- 24 Ocak 2010
- 20.969
- 46
- 733
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #27.941
aminn esracım inşallah aminnnn:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
kimse varmıııııııııı
slm kızlarrr.
zorlu bi 2günün ardından çok şükür evime geldimmmŞeniz
allahım hepinizden razı olsun.
ameliyat odasında yarım saat bekledim ve orda hepinize dua ettim.korkudan titrerken.:lepi:
ameliyatım 2saat sürmüş.genel anestezi aldım.lokal kurtarmazmış çünkü 3 ameliyat geçirdim.
soldan umut yoktu hiç.rahim filmime bakan doktorlar kendi arasında konuşuyolarkende duydum.
sol tüpümü bi tıkaç tıkamış onu alıp yüksek basınçla zorlayınca solda açılmış sağda
ameliyattan sonra donarcasına üşüdüm.ağlayarak aydım yanımdaki doktorlara lütfen bana umut vermeyin sonucu söleyin dedimm,sonra eşimle annemi hatırlıyrm onlarada aynı şekilde sonucu sordum herkes gözün aydın açıldı dediler.:lepi:
doktorum geldi prof.olan onada sordum oda çok zor açıldı ama açtık nihayetinde dedi.
kızlar sonuç şuki dünya üzerimden kalktııı resmen.akllahım hepinizi sıkıntılarınızan kurtarsınn
kaydirigubbakcemile5
günaydın canlarr:))) bende önümüzdeki çarşambayı iple çekiyyorum..bakalım kese gözükcekmi?? dün bi arkadaşım hemen ümitlenme belki su gebeliğidir diyince baya keyfim kaçtı...9 ay nasıl geçeçecek merak ediyorum ben zaten
cok komigim ben ya her ay kendimi hamile saniyorum her ay hamilelik belirtileri yasiyorum tabiki hep husran bu ayda öyle saniyorum ama olmicak tabiki mumkun degil daha esim tedavi goreli 1 ay oldu hemen duzelemez doktor 3 ay surer ama duzelmeyede bilir demisti bazen delirdigimi dusunuyorum of ya kendimi kandiriyorum hersey yoluna gircek diye ama girmicek bosuna hayal kuruyorum mafoldumben.koklamak istiyorum onu doya doya anne diyisini duymak istiyorum ilk adimini attigini gormek istiyorum dokunusunu gulusunu gormek istiyorum allahim neolursun yasat bana ve isteyen herkese bu duygulari. Cok doluyum allahim bana sabir ver ve herseyin hayirlisini ver.........................
cok komigim ben ya her ay kendimi hamile saniyorum her ay hamilelik belirtileri yasiyorum tabiki hep husran bu ayda öyle saniyorum ama olmicak tabiki mumkun degil daha esim tedavi goreli 1 ay oldu hemen duzelemez doktor 3 ay surer ama duzelmeyede bilir demisti bazen delirdigimi dusunuyorum of ya kendimi kandiriyorum hersey yoluna gircek diye ama girmicek bosuna hayal kuruyorum mafoldumben.koklamak istiyorum onu doya doya anne diyisini duymak istiyorum ilk adimini attigini gormek istiyorum dokunusunu gulusunu gormek istiyorum allahim neolursun yasat bana ve isteyen herkese bu duygulari. Cok doluyum allahim bana sabir ver ve herseyin hayirlisini ver.........................
Allah şifa versin canım ,inşalah bi an önce düzelir ve istediklerini elde edebilrisin ,ama biraz sakin olmaya çalış başka bişeylerle uğraş ,kafanı dağıt ,eşin bebek falan sevince ortamdan biraz uzaklaş ,bide senin bu konudaki hassasiyetini onada söyle ..yani tabi bunlar çözü değil ama ben bayanların sürekli bu konuya odaklandıkça daha zorlandıklarını düşünüyorum bebek konusunda ,dua et ve gönlünü ferah tut canım ..Rabbim inşallah tez zamanda sesni duyar kaydirigubbakcemile5çookkk mutsuzuumm sinirlerim tamamen alt üst oldu.Ne yaparsam yapayım olmuyor 4 senedir uğraşıyoruım.Yumurta tembelliği bendede var. tam 45 gündür adet falan olmadım çok umutlandım amaa her zamanki gibi sonuç hep aynı sonuçç.Hep tek çizgi..hiç kimsenin olmadığı bir yere gitsemmm şöyle avazım çıktığı kadar bağırıp ağlasam içimi döksem yeridiiirr şuanda(Eşim bebekleri sevdikçe bana belli etmesede bebek istediğini üzüntüden kahroluyorum (((( Rabbim bütün olmayanlara hayırlısını nasip et.... (( Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:senağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama:1closedeyes::1closedeyes:
slm kizlar cumaniz mübarek olsunnn :Saruboceq:
nasilsinn
iyidir birbencim senden nbr?
kizlar doktordan geldik biraz öncee.
yumurtalarim gayet iyiymiss. bu gün aksamdan itibaren kendime ine yapmaya basliyorum.
carsamba günü takrar gidicem. muayane edicek tekrar. gerekirse ine yapmaya devam ediycem.
simdilik 5 gün ine yapicam.
Bende iyim cook sükür. doktordan geldik her sey yolunda simdilik. basliyoruz artik. aksam inelerime basliyicam INSALLAHH :Saruboceq:
Hakkimizdan hayirlisi olur INSALLAHHH :Saruboceq:
bakalim RABBIM ne göstericek bize. INSALLAH anamin, babamin dua si kabul olur INSALLAHHHH :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?