Gebe kalamayanlar buraya.....

oh oh :teytey: ne guzel haberler duyuyorum son zamanlarda cok mutlu oluyorum. önce allah sonra iyi doktorlarin eline dusersen cözuluyo demek sorunlar okadar uzduler seni ama zafer senin olacak ben inaniyorum az kaldi bir iki aya yaralarin da tam duzeldimi cocuk haberini duyariz hemde dogal yoldan:lepi:gecmisler olsun canim kendine iyi bak fazla yorma kendini kocana yaptir tum islerini sırnaşık şey..

insallah hep boyle mutlu olursun bebegini saglikla kucagina alirsin.herkesi pek takma kafana herkesin hep soylicegi biseyler vardir zaten bozma moralini...

cok komigim ben ya her ay kendimi hamile saniyorum her ay hamilelik belirtileri yasiyorum tabiki hep husran bu ayda öyle saniyorum ama olmicak tabiki mumkun degil daha esim tedavi goreli 1 ay oldu hemen duzelemez doktor 3 ay surer ama duzelmeyede bilir demisti bazen delirdigimi dusunuyorum of ya kendimi kandiriyorum hersey yoluna gircek diye ama girmicek bosuna hayal kuruyorum mafoldumben.koklamak istiyorum onu doya doya anne diyisini duymak istiyorum ilk adimini attigini gormek istiyorum dokunusunu gulusunu gormek istiyorum allahim neolursun yasat bana ve isteyen herkese bu duygulari. Cok doluyum allahim bana sabir ver ve herseyin hayirlisini ver.........................

jelliiii bu topikte en umutsuz vaka benimmmm ben bile umutla dolduysammm lütfen sizde umutlanın.herşeyi bilen rabbim kimbilir ne zaman verecek bebeklerimiziii:teselli:

günaydın kızlarr
bendede yumurta tembelliği vardı yumurta takibi için dün doktora gittim dün 10. günüm olmasına ragmen yurtam 24 mm olmus sag tarafta bi yumurtam olmus heran catlayabılır dedı ve ilişki günlerini yazdı ,ama ilişkiden sonra buay nedense biraz kan geliyor cokaz rahimagzında yara var bende sanırım ondan inş. hamile kalmamı engellemez .benim gibi olupta hamile kalan varmı acaba??şimdiden tşk...inş. hepinizin herşey gönlünüzce olurrrrrr

çookkk mutsuzuumm sinirlerim tamamen alt üst oldu.Ne yaparsam yapayım olmuyor 4 senedir uğraşıyoruım.Yumurta tembelliği bendede var. tam 45 gündür adet falan olmadım çok umutlandım amaa her zamanki gibi sonuç hep aynı sonuçç.Hep tek çizgi..hiç kimsenin olmadığı bir yere gitsemmm şöyle avazım çıktığı kadar bağırıp ağlasam içimi döksem yeridiiirr şuanda (Eşim bebekleri sevdikçe bana belli etmesede bebek istediğini üzüntüden kahroluyorum (((( Rabbim bütün olmayanlara hayırlısını nasip et....((Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:senağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama:1closedeyes::1closedeyes:

canım bence hayal kurmak tan hiç vaz geçme ,ama kendinide çok kaptırma ki çook üzülmeyesin ,eminim bügün hayallerin gerçek olacak ,çok bişey istemiyoruzki zaten ..dua et ve içini ferah tutmaya çalış canım ,biliyosunki,biçok bayan çoook istedikleri zaman değil ,unutup sakinleşmeye ,akışına bırakmaya başladıkları zaman bebek sahibi oluyolar..üzülme hemii:)) dualarımız seninlee:Saruboceq::Saruboceq:kaydirigubbakcemile5

Allah şifa versin canım ,inşalah bi an önce düzelir ve istediklerini elde edebilrisin ,ama biraz sakin olmaya çalış başka bişeylerle uğraş ,kafanı dağıt ,eşin bebek falan sevince ortamdan biraz uzaklaş ,bide senin bu konudaki hassasiyetini onada söyle ..yani tabi bunlar çözü değil ama ben bayanların sürekli bu konuya odaklandıkça daha zorlandıklarını düşünüyorum bebek konusunda ,dua et ve gönlünü ferah tut canım ..Rabbim inşallah tez zamanda sesni duyar kaydirigubbakcemile5

kizlar doktordan geldik biraz öncee.
yumurtalarim gayet iyiymiss. bu gün aksamdan itibaren kendime ine yapmaya basliyorum.
carsamba günü takrar gidicem. muayane edicek tekrar. gerekirse ine yapmaya devam ediycem.
simdilik 5 gün ine yapicam.

çok güzel haberrrrr zemuszemus zemuszemus inş herşey yolunda gitmeye devam eder canım benim :Saruboceq:

inşallahhh canım arkadaşım :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…