn Şeniz Şeniz dikkat et kendine. benimde boğazım yanıyo iki gündür. bende grip olucam sanırım :gitme: havalar çok soğudu birden çarptı galiba herkesi.

esracım dikkat et kendine
bu mevsim dönümünde illa hasta olunuo-tatlicadiarzu-

kızlar rahim filmini çektirdim çok fena bişeymiş halen ağrılarım var yattıorum belim karnım bacaklarım nası ağrıyo nası....yumurtalarımın ağrısı bile hissediorum...etrafımdaki herkes çok zor dedi kimi de kolay hiç bilmiosun dedi amanıııın nası fenaymışşş
AMA ÇOK ŞÜKÜR Kİ SONUCU TEMİZ ÇIKTI TÜPLERİM AÇIK- HİÇ BİR PROBLEM YOK DEDİ DR'UM...canım doktorum o kadar yardımcı oldu ki bana ben çok ağladım ya hem çektiğim acıya hemde ağladıkça ağlayasım geldi inanın iyi bir boşalttım kendimi..

haklısınız hava bırden sogugunca kotu oldum ...

elıf kız sen ne gusel kurtulmussun
ben hem sulu ultrasona gırecem ondan cıkıp rahım fılmıne gırecegım ınş bnımde tuplerım acıktır
carsamba gunu..........ben anestezi istıcem kesın
ne kadara cektırdın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…