- 24 Haziran 2008
- 4.327
- 66
- 358
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #27.881
inşallah güzel sonuçlar alırsın canım..Geç olsun güç olmasın inşallah canım..1 ay beklemekten bişey çıkmaz daha sonra büyük sorunlarla uğraşmandan iyidir kaydirigubbakcemile5
bende az önce kan verip geldim ,2 saat sonra sonuç alıjcam bakalım 2 katına çıktımıı:))eyvahedigeldismileeyvahedigeldismile
canım noldu 2 saati geçmiş ?? Güzel haberlerini bekliyoruz
defne kıs yerinde dur da iki muhabbet edelim
kendimi deli gibi hissettim kendi kendime konuşuyorum lülülülülülüaklinialirimsmile
aman kimse gelmesin küstüm size:umursamaz:
selam.14 ay oldu evleneli 10 aydır ilaç içmiyorum hala olmadı bakalım.denk gelmedi sanırım.çünkü doktora gittim hormonlar falan normal çıktı.ama bi kaç aydır adetler düzensiz olmaya başladı.tekrar gün aldım gidecem bakalım ne olcak.bu ay gelsin artık bu bebek çok nazlandı:)
ben geldım kızlar gunaydın hepınıze.....
dun benım ıcın cok zor bır gundu
aglayarak gerı dondum....butun sınrılerım bozuldu
o kadarkı dolmusum demekki
benım tahlıllerımde allha sukur hıc bır sorun cıkmadı
cocuklugumda kızamık gecırmedıgım ıcın vurulmam
gereeken bır aşı varmıs o asının ustundende 1 ay gecmesı lazımmıs
yanı kasım sonu adetımde ılaclara baslıorum ALLAH ızın verırse
doktor acık acık konustu durum sıkıntılı dedi sans yuzde 40 imiş
benım genc olmam vede uzun protokol bunu yuzde 5 yuzde 10 dahada yukseltıormus
karmakarısık dusuncelerlen doluyum...ınş benım fılmımde gusel bıtenlerden olur .....
hoşgeldin birbencim Şeniz
hayirlisi canim kac yillik evlisin?[/QUOTe
2 yıldır evlıyım canım hıc korunmadık sayılır ama olmadı henüz,bugün basladım klomene :CüvCüv:
canim sadece senmi doktara gorundun esin kontrole gitmedimi. bence esine soyle oda kontrol olsun spermlerine baktirsin cunku bende 7-8 ay doktoruma arastirttin sorun ne diye niye olmuyo diye baya bi pisikolojimi bozdum sorunu hep kendimde aradim umudumu kesmistim olmicak diye doktor esim baktirdimi kendine dedi yok diyince bana bi kizdi sen kendini bu kadar yipratiyosun diye sozun kisasi esimde problem cikti biz cozumu baska yerlerde aramisiz 7-8 aydir simdi esim tedaviye basladi insallah olur yani bana yine bi umut dogdu.bence doktoruna karsi biraz israrci ol yasim 30 beklemek istemiyorum de biraz sikistirmassan derten anlamiyolar ceken bilir. insallah en kisa zamanda bebegine kavusursun.
canim sadece senmi doktara gorundun esin kontrole gitmedimi. bence esine soyle oda kontrol olsun spermlerine baktirsin cunku bende 7-8 ay doktoruma arastirttin sorun ne diye niye olmuyo diye baya bi pisikolojimi bozdum sorunu hep kendimde aradim umudumu kesmistim olmicak diye doktor esim baktirdimi kendine dedi yok diyince bana bi kizdi sen kendini bu kadar yipratiyosun diye sozun kisasi esimde problem cikti biz cozumu baska yerlerde aramisiz 7-8 aydir simdi esim tedaviye basladi insallah olur yani bana yine bi umut dogdu.bence doktoruna karsi biraz israrci ol yasim 30 beklemek istemiyorum de biraz sikistirmassan derten anlamiyolar ceken bilir. insallah en kisa zamanda bebegine kavusursun.
hayirlisi canim kac yillik evlisin?[/QUOTe
2 yıldır evlıyım canım hıc korunmadık sayılır ama olmadı henüz,bugün basladım klomene :CüvCüv:
kaç aydır gidiyorsun doktora canım
slm kızlarrr.
zorlu bi 2günün ardından çok şükür evime geldimmmŞeniz
allahım hepinizden razı olsun.
ameliyat odasında yarım saat bekledim ve orda hepinize dua ettim.korkudan titrerken.:lepi:
ameliyatım 2saat sürmüş.genel anestezi aldım.lokal kurtarmazmış çünkü 3 ameliyat geçirdim.
soldan umut yoktu hiç.rahim filmime bakan doktorlar kendi arasında konuşuyolarkende duydum.
sol tüpümü bi tıkaç tıkamış onu alıp yüksek basınçla zorlayınca solda açılmış sağda
ameliyattan sonra donarcasına üşüdüm.ağlayarak aydım yanımdaki doktorlara lütfen bana umut vermeyin sonucu söleyin dedimm,sonra eşimle annemi hatırlıyrm onlarada aynı şekilde sonucu sordum herkes gözün aydın açıldı dediler.:lepi:
doktorum geldi prof.olan onada sordum oda çok zor açıldı ama açtık nihayetinde dedi.
kızlar sonuç şuki dünya üzerimden kalktııı resmen.akllahım hepinizi sıkıntılarınızan kurtarsınn
kaydirigubbakcemile5
slm kızlarrr.
zorlu bi 2günün ardından çok şükür evime geldimmmŞeniz
allahım hepinizden razı olsun.
ameliyat odasında yarım saat bekledim ve orda hepinize dua ettim.korkudan titrerken.:lepi:
ameliyatım 2saat sürmüş.genel anestezi aldım.lokal kurtarmazmış çünkü 3 ameliyat geçirdim.
soldan umut yoktu hiç.rahim filmime bakan doktorlar kendi arasında konuşuyolarkende duydum.
sol tüpümü bi tıkaç tıkamış onu alıp yüksek basınçla zorlayınca solda açılmış sağda
ameliyattan sonra donarcasına üşüdüm.ağlayarak aydım yanımdaki doktorlara lütfen bana umut vermeyin sonucu söleyin dedimm,sonra eşimle annemi hatırlıyrm onlarada aynı şekilde sonucu sordum herkes gözün aydın açıldı dediler.:lepi:
doktorum geldi prof.olan onada sordum oda çok zor açıldı ama açtık nihayetinde dedi.
kızlar sonuç şuki dünya üzerimden kalktııı resmen.akllahım hepinizi sıkıntılarınızan kurtarsınn
kaydirigubbakcemile5
bırbencıgım vede defnecıgım cok tsk ederım destegını ıcın
tubacıgım cok ama cok sevındım
gusel gunler beklıor desene hepımızı ınşşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?