Gebe kalamayanlar buraya.....

YARADANIM hepimiz saglikli, hayirli evlatlar nasip etsinnnnnnn :Saruboceq: bizi daha fazla aglatmasinnnnnnnn :Saruboceq:

canim üzülmyle hic bir sey elde edilmiyorr :sinifsinif: ben 6 kere asilma oldum. hepsinde hayal kirikligi cok agladim coookkkk :gitme: hi bir sey degismediii :umursamaz:
bizde mecburen tüp bebk deniyicegiz biliyorsun. sende tüp bebk denersin. ne yapalim biz istermiyiz böyle olmasinii. basa gelen cekilir. ALLAHtan umudunu kesme. cook gencsin tüp bbek tutma olasiligin cook fazla. yeterki YARADANIM ol desin. :Saruboceq:
insan agladikca agliyor inan. kendine hakim olmaya calis canimm olumunekankayizsmile

İYİ GECELER UMUTLUM kaç gündür yoktun nerelerdesin sen bakemklava:

sanada iyi geclerrrrrrrrrrrr Şeniz biraz moralim bozuktu. ayy bende bu moral bozuklugundan biktimmmm :gitme: ilaclarin etkisi oluyor.
sen nerelrdeydin bakiyim. hic görünmüyonnn ben saatlersede dursam seni görmüyomm kötükedihüso kötükedihüso

ben seni burda hep kontrol ediyom ama sen yoksunopuyorumnanaktanneden moralin bozuk canım ya:teselli:aslında bende senden farksız değilimolumunekankayizsmile

hos geldinnn olumunekankayizsmile INSALLAH sende bebsine hayirlisiyla kavusursunnn :Saruboceq:
evet haklisin cahil insanlari takmam gerek. nasil olucaksa bilmiyorum. sinek bise degil ama mide bulandiriyor istee süprizzzzz

canlarım bende 41 tane yasin okuyacağım. katılmak isteyen arkadaş olursa yazsın bana lütfen. birer tane bile okusanız yeter. çorbada sizinde tuzunuz olsun :) kalanını zaten ben tamamlayacağım.

ALLAH kabul etsin tatlimm. :Saruboceq: ben 5 yasin okurum INSALLAH.
dualarimiz kabul olur INSALAHHH :Saruboceq:

ben seni burda hep kontrol ediyom ama sen yoksunopuyorumnanaktanneden moralin bozuk canım ya:teselli:aslında bende senden farksız değilimolumunekankayizsmile

Bazi istemedigim aksilikler oluyorr :bbo: psokolojik aslinda hic belli olmuyor durumum. bazen sebepli, bazen sebepsiz yere üzgün oluyorumm :gitme:
senin neyin var canimm. niye benden farkin yookk olumunekankayizsmile

bende 5 yıllık evliyim seni 2 diye anımsadım da 6 aşılamayı 2 seneye mi sığdırdın diyecektim
dile kolay 6 aşılama
diyebileceğim tekşey rabbim yardımcı olsun
emeklerinin karşılığını alırsın işallah canım ne diyim

Bazi istemedigim aksilikler oluyorr :bbo: psokolojik aslinda hic belli olmuyor durumum. bazen sebepli, bazen sebepsiz yere üzgün oluyorumm :gitme:
senin neyin var canimm. niye benden farkin yookk olumunekankayizsmile

pztsi histereskopi oldumya kanamam hala devam ediyor üstüne birde kasıklarım ağrıyor annemlerde bir rahat vermiyor bunların ta mayısta bi sıkıntıları vardı bana o kadar yansıttılarki temmuzdan beri adet düzenim bozuldu ben onlara söyledim üzülünce çok etkileniyom vücut dengem bozuluyo artık kaldıramıyom diye hala ha bire arayıp sırf sorun anlatıyorlar sanki ben çözebilcem şimdide bizim gelin problem çıkarıyormuş ha bire arayıp dert anlatıyorlar ne yapcağımı bilmiyorum bir şeyde diyemiyom öyle kendimi yiyom hepsi gene iyi olcak olan bana olcakmafoldumben

AMINNNNNN canimm.
5 tane asilamayi alt, yedi i aya sigdirdimm. birinide 3 yil önce olmstum.
hepimiz INSALLAH bir gün bebsilerimize kayvusuruz hayirlisiyla canim :Saruboceq:

mrb canım allah sana bizim kadar aratmasın inşallah çok zor biliyorum:Saruboceq:

ben daha yolun başında sayılırım
ama senin gibi sonuna kadar savasırım savasıcam
taki kendi bebeğimin kokusunu içime çekene kadar
yoruluyoruz üzülüyoruz gel git ler yaşıyoruz hatta psikolojimiz bazende sağlığımız bozuluyor
ama hepsi geridelkalacak
ben birgün başkasının bebeğinin kokuısunu değil kendi bebeğimin kokusunu çekicem içime
bu birgün olucak buna eminim böyle düşünüyorum

ay gecmis olsun tatlimmmmmmm Şeniz o nasil bese bilmiyorumm.
anenlerde niye öyle yapiyorlar ki yav. kendi aralarn da cözsünler. haklisin zamanla onlar düzelir seni kim teselli edicek. olucak sey degill. belki bunaliyor anlatmak istiyor ama sana da yazikk :teselli:
ben rüyam da görüyom onlari. iyi olmadikalrini biliyorum yine bana iyiz diyorlar. hastaneye yatiyorlar. ben tesadüfen yasi kücük yiyenlerimden ögreniyorum. kizlar kücückya agizlarindan atiyorlar. yoksa bana hic bise yansitmak istemiyorlar.
haklisin insan cook etkileniyor. bizimde bübük bir derdimiz var. ALLAH cok büyük bir imtahandan geciriyor ailemi. yinede bana söylemiyorlar ama ben biliyorumm :gitme:

tatlım güçlü olman ne güzel hadi enerjin bizede geliyor buna çok ihtiyacımız var inşallah sende bizlerde bebeklerimizin kokusunu duyarız:Saruboceq::1hug:

zelalcanin dedigi gibi bizim gibi cook savasmazsin INSALLAHHH :Saruboceq:
HEPIMIZ BIR GÜN O YUMOSLARIMIZI COOK COOOKK KOKLUYUCAGIZZZ INSALLAHHHHH Şeniz Şeniz

güçlü olmak gerekiyor zelalcim
benim pazartesi sonucum belli olacak daha doğru dürüst heyecanını yasamadım ne çıkar diye düşünmedim
sonucu değiştirmeyecek ki yaşadığım sters
ben dr da muayene sıramı beklerken yan koltukta devası olmayan hastalıktan orda bulunan insanlar gördm şükür ettim
ben dedim ne kadar şanslıyım

canım bende onu istiyorum inan ben onları üzmemek için tüp bebek yaptırdığımı bile sakladım tutmazsa üzülmesinler diye kendi kendime baktım histereskopi olduğumu da söylemedim bazen o kadar kötü oluyorum ki aradılarmı gene gülerek konuşuyorum neden onlar bunu yapamıyor inan o kadar hastanelere gidiyom hep tek başıma hemşireler bile yalnızlığıma alışmış operasyona gittiğm gün soruyolar seninle kimse geldimi evet eişm geldi dedim iyi o zaman dediler ben niye isyan etmiyorum en fazla bunu kaldırabiliyorum daha fazlasını artık istemiyorum araya mesafe koydum hala beni anlamıyorlar üstelik kaynatamlardan çektiğimi sana anlatmıştım onlarda biliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…