Gebe kalamayanlar buraya.....

iyi dilekleriniz ,güzel düşünceleriniz için teşekkür ederim canlar,doktorum ultrasonda göremediği için yarına tekrar randevu verdi ,ama tahlilde 130 çıkmış hcg m yarın 2 katı olması gerekiyo işşşallah güzel haberler veririm yarın ,bu arada geçen ay neler yaptıımıda anlatıyım ,güzel haber olursa örnek teşkil eder belkim ,geçen ay gün aşırı ilişki olmasına rağmen olmadı maalesef,bu ay en fazla 10 kez olmuştur ,ayrıca geçen ay adetin ikinci gününden başlayıp ,sabah akşam bal-tarçın -çörekotu yedim ,7 gün sonunda 10 günde soğan kürü yaptım ...Allah ım inşşallah yarın güzel haberler alırım:)

canim sadece senmi doktara gorundun esin kontrole gitmedimi. bence esine soyle oda kontrol olsun spermlerine baktirsin cunku bende 7-8 ay doktoruma arastirttin sorun ne diye niye olmuyo diye baya bi pisikolojimi bozdum sorunu hep kendimde aradim umudumu kesmistim olmicak diye doktor esim baktirdimi kendine dedi yok diyince bana bi kizdi sen kendini bu kadar yipratiyosun diye sozun kisasi esimde problem cikti biz cozumu baska yerlerde aramisiz 7-8 aydir simdi esim tedaviye basladi insallah olur yani bana yine bi umut dogdu.bence doktoruna karsi biraz israrci ol yasim 30 beklemek istemiyorum de biraz sikistirmassan derten anlamiyolar ceken bilir. insallah en kisa zamanda bebegine kavusursun.

hadi hayirlisi canim icin kipir kipir yazilarindan belli insallah yarin daha guzel haberlerini aliriz bizede umut olursun.

ıyı gecelr kızlarr bende gebelıkk beklıyrm asılama yaptırdımm yarın 13 gunuu ama karnım agrıyoo acaba gebelık oldugu zmanda agrıı gorulebılıyoo kızlarr...

ıyı gecelr kızlarr bende gebelıkk beklıyrm asılama yaptırdımm yarın 13 gunuu ama karnım agrıyoo acaba gebelık oldugu zmanda agrıı gorulebılıyoo kızlarr...

gebe kalincada agriyomus diye biliyorum ama sen yinede diger topiklerede bi bak istersen..
insallah hamilesindir.

merhaba bende 9 senelik evliyim 7 yaşında bir kızım var 3 senedir hamile kalamıyorum aşılamada yaptırdım tüp bebekte ama olmadı.Çok üzgünüm.:2:

ben geldım kızlar gunaydın hepınıze.....
dun benım ıcın cok zor bır gundu
aglayarak gerı dondum....butun sınrılerım bozuldu
o kadarkı dolmusum demekki
benım tahlıllerımde allha sukur hıc bır sorun cıkmadı
cocuklugumda kızamık gecırmedıgım ıcın vurulmam
gereeken bır aşı varmıs o asının ustundende 1 ay gecmesı lazımmıs
yanı kasım sonu adetımde ılaclara baslıorum ALLAH ızın verırse
doktor acık acık konustu durum sıkıntılı dedi sans yuzde 40 imiş
benım genc olmam vede uzun protokol bunu yuzde 5 yuzde 10 dahada yukseltıormus
karmakarısık dusuncelerlen doluyum...ınş benım fılmımde gusel bıtenlerden olur .....

inşallah güzel sonuçlar alırsın canım..Geç olsun güç olmasın inşallah canım..1 ay beklemekten bişey çıkmaz daha sonra büyük sorunlarla uğraşmandan iyidir kaydirigubbakcemile5
bende az önce kan verip geldim ,2 saat sonra sonuç alıjcam bakalım 2 katına çıktımıı:))eyvahedigeldismileeyvahedigeldismile

iii dileklerın ıcın cok tsk ederım
ınş sende ıkı katına cıkan degerınlen doneceksın.....
ınş bızde bu mutlulugu yasarızzzzz

esracım Allah yardımcın olsun sabrınıda vericek inşşş
şu anda çok sabır emek isteyen yıpratıcı bi yoldasın
ama bu yolun sonunda inşş çok güzel mükafat var tatlım
bunu hiçbi zaman unutma inşş hayırlısıyla meleğinin müjdesini alıcazzz
inşş inşş hakkında hayırlısı olsun inşş sabrının emeğinin mükafatını alcaksın :CüvCüv:
bak çok şükür tahliller temiz yaşın genç herşey yolunda sende kendini üzme
umutlu ol esracım dualarımız seninle :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

sanse hayırlı uğurlu olsun tatlım çok sevindim
inşş bide değerlerin iki katına çıksın da çifte sevinç yaşıyalım
darısı tüm isteyenlerin başına inşallah alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis:1hug:

allh razı olsun canım arkadasım
senden rıcam dualrına adımlan benıde ekle
cunku psıkolojıkmen pek ıı değilim 2 3 gundur

evet tatlım adet günün yaklaştıkça sık sık karın ağrısı oluyo hatta her an tmm oldum diyosun ama bişey yok .hamileliktede oluyo yani cnm .......

allh razı olsun canım arkadasım
senden rıcam dualrına adımlan benıde ekle
cunku psıkolojıkmen pek ıı değilim 2 3 gundur

esracım inan bana sen ve bi çok arkadaş zaten sürekli aklımdasınız .
ayrıca bu ay bi çok arkadaşımız tedaviye başladı bu kadarı tesadüf mü sizce
bence artık rabbim yüzümüze gülücek ve bi çok bebiş haberi alıcaz ben inanıyorum
sende moralini yüksek tutmaya çalış esracım biliyosun moral çok önemli tedavide bebeğini düşün :1hug:

hoşgeldin canım..
ALLAH hayırlısını nasip etsin inşallah meleğine kavuşursun..

9 tane test genetik ve pıltılaşma dahilmiş hepsini kapsıyomuş bana çok geldi devlette bazılarını yapmıyomuş mecburen yaptırdım..iki kişi demişsin canım eşinle berabrmi yaptırdın..
eşimde yaptırsaydı 600tl ödeyecektik neden bu kadar pahalı diye sordum bazıları özel test oluyormuş ondanmış..
emeklerimizin meyvelerini alırız inşallah..
cevap yazdığın için çok teşekkürler canım..

hakkımızda hayırlısı olsun canım bende karar verdim tedaviye başladım ama şu bu derken 3 ay geçti sonra başladım yani ha diyince olmuyo üzme kendini sonu güzel olsun canım benim..
dün dortordaydım bugün yine gidicem dr konuştum kendini çok kastın herşeyi kafana taktın sonunda bebeğinide düşürdün dedi aslında çok haklıydı bana moralini yüksek tut ve rahat ol bebek tutunamaz gergin vucuda demişti ama ben ya bebeğim beni bırakırsa korkusuyla yaşıyordum en sonunda bıraktı demek istediğin lütfen canım insanın elinde olmuyo biliyorum ama tedaviye başlayanlara tek tavsiyem pozitif düşünün benim burnum sürttü çünkü..

Güzel arkadaşım yaa üzme kendini lütfen. Bak %40 bile büyük bir şans bence. eee %10 da eklenince %50 oluyor. zaten normalde de şansın bukadar. %100 garanti eden doktor yokki canım benim. Rabbim ol dedikten sonra olur. hemen moralini bozup salma kendini lütfen. bebeğin için var gücünle savaş ve bu mücadeleyi kazan. 1 ay geç olsun ama olsun inş. bak nezamandrı bekliyosun zaten. en azından tedavin başladı. hayırlısı ile de bebeğine kavuşacaksın cnm ben inanıyorum ve sürekli dua ediyorum senin için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…