- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #27.621
slm kizlarrrrrrrrrrrrrrrrr
nasilsinizzzzzzzz INSALLAH iysinizdirrrrrr
((((( bugun bende cok agladım
dundeeeee cok agladım
hemde babamı aradım hckıra hıckıra agladım
dun senın dusundugun seyı bende dusundum
bu genc yasta gordugum ıslemlere bak dedim...
merkezdekıler ay cok kucuksun hemde cok erken evlısın dıolar
bekle dıolar halbukı beklemeye deger bırsey yok oratada
bugun 1 aylık evlı olan kuzenım hamıleymıs
öle secındımkı hungur hungur agladımmmmmm
galıba sınırlerım bozuldu gene benım......herkesı anlıorum
rabbım bu gunlerı gerıde bırakacak bılıorum
bu gunlerde gosetrdıgım sabrın meyvesını bana cok gusel bır sekılde verecektır ınşşşşşşşş
bırbırımıze dua edelım tek cozum yolu bu.....
sabah 6.30kalktımm yatakta ağladım ağladımm kendimi tutamıyrmm.senağlama
kaynıma kahvaltı hazırladım okulunu yolladımm.sonra eşim kalktı onuda işe yolladım.onlara belli etmemeye çalıştım hüznümü.
sonra annemle küstüm ya annem aradıı beni doktora beraber gidelim diesevindimmm gün içinde beni tek mutlu eden şey o oldu.
okula gittim yüzüm bi karış dersten erken çıktım doktor için kızlar şüpelendi ama ben onlara dişçiye gidicem dedimm.
annemle doktora profun ofisine gittik.ben beklediğim yerde onca insanın içinde kendimi tutamadım ağladımm annemde ağladıısenağlamarabbim isyan etmiyorumm ama şu yaşta yaşadığım şeylere bak.elimde raporlarım filimlerim ben ağlıyrm herkes bana bakıo.
doktorun yanına girdik.ocesaretli benden eser yok tabi elim ayağımtir tir titrio.
doktor dedi bu kadar stres yapacak bişi yok yaşın kaç senin dedii.
sonra filimlerimi inceledii.beni jinokolojik muayene etti.kalın demir parçası soktu şeyime baktıı.parmağıyla baktı sonra,ondan sonraa herzmanki baktıkları bilgisayara bağlı aleti sokto baktıı.göüğslerime baktıı.tüplerin harici hiç biyerinde sorun yok dedii.o işlemleri yaparken çok zorlandım ama
sonra laparoskobiden başka çözüm yok dedi.en sn aşamaya gelmişsin sol tüpünden umudumuz yok çünkü o tamamen kapanmış dedi.sağdakini açmaya çalışıcaz ama%100 açılır die bişi yok.laparoskobi hem teşis hem tedavi yöntemi dedii.açılmazsa tüp bebeğe yönlendiririz dedi.
salı günü laparoskobi günü verdi.endestobidemi, yapacakmış ne??o neyse artık.yrn gidip kan tahlilerimi vericem anestezi için vücudum uygunmu ona bakacaklar.pzrt doktora gidip 1.2000 ytl vericem prof die.eğer tahlillerimde bişi çıkmazsa pzrts vajinama yumuşatıcı bi ilaç koycakmış.onu yaptırıcam .salı günü laparoskobi olucam.1günde hastanede kalacambaşım çok fena kızlar.ben bunları hak edecek napptımmm.eşimi görmeniz lazımm nasıl perişan oluo onu öyle gördükçe ben daha kötü oluyrmmsenağlama
bu arada ben salağı hala umut ediyorum.doktor birde sen zaten gebesin dese die dua ediyrm.2aydır doktora gitmedim yaa belki mucize olmuştur üstüne görme olmuşumdur diee
İYİ GECELER UMUTLUM kaç gündür yoktun nerelerdesin sen bakemklava:
sanada iyi geclerrrrrrrrrrrr Şeniz biraz moralim bozuktu. ayy bende bu moral bozuklugundan biktimmmm :gitme: ilaclarin etkisi oluyor.
sen nerelrdeydin bakiyim. hic görünmüyonnn ben saatlersede dursam seni görmüyomm kötükedihüso kötükedihüso
ne görümceymiş seninki de canım ya
benim evliliğimde 5. senem bitti
2yıl ben korundum zaten. siz daha 2 yılık evlisiniz daha neki
ben şöyle yaptım kızlar
önce soranlara korunuyoruz dedim ki doğruydu
sonrada olmuyor dedim yani yine doğruyu
kim ne derse desin takılmam benzaten ben açık açık söyleyince dedikoduda yapamadı kimse
malzeme kalmamıştı çünkü
üzmeyin sakın kendinizi cahil insanlar konuşur öyle
cahil olanıda siz dikkate almayın zaten derim
nacizane tavsiyem kızlar:teytey:
canlarım bende 41 tane yasin okuyacağım. katılmak isteyen arkadaş olursa yazsın bana lütfen. birer tane bile okusanız yeter. çorbada sizinde tuzunuz olsun :) kalanını zaten ben tamamlayacağım.
ben seni burda hep kontrol ediyom ama sen yoksunopuyorumnanaktanneden moralin bozuk canım ya:teselli:aslında bende senden farksız değilimolumunekankayizsmile
Bazi istemedigim aksilikler oluyorr :bbo: psokolojik aslinda hic belli olmuyor durumum. bazen sebepli, bazen sebepsiz yere üzgün oluyorumm :gitme:
senin neyin var canimm. niye benden farkin yookk olumunekankayizsmile
amin canımmm...opuyorumnanaktanamin sağlıklı hayırlı bi evlat gamyoncuiremsu
slm kizlarrrrrrrrrrrrrrrrr
nasilsinizzzzzzzz INSALLAH iysinizdirrrrrr
amin canımmm...opuyorumnanaktan
slm bacım nasılsınnnnolumunekankayizsmile opuyorumnanaktan
bende 5 yıllık evliyim seni 2 diye anımsadım da 6 aşılamayı 2 seneye mi sığdırdın diyecektim
dile kolay 6 aşılama
diyebileceğim tekşey rabbim yardımcı olsun
emeklerinin karşılığını alırsın işallah canım ne diyim
pztsi histereskopi oldumya kanamam hala devam ediyor üstüne birde kasıklarım ağrıyor annemlerde bir rahat vermiyor bunların ta mayısta bi sıkıntıları vardı bana o kadar yansıttılarki temmuzdan beri adet düzenim bozuldu ben onlara söyledim üzülünce çok etkileniyom vücut dengem bozuluyo artık kaldıramıyom diye hala ha bire arayıp sırf sorun anlatıyorlar sanki ben çözebilcem şimdide bizim gelin problem çıkarıyormuş ha bire arayıp dert anlatıyorlar ne yapcağımı bilmiyorum bir şeyde diyemiyom öyle kendimi yiyom hepsi gene iyi olcak olan bana olcakmafoldumben
ben daha yolun başında sayılırım
ama senin gibi sonuna kadar savasırım savasıcam
taki kendi bebeğimin kokusunu içime çekene kadar
yoruluyoruz üzülüyoruz gel git ler yaşıyoruz hatta psikolojimiz bazende sağlığımız bozuluyor
ama hepsi geridelkalacak
ben birgün başkasının bebeğinin kokuısunu değil kendi bebeğimin kokusunu çekicem içime
bu birgün olucak buna eminim böyle düşünüyorum
ben daha yolun başında sayılırım
ama senin gibi sonuna kadar savasırım savasıcam
taki kendi bebeğimin kokusunu içime çekene kadar
yoruluyoruz üzülüyoruz gel git ler yaşıyoruz hatta psikolojimiz bazende sağlığımız bozuluyor
ama hepsi geridelkalacak
ben birgün başkasının bebeğinin kokuısunu değil kendi bebeğimin kokusunu çekicem içime
bu birgün olucak buna eminim böyle düşünüyorum
ay gecmis olsun tatlimmmmmmm Şeniz o nasil bese bilmiyorumm.
anenlerde niye öyle yapiyorlar ki yav. kendi aralarn da cözsünler. haklisin zamanla onlar düzelir seni kim teselli edicek. olucak sey degill. belki bunaliyor anlatmak istiyor ama sana da yazikk :teselli:
ben rüyam da görüyom onlari. iyi olmadikalrini biliyorum yine bana iyiz diyorlar. hastaneye yatiyorlar. ben tesadüfen yasi kücük yiyenlerimden ögreniyorum. kizlar kücückya agizlarindan atiyorlar. yoksa bana hic bise yansitmak istemiyorlar.
haklisin insan cook etkileniyor. bizimde bübük bir derdimiz var. ALLAH cok büyük bir imtahandan geciriyor ailemi. yinede bana söylemiyorlar ama ben biliyorumm :gitme:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?