Gebe kalamayanlar buraya.....

canım noldu 2 saati geçmiş ?? Güzel haberlerini bekliyoruz

zirvecim nasılsın ?
seninde Allah yardımcın olsun cnm inşş en kısa zamanda meleğine kavuşursun ve doğumunu büyüdüğünü konuşuruz inşş burdaa......

selam.14 ay oldu evleneli 10 aydır ilaç içmiyorum hala olmadı bakalım.denk gelmedi sanırım.çünkü doktora gittim hormonlar falan normal çıktı.ama bi kaç aydır adetler düzensiz olmaya başladı.tekrar gün aldım gidecem bakalım ne olcak.bu ay gelsin artık bu bebek çok nazlandı:)

defne kıs yerinde dur da iki muhabbet edelim

geldim kısss sen yoksun lmaz:

kendimi deli gibi hissettim kendi kendime konuşuyorum lülülülülülüaklinialirimsmile
aman kimse gelmesin küstüm size:umursamaz:

gel gel kuşumm buralardayız biz Şeniz küsmek yok Şeniz

hakkında hayırlısı inş canım :Saruboceq:

canim bu kadar üzülme . bak benimde 1 ay ertelenmisti. yasa geregi. kasim ayi geldi bile. yeterki saglik olsun. sonu güzel bitsin.
senin sansin gayet iyi. bana doktor % 30 sans verdi en fazlaa. kismet YARADAN nasip etmisa. olur.

slm kızlarrr.
zorlu bi 2günün ardından çok şükür evime geldimmmŞeniz
allahım hepinizden razı olsun.
ameliyat odasında yarım saat bekledim ve orda hepinize dua ettim.korkudan titrerken.:lepi:
ameliyatım 2saat sürmüş.genel anestezi aldım.lokal kurtarmazmış çünkü 3 ameliyat geçirdim.
soldan umut yoktu hiç.rahim filmime bakan doktorlar kendi arasında konuşuyolarkende duydum.
sol tüpümü bi tıkaç tıkamış onu alıp yüksek basınçla zorlayınca solda açılmış sağda
ameliyattan sonra donarcasına üşüdüm.ağlayarak aydım yanımdaki doktorlara lütfen bana umut vermeyin sonucu söleyin dedimm,sonra eşimle annemi hatırlıyrm onlarada aynı şekilde sonucu sordum herkes gözün aydın açıldı dediler.:lepi:
doktorum geldi prof.olan onada sordum oda çok zor açıldı ama açtık nihayetinde dedi.
kızlar sonuç şuki dünya üzerimden kalktııı resmen.akllahım hepinizi sıkıntılarınızan kurtarsınn
kaydirigubbakcemile5

hayır canım eşim gitmedi doktora sadece ben gittim nebilim bende hep bendedir diye düşünüyorum problem niyeyse

geçmiş olsun canım inşallah bir an alırsın iyi haberleri.

bırbencıgım vede defnecıgım cok tsk ederım destegını ıcın

tubacıgım cok ama cok sevındım

gusel gunler beklıor desene hepımızı ınşşş

tubacigim gözün aydin olsunnn Şeniz ba RABBIM dua larimiza icabie etti. seni zor durumdan kurtardii. INSALLAH dogal yoldan hamile kalirsin tatlimmm :Saruboceq:
kendine cook iyi bak. cook yürüme. iyi degil. doktorl tavsiyede bulunmustur belki ama yinede bende hatirlatiyim.
yakinda baska müjdeli haberlerde verirsin canim INSALLAHHH :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…