- 24 Ocak 2010
- 20.969
- 46
- 733
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #27.601
arkadaşlar 1 senelik evliyim ve 5 aydır korunmuyoruz ama hamile kalamıyorum bende. eşimin spermlerinin az hareketli olduğu görüldü şuan ilaç kullanıyor ama ben 2 ay içinde hamile kalmak istiyorum çünkü yaz annesi olmak istiyorum, banada yardım edin.
arkadaşlar 1 senelik evliyim ve 5 aydır korunmuyoruz ama hamile kalamıyorum bende. eşimin spermlerinin az hareketli olduğu görüldü şuan ilaç kullanıyor ama ben 2 ay içinde hamile kalmak istiyorum çünkü yaz annesi olmak istiyorum, banada yardım edin.
bende okurum .....1 kısı 1 tane okusun o sekılde yap
melıkeeeeeeee ızledıkten sonra yazarsan sevınırım
işte bbende o düzensizlik hiç olmadı canım ,günü gününe olurum ben..bugün hala adet olmadım:pazartesi doktora gitcem ..soğan kürünün günlerini bende tam kestiremedim maalesef 15 günden fazla önerilmiyomuş ..benceonu bi araştır ,ben geçen ay bal ,çörek otu tarçın yedim ,eğer hamileysemde ondan adet olmuyosam ,kii 1 gün geçince test yaptım çıkmadı, belki faydası vardır ,ama bunu yarın anlıcam ,tekrar test yapcam..belki yanlış çıkmıştırr..umut dünyası iştee..şu an neyapacağımı bile bilmiyorum ,hiç adetim gecikmemişti şimdiye kadar ,hamile diilsem pzts, dr. a gitcem.
hayırlı sabahlar hayırlı cumalar kuzularrrrrrrrrrrrrrra.s.
hemen seda sayanı acın alt yazı gecti dr sdaracoglu kolay hamile kalma kürünü veriyomuş.....a.s
anammmm ben işteyim izle de bana da yaz kuzucum yaaaa nolur
melıkeeeeeeee ızledıkten sonra yazarsan sevınırım
hoşgeldin aramıza canım. bitkisel kürleri bir araştır sitersen. inş tez zamanda bebeğine kavuşursun
tamam kuşumm çok sağol Allah razı olsun, okuyunca yaz bana listeye ekleyeyim.
evet melikemmm bende bekliyorum
kanki nerdesin yaaa
melıke neden yazmadın kız :)
iyi akşamlar kızlarr:) yarın sabah 2. kez gebelik testi yapcam ,ilkşnş bi gün geçince yapmıştım negatif çıktı ,muhtemelen buda negetif çıkacak ama ,dua edin bana bi mucize olsun aziz mübarek gün olumunekankayizsmile
kolay hamile kalmak için;
yumurta olusumu için işte incir kürü;
-8-9 adet inciri önce yıkayıp spnra yarım lt suda 15dak kaynatıyoruz bunu 20-25 gün uyguluyoruz.......
yumurta catlatmak için;
-yarım lt suda yine 4-5 adet havucu 20 dak iyice yıkayıp sonra dograyıp kaynatıyoruz.......
şimdi her ikisinide ayrı ayrı kaynatıyoruz içerken birleştirip içiyomusuz dr öle söledi cünkü canlar.......
ya 1 seneden fazladır uğrasıyoruz ovulasyon günü olsun yumurtlama olsun ama hiç doğal seyler denemedim kürler kolaymıs denemek lazım
olabilir canım denemekten ne cıkar bak yazdım sende dene allahım hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah hepimizeeolumunekankayizsmile :ecrin_bebek: :Saruboceq:
iyi akşamlar kızlarr:) yarın sabah 2. kez gebelik testi yapcam ,ilkşnş bi gün geçince yapmıştım negatif çıktı ,muhtemelen buda negetif çıkacak ama ,dua edin bana bi mucize olsun aziz mübarek gün olumunekankayizsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?