- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #27.841
iyi akşamlar kızzlarr...süpper bi haberim varr..hani ben pko luydum ,ama adetlerim düzenliydi ve bu hafta günüm geçti yaaaa..hamileymişiiimmDDyani hcg 130 çıktı ,doktorum 2 gün sonra gene testi yapalım 2 katı çıkarsa sağlıklı gebeliktir dedi,çünkü doğum kesesini görmedii..dua edin kızlarr..inşallah sorun çıkmazzz:):Saruboceq: darısı başınıza inşallah kızlarr:)(
bacılar nerdesiniz yaaaaaaaaaaa:gitme:
hoşgeldin şekerrrr nasılsın cnm?
hoşbulduk canım benım iyim tatlım çikolata krizim tuttu yine benım bı yandan çikolata tıkınıom bi yandanda topik yopik gezınıyom sen nasılsın canım gorusmeyelii..
iyi akşamlar kızzlarr...süpper bi haberim varr..hani ben pko luydum ,ama adetlerim düzenliydi ve bu hafta günüm geçti yaaaa..hamileymişiiimmDDyani hcg 130 çıktı ,doktorum 2 gün sonra gene testi yapalım 2 katı çıkarsa sağlıklı gebeliktir dedi,çünkü doğum kesesini görmedii..dua edin kızlarr..inşallah sorun çıkmazzz:):Saruboceq: darısı başınıza inşallah kızlarr:)(
gunaydın ay ne gusel bır haberrrrrrrrr sanse rabbım saglıklan kucagına almayıda nasp etsın canım darısı bıze bızede duanı eksık etme........
melıkecıgım ıyıyım cok sukur senı sormalı hıc sesın cıkmıor....
bırbennnnnnnnnnnnn nerelerdesın ya
tubacıgım dualrım bugun senınlen olacak senınde benmlen olsun cunku az sonra esımlen doktora gıdıcez benım dıger tahlıl sonuclarımada bakıp tup bebek baslangıcı ıcın start verecek.....
mrb arkadaşlar benide aranıza alırsanız sevinrim aslında 2 yıldır takip edyorum hatta çoğunuzu buradan takip ediyorum yazmak bugüne kısmetmiş.hemen kendimden bahsedeyim 22 yaşındayım 2 yıldır evliyimve iki yıl çocuk istiyoruz.yalnız benim tüplerim tıkalı tam laparoskopi olacağıma karar verdiğim zaman eşimin sperm azlığını öğrendik yani ameliyatı boşuna geçirecektim ve vazgeçip 3 ay önce tüp bebeğe karar verdik aslında üç ay önce başlayacaktık ama türlü türlü sorunarla uğraştığım için hep aksadı neyseki bugün tam olarak başladı tedavi sürecim.Bakalım mevlam neyler.Allah hepimize analık duygusunu tattırır inşallah hayırlı evlatlarla
arkadaşlar bişey sorucam bugün genetik test ve pıltılaşma olup olmadığını anlamak için 9 test yaptırdım 343 tl bana çok geldi..genetik test yaptıran varmı aranızda yazarsanız sevinirim ssk karşılıyo karşılamazsa 1000 tl tutuyo ALLAH yardımcımız olsun maddi manevi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?