Gebe kalamayanlar buraya.....

selam kızlarr :)) bende iyiyim bugün :) yarın hafta sonu yaaa aklinialirimsmile yaw bu yawrucaklar beni çok yoruyo hergün ..bisürü minik bıcırıkla uğraşıyorum ..inşallah kendi bıcırığımladar uğraşmaya başlarım yakındaa ...

hepimiz için herşey yolunda gidiyor arkadaşlar ya :teytey: :teytey:

bu ay hepimiz için süper bir ay olacak inş :Saruboceq: tubacım canım geçmişi okudum şimdi. ameliyatın güzel geçmiş. çok sevindim kuşum. Rabbim tez zamanda bebişinide göndersin inş :Saruboceq: sansee senin içinde sevindim canım. çarşamba günü inş herşey yolunda çıkar :Saruboceq: hepiniz için sabah nazamdan sonra dua ediyorum. Allahım kabul etsin inş :Saruboceq:

inş canım :Saruboceq:

jelliiii bu topikte en umutsuz vaka benimmmm ben bile umutla dolduysammm lütfen sizde umutlanın.herşeyi bilen rabbim kimbilir ne zaman verecek bebeklerimiziii:teselli:

oooooooooooooo tubacigim seni böyle mutlu, umutlu görmek ne güzel kizzzzzzzz opuyorumnanaktan Şeniz INSALLAH tez zamanda bebsine kavusursun tatlimmm :Saruboceq:

hos geldinn opuyorumnanaktan sen calismaya devam ett. INSALLAH tez zamanda bebisine kavusursunn :Saruboceq:

hos geldinn opuyorumnanaktan ahhh ahhhhhhhh bilmezmiyiz o aciyi :gitme: ben defalarca anira anira aglamistimm :gitme:
gördümkü aglamakla hic bise olmuyor malesef.
ümidini kesme. YARADANIM seni yüzünüde güldürür INSALLAHHH :Saruboceq:

doktordan sonra alis verise gittik. ayyyyyyy anneler bebkleriyle geldilerrr cok tatliydilarrr Şeniz
INSALLAH canimmm bizde bicirlarimizla oynariz. alip gezmeye giderizzzzzzzzzzzzz :lepi: yerim ben onlariii gamyoncuiremsu

amin canım benım

bırben nerde yhaaaaaaaa

bu topıkte sesszlık var

burdayim canimm. camasir beni bayagi ugrastirdiii.
nasilsinn canimm opuyorumnanaktan

komik degil canimm bu her annenin yasmak istedigi bir duyguu sende bu duygulari hayirlisiyla yasarsin tatlimmm :Saruboceq:
bende kendi kendime tatmdir bu ay hamile kaldimm diyordumm ama sonucu her zaman hüsran oluyorduu :gitme: en sonunda biraktim. biktim daha dogrusu.

herkese hayırlı cumlaar kızlar
bırbencıgım tedavın hayırlı olsun ben baslayana kadar sen sonucunu lacaksın senın beebk benımkınden buyuk olacak ınş :)
nasılsınız kızlar ....

kizlaar ben cikiyorumm. sonra yine gelirimm öpüldünüzzzzz
görüşürüz canımmm

beni merak etmezsiniz ama bende çıkıyorum ,bıcırıklar beni beklerr kaydirigubbakcemile2alsanaalsanasmile

o nasıl laf kıss alsanaalsanasmile alsanaalsanasmile

bırbencıgım tedavın hayırlı olsun ben baslayana kadar sen sonucunu lacaksın senın beebk benımkınden buyuk olacak ınş :)
nasılsınız kızlar ....

iyi kuşum sen nasılsın?

hayırlı sabahlar hayırlı cumalarrrrrr kızlarrrrra.s.

hayırlı cumalar canım

canımm hoşbuldukk şu 3 ayy bal tarçın çörek otunu bende deniyeceğim.Nedense garip bir his var içimde onu kullandıktan sonraa kalacakmışım gibi geliyor.Vesilem o olacak gibi bakalım Ah bir adet olsamda başlasam artık )garip duygular bunlar.Rabbim düşmanıma bile vfermesin inşallahhh

mrb cnm sne yenisin galibaaa.benimde adım tuğba.2yıllık evliyim.tüplerimde tıkanıklık vardı salı günü ameliyat oldumm.

senin hikayennn nedirr.

inş bu ay gebesindirde tarçın bal kürüne başlamana gerek kalmaz

nasılsınız kızlar ....
INSALLAH canimmm :Saruboceq: bütün kalbinle diliyorum önce saglikli, hayirli, bool rizikli, anali, babli olsuuunnnnn :Saruboceq: cümlemizin canimmm opuyorumnanaktan

hayırlı sabahlar hayırlı cumalarrrrrr kızlarrrrra.s.

sana da hayirli cumalar canimmm opuyorumnanaktan
nasilsinn

görüşürüz canımmm

o nasıl laf kıss alsanaalsanasmile alsanaalsanasmile

iyi kuşum sen nasılsın?

hayırlı cumalar canım

sana da haiyrli cumalar tatlimmm opuyorumnanaktan

umutlu kaçırmışım senii

canim yazdim ciktimm cokk kalmadimm :umursamaz: biraz anlatsana simdi nasilsinn ?
kendine 3, 4 ay zaman ver ye ic gez stres yapma. INSALLAH anne olucaksinn :Saruboceq:

hadi INSALLAH canim hislerin tutar canimmm :Saruboceq: bende tüp bebkten cook umutluyum bu sefer tutcak diyorumm :Saruboceq: inanarak yedikten sonra niye olmasinkii dimi.

slm kızlarrrrrr

hos geldin betüss olumunekankayizsmile nerelrdesin kizz. bebisin nasil. az gelde hamileligini anlat bizlere. merak ediyoruz. cinsiyeti belli oldumu ?? canim ilk ne cekti ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…