- 24 Ocak 2010
- 20.969
- 46
- 733
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #27.821
merhaba kızlar nasılsınız?
ben bu ay da gebelik belirtileri yaşıyorumartık gülüyorum bu belirtilere birgün gerçekten hamile kalıcam bu sefer ben inanmıcam
neyse sat 28 eylüldü bu ay 25inde olmalıyım 2 gün kasık bel bacak ağrısı çektim bugün sadece bel ve bacak ağrısı var gögüs hassasiyeti de var diğerleri zaten adetime yakın olan şeyler ama şimdi anladım adet olacağım ben çünkü canım tatlı istiyor ve hiç akıntım yok eee hayırlısı artık en çok üzüldüğümde eşimin artık hiç umudu olmaması.
merhaba kızlar nasılsınız?
ben bu ay da gebelik belirtileri yaşıyorumartık gülüyorum bu belirtilere birgün gerçekten hamile kalıcam bu sefer ben inanmıcam
neyse sat 28 eylüldü bu ay 25inde olmalıyım 2 gün kasık bel bacak ağrısı çektim bugün sadece bel ve bacak ağrısı var gögüs hassasiyeti de var diğerleri zaten adetime yakın olan şeyler ama şimdi anladım adet olacağım ben çünkü canım tatlı istiyor ve hiç akıntım yok eee hayırlısı artık en çok üzüldüğümde eşimin artık hiç umudu olmaması.
evey ta neden sayfalarımız artık ılerlemıor
bırben nerdesın zırveeeeeeeeeeeeeeeeee...
melıkecgım dualrın ıcın saol
defne nasılsın kusum benm.....
papatya ınşşşş hamılesındır.....
iyi akşamlar kızzlarr...süpper bi haberim varr..hani ben pko luydum ,ama adetlerim düzenliydi ve bu hafta günüm geçti yaaaa..hamileymişiiimmDDyani hcg 130 çıktı ,doktorum 2 gün sonra gene testi yapalım 2 katı çıkarsa sağlıklı gebeliktir dedi,çünkü doğum kesesini görmedii..dua edin kızlarr..inşallah sorun çıkmazzz:):Saruboceq: darısı başınıza inşallah kızlarr:)(
sanada hayırlı aksamlar
hayirli aksamlarrrrrrrrrrrrrr sekerlerrrrrrrrrrrrrrr
hayırlı akşamlar
kızlar dualarınız için allah razı olsun.
iyi akşamlar kızzlarr...süpper bi haberim varr..hani ben pko luydum ,ama adetlerim düzenliydi ve bu hafta günüm geçti yaaaa..hamileymişiiimmDDyani hcg 130 çıktı ,doktorum 2 gün sonra gene testi yapalım 2 katı çıkarsa sağlıklı gebeliktir dedi,çünkü doğum kesesini görmedii..dua edin kızlarr..inşallah sorun çıkmazzz:):Saruboceq: darısı başınıza inşallah kızlarr:)(
kızlarr ben salı günü ameliyat olucam dualrınıza çok ihtiyacım varrr:gitme:
Arkadaşlar bizde 6 ay deniyoruz ama olmadı ben kontrol oldum herşeyim normal çıktı ama eşimin sperm hareketleri yavaşmış dedi doktor ilaç verdi 15 gündür kullanıyor ama hala birşey yok 3 ay kullanması gerekmiş ama bende yaz annesi olmak istiyorum bu ay yada diğer ay hamile kalmak isityorum ne yapmam lazım lütfen yardımcı olun.
gunaydın ay ne gusel bır haberrrrrrrrr sanse rabbım saglıklan kucagına almayıda nasp etsın canım darısı bıze bızede duanı eksık etme........
melıkecıgım ıyıyım cok sukur senı sormalı hıc sesın cıkmıor....
bırbennnnnnnnnnnnn nerelerdesın ya
tubacıgım dualrım bugun senınlen olacak senınde benmlen olsun cunku az sonra esımlen doktora gıdıcez benım dıger tahlıl sonuclarımada bakıp tup bebek baslangıcı ıcın start verecek.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?