- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #27.961
selam kızlarr :)) bende iyiyim bugün :) yarın hafta sonu yaaa aklinialirimsmile yaw bu yawrucaklar beni çok yoruyo hergün ..bisürü minik bıcırıkla uğraşıyorum ..inşallah kendi bıcırığımladar uğraşmaya başlarım yakındaa ...
jelliiii bu topikte en umutsuz vaka benimmmm ben bile umutla dolduysammm lütfen sizde umutlanın.herşeyi bilen rabbim kimbilir ne zaman verecek bebeklerimiziii:teselli:
günaydın kızlarr
bendede yumurta tembelliği vardı yumurta takibi için dün doktora gittim dün 10. günüm olmasına ragmen yurtam 24 mm olmus sag tarafta bi yumurtam olmus heran catlayabılır dedı ve ilişki günlerini yazdı ,ama ilişkiden sonra buay nedense biraz kan geliyor cokaz rahimagzında yara var bende sanırım ondan inş. hamile kalmamı engellemez .benim gibi olupta hamile kalan varmı acaba??şimdiden tşk...inş. hepinizin herşey gönlünüzce olurrrrrr
çookkk mutsuzuumm sinirlerim tamamen alt üst oldu.Ne yaparsam yapayım olmuyor 4 senedir uğraşıyoruım.Yumurta tembelliği bendede var. tam 45 gündür adet falan olmadım çok umutlandım amaa her zamanki gibi sonuç hep aynı sonuçç.Hep tek çizgi..hiç kimsenin olmadığı bir yere gitsemmm şöyle avazım çıktığı kadar bağırıp ağlasam içimi döksem yeridiiirr şuanda(Eşim bebekleri sevdikçe bana belli etmesede bebek istediğini üzüntüden kahroluyorum (((( Rabbim bütün olmayanlara hayırlısını nasip et.... (( Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:senağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama:1closedeyes::1closedeyes:
çok güzel haberrrrr zemuszemus zemuszemus inş herşey yolunda gitmeye devam eder canım benim :Saruboceq:
selam kızlarr :)) bende iyiyim bugün :) yarın hafta sonu yaaa aklinialirimsmile yaw bu yawrucaklar beni çok yoruyo hergün ..bisürü minik bıcırıkla uğraşıyorum ..inşallah kendi bıcırığımladar uğraşmaya başlarım yakındaa ...
amin canım benım
bırben nerde yhaaaaaaaa
bu topıkte sesszlık var
cok komigim ben ya her ay kendimi hamile saniyorum her ay hamilelik belirtileri yasiyorum tabiki hep husran bu ayda öyle saniyorum ama olmicak tabiki mumkun degil daha esim tedavi goreli 1 ay oldu hemen duzelemez doktor 3 ay surer ama duzelmeyede bilir demisti bazen delirdigimi dusunuyorum of ya kendimi kandiriyorum hersey yoluna gircek diye ama girmicek bosuna hayal kuruyorum mafoldumben.koklamak istiyorum onu doya doya anne diyisini duymak istiyorum ilk adimini attigini gormek istiyorum dokunusunu gulusunu gormek istiyorum allahim neolursun yasat bana ve isteyen herkese bu duygulari. Cok doluyum allahim bana sabir ver ve herseyin hayirlisini ver.........................
görüşürüz canımmmkizlaar ben cikiyorumm. sonra yine gelirimm öpüldünüzzzzz
beni merak etmezsiniz ama bende çıkıyorum ,bıcırıklar beni beklerr kaydirigubbakcemile2alsanaalsanasmile
herkese hayırlı cumlaar kızlar
bırbencıgım tedavın hayırlı olsun ben baslayana kadar sen sonucunu lacaksın senın beebk benımkınden buyuk olacak ınş :)
nasılsınız kızlar ....
hayırlı sabahlar hayırlı cumalarrrrrr kızlarrrrra.s.
oooooooooooooo tubacigim seni böyle mutlu, umutlu görmek ne güzel kizzzzzzzz opuyorumnanaktan Şeniz INSALLAH tez zamanda bebsine kavusursun tatlimmm :Saruboceq:
hos geldinn opuyorumnanaktan sen calismaya devam ett. INSALLAH tez zamanda bebisine kavusursunn :Saruboceq:
hos geldinn opuyorumnanaktan ahhh ahhhhhhhh bilmezmiyiz o aciyi :gitme: ben defalarca anira anira aglamistimm :gitme:
gördümkü aglamakla hic bise olmuyor malesef.
ümidini kesme. YARADANIM seni yüzünüde güldürür INSALLAHHH :Saruboceq:
canımm hoşbuldukk şu 3 ayy bal tarçın çörek otunu bende deniyeceğim.Nedense garip bir his var içimde onu kullandıktan sonraa kalacakmışım gibi geliyor.Vesilem o olacak gibi bakalım Ah bir adet olsamda başlasam artık)garip duygular bunlar.Rabbim düşmanıma bile vfermesin inşallahhh
beni merak etmezsiniz ama bende çıkıyorum ,bıcırıklar beni beklerr kaydirigubbakcemile2alsanaalsanasmile
INSALLAH canimmm :Saruboceq: bütün kalbinle diliyorum önce saglikli, hayirli, bool rizikli, anali, babli olsuuunnnnn :Saruboceq: cümlemizin canimmm opuyorumnanaktanherkese hayırlı cumlaar kızlar
bırbencıgım tedavın hayırlı olsun ben baslayana kadar sen sonucunu lacaksın senın beebk benımkınden buyuk olacak ınş :)
nasılsınız kızlar ....
hayırlı sabahlar hayırlı cumalarrrrrr kızlarrrrra.s.
görüşürüz canımmm
o nasıl laf kıss alsanaalsanasmile alsanaalsanasmile
iyi kuşum sen nasılsın?
hayırlı cumalar canım
umutlu kaçırmışım senii
canımm hoşbuldukk şu 3 ayy bal tarçın çörek otunu bende deniyeceğim.Nedense garip bir his var içimde onu kullandıktan sonraa kalacakmışım gibi geliyor.Vesilem o olacak gibi bakalım Ah bir adet olsamda başlasam artık)garip duygular bunlar.Rabbim düşmanıma bile vfermesin inşallahhh
slm kızlarrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?