Gebe kalamayanlar buraya.....

canım yaaa...çok sevindim senin için inşallah en yakın zamanda bebişinide alırsın kucağına,çektiğin sıkıntıların mükafatı olurr:)))olumunekankayizsmile

bu arada benimde hcg m 2 gün önce 130 du yaa..bugün 325 olmuş ,doktorum beğendi ,folik asit vermicenizmi dedim keseyi görelim ondan sonra dedi...bol bol yeşillik ye dedi...ıyyyy hiç sevmem.. ama yiycez napalım bebiş için:)) tekrardan söylüyorum kızlarr ..darısı başınıza inşallahh:))

ınş maş hayırlı olsun duanı eksık etmeeeeeeee :)

edermiyim kızz..hepinize dua edicem ..kısa bi sürede olsa yaşadım çocuğum olmucakmı acaba korkusunu ...kızlar gönlünüzü ferah tutmaya çalışın ,moral çok önemli.

maonyacım çok sevindim senin için
birkaçgün önce drun%100 açılır demiş stres yapma demiştim
dr um öyle bişey demedi demiştin canım sende
içime doğmuş ben demiştim demek hiç bu kadar mutlu etmemişti beni
sıra bebişte
oda birkaç aya gelir
ben yazarım yine işallah ben demiştim diye:sm_cool:

inşş cnm benim allahım hepinizden razı olsun:Saruboceq:

hayırlı akşamlar canlarrra.s.
bende dr gittim bugün yumurtan oluşmuş calışmalara baslayın dedi ya bakalım hayırlısı rabbimden:ecrin_bebek: opuyorumnanaktan

hayırlı akşamlar canlarrra.s.
bende dr gittim bugün yumurtan oluşmuş calışmalara baslayın dedi ya bakalım hayırlısı rabbimden:ecrin_bebek: opuyorumnanaktan

oh cok sukur hade hepınız calısırsınız artık :)
bnde asıdan dolayı korunmam lazımmıs
olur dedım kadına zaten hmen hamıle kalıorum yha dedım :)))))))))

günaydın canlarr:))) bende önümüzdeki çarşambayı iple çekiyyorum..bakalım kese gözükcekmi?? dün bi arkadaşım hemen ümitlenme belki su gebeliğidir diyince baya keyfim kaçtı...9 ay nasıl geçeçecek merak ediyorum ben zaten

canm çok sevindim açıldıgına rabbim nerele kadir degilki inşallah enkısa zamanda hamileyim dediginide okuruz bizlerede dua et gerçekten duaya çok ihtiyacınmız var:Saruboceq::Saruboceq:

senin adına çok sevindim canm inş bizlerde yaşarır bu sevinci:Saruboceq::Saruboceq:

hadi inşallah canımmm darısıda bize olumunekankayizsmile :ecrin_bebek: opuyorumnanaktan

slm kızlar ben geldim
uzun süredir yoktum melike, esra, maonya,ask meleği zirve nasılsınız
ne var ne yok
hoşgeldin canıma.s.
nerelerdesin yegen nasıl saolsın bitanem benim yaa özlettin kendiniii bukadar ayrı kalma bizden bidaaaolumunekankayizsmile :ecrin_bebek: opuyorumnanaktan

tubacımm cok gecmiş olsun canım daha yeni gördüm yazını bitanem inşallah rabbimin izniyle en yakın zamanda anne olmana hayırlısıyla dualarım hep sizinleeolumunekankayizsmile :ecrin_bebek: :Saruboceq:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…