- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #27.861
ben 6 aydır deniyorum olmuyor ya doktora gittim herşey normal dedi araştırmak için 1 yıl geçicek öyle başlıycaz dedi.30 yaşındayım endişeleniyorum benim gibi 1 yıl bekleyelim diyipte bebek sahibi olan varmı çok stres yapıyorum lütfen cevap azın arkadaşlar.2,5 yıllık evliyim.
iyi dilekleriniz ,güzel düşünceleriniz için teşekkür ederim canlar,doktorum ultrasonda göremediği için yarına tekrar randevu verdi ,ama tahlilde 130 çıkmış hcg m yarın 2 katı olması gerekiyo işşşallah güzel haberler veririm yarın ,bu arada geçen ay neler yaptıımıda anlatıyım ,güzel haber olursa örnek teşkil eder belkim ,geçen ay gün aşırı ilişki olmasına rağmen olmadı maalesef,bu ay en fazla 10 kez olmuştur ,ayrıca geçen ay adetin ikinci gününden başlayıp ,sabah akşam bal-tarçın -çörekotu yedim ,7 gün sonunda 10 günde soğan kürü yaptım ...Allah ım inşşallah yarın güzel haberler alırım:)
bende bebiş istiyorum 2 yıldır pko luyum yarın baslıyoruz tedavıye hayırlısı bakalım......
ıyı gecelr kızlarr bende gebelıkk beklıyrm asılama yaptırdımm yarın 13 gunuu ama karnım agrıyoo acaba gebelık oldugu zmanda agrıı gorulebılıyoo kızlarr...
merhaba arkadaşlar.
hamile kalamayanlar,burada sorunlarımızı paylaşalım,anlatalım.
6 senelik evliyim 5 yaşında kuzucuğum var.ama 4 senedir hamile kalamıyorum.klomen sürekli kullandım,daha sonra çatlatma iğnesi vuruldum yine olmadı.artık gelecek ay aşılama yapılacak.inşallah hamile kalabilirim.ve ayrıca tüm tesler yapıldı ben ve eşim gayet sağlıklıyız.nedeni bilinmeyen kısırlık buna denir sanırım.
hadi gel artık bebeğim
ben geldım kızlar gunaydın hepınıze.....
dun benım ıcın cok zor bır gundu
aglayarak gerı dondum....butun sınrılerım bozuldu
o kadarkı dolmusum demekki
benım tahlıllerımde allha sukur hıc bır sorun cıkmadı
cocuklugumda kızamık gecırmedıgım ıcın vurulmam
gereeken bır aşı varmıs o asının ustundende 1 ay gecmesı lazımmıs
yanı kasım sonu adetımde ılaclara baslıorum ALLAH ızın verırse
doktor acık acık konustu durum sıkıntılı dedi sans yuzde 40 imiş
benım genc olmam vede uzun protokol bunu yuzde 5 yuzde 10 dahada yukseltıormus
karmakarısık dusuncelerlen doluyum...ınş benım fılmımde gusel bıtenlerden olur .....
inşallah güzel sonuçlar alırsın canım..Geç olsun güç olmasın inşallah canım..1 ay beklemekten bişey çıkmaz daha sonra büyük sorunlarla uğraşmandan iyidir kaydirigubbakcemile5
bende az önce kan verip geldim ,2 saat sonra sonuç alıjcam bakalım 2 katına çıktımıı:))eyvahedigeldismileeyvahedigeldismile
karmakarısık dusuncelerlen doluyum...ınş benım fılmımde gusel bıtenlerden olur .....
inşallah güzel sonuçlar alırsın canım..Geç olsun güç olmasın inşallah canım..1 ay beklemekten bişey çıkmaz daha sonra büyük sorunlarla uğraşmandan iyidir kaydirigubbakcemile5
bende az önce kan verip geldim ,2 saat sonra sonuç alıjcam bakalım 2 katına çıktımıı:))eyvahedigeldismileeyvahedigeldismile
esracım Allah yardımcın olsun sabrınıda vericek inşşş
şu anda çok sabır emek isteyen yıpratıcı bi yoldasın
ama bu yolun sonunda inşş çok güzel mükafat var tatlım
bunu hiçbi zaman unutma inşş hayırlısıyla meleğinin müjdesini alıcazzz
inşş inşş hakkında hayırlısı olsun inşş sabrının emeğinin mükafatını alcaksın :CüvCüv:
bak çok şükür tahliller temiz yaşın genç herşey yolunda sende kendini üzme
umutlu ol esracım dualarımız seninle :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
ıyı gecelr kızlarr bende gebelıkk beklıyrm asılama yaptırdımm yarın 13 gunuu ama karnım agrıyoo acaba gebelık oldugu zmanda agrıı gorulebılıyoo kızlarr...
allh razı olsun canım arkadasım
senden rıcam dualrına adımlan benıde ekle
cunku psıkolojıkmen pek ıı değilim 2 3 gundur
mrb arkadaşlar benide aranıza alırsanız sevinrim aslında 2 yıldır takip edyorum hatta çoğunuzu buradan takip ediyorum yazmak bugüne kısmetmiş.hemen kendimden bahsedeyim 22 yaşındayım 2 yıldır evliyimve iki yıl çocuk istiyoruz.yalnız benim tüplerim tıkalı tam laparoskopi olacağıma karar verdiğim zaman eşimin sperm azlığını öğrendik yani ameliyatı boşuna geçirecektim ve vazgeçip 3 ay önce tüp bebeğe karar verdik aslında üç ay önce başlayacaktık ama türlü türlü sorunarla uğraştığım için hep aksadı neyseki bugün tam olarak başladı tedavi sürecim.Bakalım mevlam neyler.Allah hepimize analık duygusunu tattırır inşallah hayırlı evlatlarla
merhaba bende bu testleri yeni yaptırdım pıhtılaşma testlerini 9 eylül üniversitesinde yaptırdım genetik 9 ayda çıkar dedikleri için onu özelde yaptırdım karyotip analiz iki kişi 300tl.. inşallah hepimiz için sonu iyi olur...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?