Gebe kalamayanlar buraya.....

canımmmmm çok sevindim Rabbim sağlıcakla kucağına almayı da nasip etsin inş :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

bacılar nerdesiniz yaaaaaaaaaaa:gitme:

ben geldimmmmmmm bayanssulusmile bayanssulusmile bayanssulusmile

hoşbulduk canım benım iyim tatlım çikolata krizim tuttu yine benım bı yandan çikolata tıkınıom bi yandanda topik yopik gezınıyom sen nasılsın canım gorusmeyelii..

iyiyim bende kuzucum bende çikolata yiyiyodum kaydirigubbakcemile5 bakim dedim topikte kimler var. klomen içiyorum ya yemek yiyemiyorum hiç. şimdi çikolata istedi canım ama çok yiyemedim yine

ay bu muhtesem bir haber canim yaaaaaaaaa Şeniz INSALLAH hamilesindir tatlimmmmmmm :1no2: olumunekankayizsmile
yanilmiyorsam en son. test yapmistin negatif cikmisti dimi ??
evdemi test yapmistinn ?? hadi hayirlisi olurrr INSALLAHHHH :Saruboceq:
bayagidir topikte hamile kalan olmuyordu. seninle stert verelim . ardindan biz gelelim INSALLAHHHHH

evet gercekten cook güzel haberrr opuyorumnanaktan buralardayim kuzum denk gelmiyoruz malesefff :umursamaz:
ALLAH yardimcin olsun hayirli haberlerle gelirsin INSALLAHHHH :Saruboceq:
tuba icin zor bir günn ALLAH yardimcisi olsunnn :Saruboceq:

arkadaşlar bişey sorucam bugün genetik test ve pıltılaşma olup olmadığını anlamak için 9 test yaptırdım 343 tl bana çok geldi..genetik test yaptıran varmı aranızda yazarsanız sevinirim ssk karşılıyo karşılamazsa 1000 tl tutuyo ALLAH yardımcımız olsun maddi manevi..

mrb arkadaşlar benide aranıza alırsanız sevinrim aslında 2 yıldır takip edyorum hatta çoğunuzu buradan takip ediyorum yazmak bugüne kısmetmiş.hemen kendimden bahsedeyim 22 yaşındayım 2 yıldır evliyimve iki yıl çocuk istiyoruz.yalnız benim tüplerim tıkalı tam laparoskopi olacağıma karar verdiğim zaman eşimin sperm azlığını öğrendik yani ameliyatı boşuna geçirecektim ve vazgeçip 3 ay önce tüp bebeğe karar verdik aslında üç ay önce başlayacaktık ama türlü türlü sorunarla uğraştığım için hep aksadı neyseki bugün tam olarak başladı tedavi sürecim.Bakalım mevlam neyler.Allah hepimize analık duygusunu tattırır inşallah hayırlı evlatlarla

hoşgeldin canım ne demekkka.s.
hakkında hayırlısı olsun inşallah bitanem benimmmolumunekankayizsmile :ecrin_bebek: opuyorumnanaktan

ben 6 aydır deniyorum olmuyor ya doktora gittim herşey normal dedi araştırmak için 1 yıl geçicek öyle başlıycaz dedi.30 yaşındayım endişeleniyorum benim gibi 1 yıl bekleyelim diyipte bebek sahibi olan varmı çok stres yapıyorum lütfen cevap azın arkadaşlar.2,5 yıllık evliyim.

merhaba bende bu testleri yeni yaptırdım pıhtılaşma testlerini 9 eylül üniversitesinde yaptırdım genetik 9 ayda çıkar dedikleri için onu özelde yaptırdım karyotip analiz iki kişi 300tl.. inşallah hepimiz için sonu iyi olur...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…