Gebe kalamayanlar buraya.....

hayırlısı olsun canım kevcıboynuzu vede havuc harekete ıı gelıor denemenı tavsıye ederım

hoşgeldin aramıza canım. bitkisel kürleri bir araştır sitersen. inş tez zamanda bebeğine kavuşursun

bende okurum .....1 kısı 1 tane okusun o sekılde yap

tamam kuşumm çok sağol Allah razı olsun, okuyunca yaz bana listeye ekleyeyim.

melıkeeeeeeee ızledıkten sonra yazarsan sevınırım

evet melikemmm bende bekliyorum

Son düzenleme:
selam kızlar bende 6 senelik evliym ve hiç korunmadım 2 kere biyokimsal gebelik yaşadım hala bebeğimi bekliyorum.. kürü istemişsiniz ben yazıym dedim :) incir kürüyle kolay hamile kalma sansı oldugunu söylüyor saraçoğlu.. 7 8 tane kuru inciri yarın litre suya koyup 15 dakika kaynatıp ılınınca içiyorsunuz günde 2 defa ayrıca saraçoğlunun sitesine girerseniz daha detaylı bilgi olabilirsiniz bnmde adet günüm henüz olmadım olursam soğan kürüyle başlamayı düşünüyorum rahimi temizlediği için daha etkili oluyomuş zaten saraçoğluda önce soğan kürünü ğeşinden incir kürünü tavsiye ediyor. bilginize sevgiler ... :)

anladım cnaım inş.hamilesindir hakında hayırlısı olsun

Bil ki, önemli değildir kaç kez yenildiğin.. Unutma asıl önemli olan, kaç yenilgiden sonra yeniden doğrulabildiğin..

bu arada yeni arkadaslar katilmis hepiniz hos geldiniz..insallah hepinizde derdinizin dermanini en kisa zamanda bulur meleklerinize kavusursunuz.

iyi akşamlar kızlarr:) yarın sabah 2. kez gebelik testi yapcam ,ilkşnş bi gün geçince yapmıştım negatif çıktı ,muhtemelen buda negetif çıkacak ama ,dua edin bana bi mucize olsun aziz mübarek gün olumunekankayizsmile

anammmm ben işteyim izle de bana da yaz kuzucum yaaaa nolur

melıkeeeeeeee ızledıkten sonra yazarsan sevınırım

kanki nerdesin yaaa

melıke neden yazmadın kız :)

ayyyy kızlar şimdi gördüm vallaahaaa hemen yazıyom canlar kusura bakmayın iyiyim kankiiiiicim senden ne haber ya eşim evde olunca böle yogun oluyom:bbo:

cnm inş pozitif cıkar ALLAH gönlüne göre versin bende 2. cocuk için uğrasıyorum yumurta testi yaptırmaya gittim gün verdi 1 kasımı bekliyorum tembelmi değilmi bakcaz artık hayırlısı olur inş :Saruboceq:

kolay hamile kalmak için;
yumurta olusumu için işte incir kürü;
-8-9 adet inciri önce yıkayıp spnra yarım lt suda 15dak kaynatıyoruz bunu 20-25 gün uyguluyoruz.......

yumurta catlatmak için;
-yarım lt suda yine 4-5 adet havucu 20 dak iyice yıkayıp sonra dograyıp kaynatıyoruz.......

şimdi her ikisinide ayrı ayrı kaynatıyoruz içerken birleştirip içiyomusuz dr öle söledi cünkü canlar.......

ya 1 seneden fazladır uğrasıyoruz ovulasyon günü olsun yumurtlama olsun ama hiç doğal seyler denemedim kürler kolaymıs denemek lazım

ya 1 seneden fazladır uğrasıyoruz ovulasyon günü olsun yumurtlama olsun ama hiç doğal seyler denemedim kürler kolaymıs denemek lazım

olabilir canım denemekten ne cıkar bak yazdım sende dene allahım hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah hepimizeeolumunekankayizsmile :ecrin_bebek: :Saruboceq:

INSALALHHH canim bu sefer pozitif cikarr :Saruboceq: bebsine kavusursunnnnnn
topiklerde okuyoruz negatif cikiyo. sonrada pozitif cikiyor opuyorumnanaktan
lekelenme oldumu canim. gerci benim kardesim iki gün leke oluyor. sonra kesiliyor. hemile oldugu anlasiliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…