Gebe kalamayanlar buraya.....

umutluuu çok yakında senin ve esranın gebe kalacağına inanıyrmmm bilmiyrmmm içime doğuo sankii

arkadaşlar merhabalar,hepinize.aranıza yeni katıldım aranızda aşılamayla ilgili,bilgisi olan varmı?nasıl bi işlem kaç saat sürüyor?

hos geldin canimm olumunekankayizsmile ben biliyorum. kac defa yaptirdim.
adetin 5. gününden itibaren 5 gün klomen kullandiktan sonra. 14. veya 15 günü hangi gün yumurta patlamana denk gelirse o gün. herifin bir kapakli plastik bardagin icine spermlerini akiticak. sonra doktora gidiceksiniz. senin vajnana kamera varya muayene ediyorlar onu yerlestiricek. ince bir hortumu senin vajinana yerlestiricek ineyle yoluyucak.
umarim yardimim olmustur. en fazla 5 dakika sürüyor. birazcik acitiyor. kamerayi yerlestirirken. o kadar.

selam ben aranıza yeni katıldım.....hihoyyyt

hos geldinn opuyorumnanaktan senin hayat hikayeni alalmim

umutluuu çok yakında senin ve esranın gebe kalacağına inanıyrmmm bilmiyrmmm içime doğuo sankii

ooooo nihayet kavustuk. kavusmamizin serefine bir devemi kessem acaba kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
INSALLAH canim :Saruboceq: bende öyle inaniyorum artik. bu sefer YARADANIM anamin , babamin dua sini kabul buyurucak. ablalrimin ve benim sevenlerin dua si kabul olucak INSALLAHHH :Saruboceq:
sen neler yaptin. kaynana gil ilgi gösteriyorlarmi sana ?? anlatsana canimm Şeniz

göstermez olularmı hergün bizdelerrrr.
ama yapmacık olduğu o kadar belli ki.elim yandığında birgün gelmeyen insan şimdi bizden çıkmıooo

kizlar aklima gelmisken yaziyim. dün seda sayanain programin da . IBRAHIM SARACOGLU dediki
nar, yemek yada suyunu icmek düsük sebebi sayilabilir. ilk 3 ay cok tehlikel aylar dedi. nar, suyu icmein. na,r yemeyin dedi kizlar.

göstermez olularmı hergün bizdelerrrr.
ama yapmacık olduğu o kadar belli ki.elim yandığında birgün gelmeyen insan şimdi bizden çıkmıooo

gelsin seni sorsunda yapmacik olsun bos ver. sonucta sen onun cani cigeri degilsin.
hic kimse annen kardeslerin kadar üzülemezki canimm.

cnmm tam transfer günün ne zmn sana yasin okuyalımm

ayyyyyyyy ALLLAHHHHHHHHHHHH razi olsun tubacigimm :Saruboceq: YARADANIM hepimizin sikintilarini gidersinnn :Saruboceq:
ben carsamba günü gidicem tekrar. o zaman belli olucakmis doktor öyle dedi. tatlimm olumunekankayizsmile

selam arkadaşlar... 1 senedir deniyoruz 33 yaşındayım... doktora gidip geliyorum.. çalışmalara da devam ediyoruz.. eşimde morfoloji bozukluğu var.... bende de kist 2 ay kadar daha olmazsa .. aşılama deniyeceğizzz.... olumunekankayizsmile

inşşşş bu ay gebe haberini alırızz gülümmm

INSALLAHHHHHHHHHHHH :Saruboceq: bende inaniyorumki hepimiz sirayla hamile kalicagiz INSALLAHHHHHH :Saruboceq:

bende çrmb günü dikişlerimi nasıl aldırıcam ondan korkuyrm ağrırmı acabaa

COK KORKMA. BENIM FAZLA AGIRMADI. ANI HAREKETLER YAPMA SAKIN.

A. SLM CANIMM olumunekankayizsmile bende 35 yasindayim. benimde yumurtaliklarinmda tembellik vardi. asilamalirm tutmadi. eger sende bir sorun yoksa sansin coook yüksek canimm. INSALLAH hayirlisiyla tuttarrrrrrrrrrrrr :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…