Gebe kalamayanlar buraya.....

esracım facene msj attım.
senden cvp bekliyorum.bu duanın okunuşu internette yok bende internetsiz arapçadan okuyamıyrm.türkçesinden okusam sakıncası varmıı

sana soranlara korunuyoruz de ozaman canım benim ,daha yaşım genç dee..bende 2 yıllık evliyim bencede vakit geldi ama kimseye söylemiyorum hastalığımı ,ben istemiyorum şimdilik diyorum.

ah canım ya bende 2 yııllık ewliym ilk sene kimseye sölemedim korunuoruz istemiorum dedim eşim benden 10 yaş büyük çok inandırıcı gelmedi kimseye tabi....sonra ben iyi bir prof.a gitmeye başladım görümcem denen kadın benim gittiğim dr u öğrenmiş görüşmüş bütün sorunlarımı öğrenmiş onlara sölüodum son zaman ama her şeyi detaylı anlamıodum..bu millet nie bu kadar fesat ki..hem ona noluor ki RABBİM BİLSİN ne deyim...

ne görümceymiş seninki de canım ya
benim evliliğimde 5. senem bitti
2yıl ben korundum zaten. siz daha 2 yılık evlisiniz daha neki
ben şöyle yaptım kızlar
önce soranlara korunuyoruz dedim ki doğruydu
sonrada olmuyor dedim yani yine doğruyu
kim ne derse desin takılmam benzaten ben açık açık söyleyince dedikoduda yapamadı kimse
malzeme kalmamıştı çünkü
üzmeyin sakın kendinizi cahil insanlar konuşur öyle
cahil olanıda siz dikkate almayın zaten derim
nacizane tavsiyem kızlar:teytey:

ahh benim güzel arkadaşımmmm nolur üzülme bak en azından senin sorunun belli. ben napim hiçbi sorun yokken olmuyo. sorununu biliyosun ameliyatınıda olursun sonra çözümün var. benim bir arkadaşımda laparoskopi oldu. ertesi gün çıkardılar hastaneden. o ay hamile kaldı. şimdi kızı 5 yaşında. üzülmeyi bırak, hemen toparlan, bebişin için savaşmaya başla kuşummm Şeniz üzme kendini bak üzüntü hiçbirşeyi çözmüyor

herkese günaydınnnnnnn Şeniz

esracım dün 100 tane okudum canım. okudukça sana sayıyı yazıcam.

anladım canım bende tamn pko var valla adet olamıyorum 3-4ay hasta olmadıgımı bılırım şimdi ilaç kullanıyorum dogum kontrol hapı ve glukofen diye bi ilaç bakalım nolcak.benimde bel çevremde yağlanma var göbeğim fena halde şiş gören hamıle falan zannedıyorr.ne kadar spor yapsamda göbek gitmiyorr 1kılo bıle veremıyorum artık inş.pko başlangıcıdır.ben 23yasındayım 18yaşımdan beri adet düzensizliği yaşıyorum hap kullanmadan adet olamıyor hep doktorlar dogum kontrol hapı verdıler çocuk düşününce bırak dedıler bu sene ocak da başka bi doktora gittim bana tipik pkosun dedıler keşke daha ömnce bilseydım pko oldugumu 15gün sogan suyu içitim ama bişey olmadı gerçi 22gün içip 1hafta ara tekrar 22gün yine 1hafta ara 3kesz yapılcakmıs ozaman çok etkisi oluyormus soğan suyunun buayda doktora gideyimde sonra başlkıyacam .inş.sen degılsındır canım

işte bbende o düzensizlik hiç olmadı canım ,günü gününe olurum ben..bugün hala adet olmadım: pazartesi doktora gitcem ..soğan kürünün günlerini bende tam kestiremedim maalesef 15 günden fazla önerilmiyomuş ..benceonu bi araştır ,ben geçen ay bal ,çörek otu tarçın yedim ,eğer hamileysemde ondan adet olmuyosam ,kii 1 gün geçince test yaptım çıkmadı, belki faydası vardır ,ama bunu yarın anlıcam ,tekrar test yapcam..belki yanlış çıkmıştırr..umut dünyası iştee..şu an neyapacağımı bile bilmiyorum ,hiç adetim gecikmemişti şimdiye kadar ,hamile diilsem pzts, dr. a gitcem.

canlarım bende 41 tane yasin okuyacağım. katılmak isteyen arkadaş olursa yazsın bana lütfen. birer tane bile okusanız yeter. çorbada sizinde tuzunuz olsun :) kalanını zaten ben tamamlayacağım.

hayırlı sabahlar hayırlı cumalar kuzularrrrrrrrrrrrrrra.s.
hemen seda sayanı acın alt yazı gecti dr sdaracoglu kolay hamile kalma kürünü veriyomuş.....a.s

arkadaşlar 1 senelik evliyim ve 5 aydır korunmuyoruz ama hamile kalamıyorum bende. eşimin spermlerinin az hareketli olduğu görüldü şuan ilaç kullanıyor ama ben 2 ay içinde hamile kalmak istiyorum çünkü yaz annesi olmak istiyorum, banada yardım edin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…