Gebe kalamayanlar buraya.....

kızlarrr ben yeni geldim ...(( yaaa kahverngş akıntım geldiii(( şimdide minik ağrılar hisswediyorum ,doktorumu aradım ,yardımcısı yerleşme kanamasıdır dedi ,kendisi de hcg testi yapalım değerlerin düştüyse düşük olabilir ded,iii...yaaa offf çok kötü durumdayım ,gitmek istemiyorum hastaneye ,ayaklarımı kaldırdım yatıyorum ...mafoldumben

arkadaşlar yeni katıldım aranıza size birşey sormak istiyorum.bende bir bebeğim olsun istiyorum ama kistlerim vardı tevai gördüm şimdi sadece prolaktinim insin diye dopergin içiyorum.adetim biteli 13 gün oldu fakat son 3 gündür kasıklarım ağrıyo ara ara kramplar giriyo sizce yumurtalarımın çatlama dönemimimdir???neolur bana yardımcı olun.

canim benim yaaa. üzme kendini, hastaneye git mutlaka, insallah yerlesme kanamasidir canim. gitmezsen kendini daha kötü hissedersin, gercekten nede olsa kacamazsin canim, sakin ol ve hastaneye git. belki hormon eksikligin falan vardir, düsük olmasin diyede ine var canim, kendini üzme nolur. elinden geleni yapmaya calis canim. Hayirlisi Rabbimden.

günaydınnn kızlarrr.topiği açılışını yaptımmmvereliniortak

hadiii gelin gayriiiisengözlerimebaksanab

hos geldin canimm olumunekankayizsmile INSALLAH olur :Saruboceq:
benim ihtiyacim yookk canim,

Son düzenleyen: Moderatör:

canim yerlesme kanamasidir belki .INSALLAH hamilesinidirr :Saruboceq: bölye beklemktense doktora git derimm

selam kızlar ,dün dayanamadım gittim doktora,kendi doktorum yoktu tabi ,nöbetçi doktor ultrasonla baktı ,ondansonra progestan dşiye düşük önleyici bi ilaçla,folik asit verdi,akşam biraz geçti akıntı ama şimdi baktım çok hafif var gene ,birazda pembemsi ,bel ağrımda var ...yatıyorum bende napıyım ,olacağı varsa olur,Hayırlısı Allah tan...
sizler napıyonuz bakalım haftasonu hafta sonu,ben çamaşırları bulaşığı attım makineye yatıyorum:)))tv ,kitap...

arkadaşlar merhabalar,hepinize.aranıza yeni katıldım aranızda aşılamayla ilgili,bilgisi olan varmı?nasıl bi işlem kaç saat sürüyor?

bende iyiyim cok sükür bebegimmm misafirim vardı cıkmıştım simdi geldim sen napıyosun nasılsın kuzummolumunekankayizsmile opuyorumnanaktan

bende ne yapiyim ayni seyler iste. degisen tek sey. dün aksam inelerime basladimm. hyirlisi olur INSALLAHHH :Saruboceq:
Bende hemen ciktim zaten. bir seyler yiycektik. misafir evin bereketidir dimi.

kendini cook kasma canimm olumunekankayizsmile eALAH korusun bise olsada en azindan hamile kalabilyyiorsunn. kendini böyle tesllei et. INSALLAH hic bir sorun olmadan bebsine kavusursunn :Saruboceq: sen elinden geleni yapiyorsun taktir ALLAHIN canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…