- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #27.981
kızlarrr ben yeni geldim ...(( yaaa kahverngş akıntım geldiii (( şimdide minik ağrılar hisswediyorum ,doktorumu aradım ,yardımcısı yerleşme kanamasıdır dedi ,kendisi de hcg testi yapalım değerlerin düştüyse düşük olabilir ded,iii...yaaa offf çok kötü durumdayım ,gitmek istemiyorum hastaneye ,ayaklarımı kaldırdım yatıyorum ...mafoldumben
arkadaşlar bende 3yıldr evliyim aranıza yeni katıldım 1 yıldr tedawi oluyorum ama sonuç yok klomen kullandım fayda etmedi yumurtalıklarım geç yanıt werio şuan menegon aşıya başladım 2. aşılamaya başlıorum bakalım sonkez deniycem işşl tutar.
kızlarrr ben yeni geldim ...(( yaaa kahverngş akıntım geldiii (( şimdide minik ağrılar hisswediyorum ,doktorumu aradım ,yardımcısı yerleşme kanamasıdır dedi ,kendisi de hcg testi yapalım değerlerin düştüyse düşük olabilir ded,iii...yaaa offf çok kötü durumdayım ,gitmek istemiyorum hastaneye ,ayaklarımı kaldırdım yatıyorum ...mafoldumben
slm şekerler naber nasılsınızzzopuyorumnanaktan
hos geldinnn opuyorumnanaktan iyiz cook sükür senden ne haber
bende iyiyim cok sükür bebegimmm misafirim vardı cıkmıştım simdi geldim sen napıyosun nasılsın kuzummolumunekankayizsmile opuyorumnanaktan
selam kızlar ,dün dayanamadım gittim doktora,kendi doktorum yoktu tabi ,nöbetçi doktor ultrasonla baktı ,ondansonra progestan dşiye düşük önleyici bi ilaçla,folik asit verdi,akşam biraz geçti akıntı ama şimdi baktım çok hafif var gene ,birazda pembemsi ,bel ağrımda var ...yatıyorum bende napıyım ,olacağı varsa olur,Hayırlısı Allah tan...
sizler napıyonuz bakalım haftasonu hafta sonu,ben çamaşırları bulaşığı attım makineye yatıyorum:)))tv ,kitap...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?