Gebe kalamayanlar buraya.....

canım bişey diyeyimmi senin doktorların gerçekten tuhafmış. ilk olarak bu hormana bakılıyor nasıl bakmadan hemen tedaviye geçmişler klava: neyse en azından sebebi öğrenmişsin artık ona göre tedavini olursun. Rabbim tez zamanda bebişine kavuştursun inş :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

merhaba arkadaşlar...
bende 4 aylık evliyim bebek düşünüyoruz evlendiğimizden beri hiç korunmadık ama olmadı daha... geçen gün hatta günüm geçmeişti gebelik testi için hastaneye gittim ve o an adet oldum ((( birde idrar yollarımda enfeksiyon çıktı fitil verdi doktor onu kullanınca hemen hamile kalırmıyım acaba...

ınşşşşş

:1hug:
ıdrar yolu enfeksıyonu yumurtalarından kaynaklamadıgı surece gebelıge engel olmaz< acele etme..ınş olacaktır

merhaba 8 ay ve 1 sene doktor süre veriyor gebe kalabilmek için.Benim tek ricam lütfen bu süre zarfında kafaya takma bu olayı ben evlendiğimim 1 ayından beri stresle belkide 4 senedir hamile kalamadım.Açık ve net bendeki olay stesten başka bişey değil.Doktorun verdiği ilaçları kullan.Gerisini hiç düşünme.Kocanla 1 sene gül eğlen kafana takma.Emin ol çocuk yapmanız kolaylaşacak..a.s.a.s.:1rolleyes::1rolleyes:

gözün aydın olsun canım çok sevindim çoktandır girmiyordum şimdi gördüm inan çok sevindim inşallah yavruna kavuşursun hayırlısıyla canım benim..

tebrik ederim canım yeni gördüm çok sevindim ALLAH HAYIRLISIYLA kucağına almayı nasip etsin:ecrin_bebek:

zirveeeeeeeeee nerelerdesinn cnmmmmmm:gitme:

memleketten geldikten sonra sokaktan eve gelmiyorum evde sıkılıyorum canım onun için arkadaşlara akrabalara falan gidiyorum turist gibiyim akşama kadar geziyorum valla dr falanda gidiyorum yani günüm dışarda geçiyo..
ara sıra bakıyorum hamiş haberi varmı keyfim yerine geliyo hamiş haberi alınca..
sen nasılsın canım çoktandır karşılaşamıyoruz özledim valla..

birbencim inşallah yumurtan oluşur hiç sorun yaşamadan yaptırırsın tüp bebeğini sende birgün HAMİLEYİMMM diye yazarsın canım topiğe girmesem bile hep sizinleyim dualarım hep sizinle ALLAHIM yardımcımız olsun inşallah..herşey çok güzel olacak buna inan canım ben inanıyorum..

INSALALHHHHHHHHHHHHHH canimmm :Saruboceq: :Saruboceq: bir gün hepimiz yazicagiz bu mutlu haberiiiiii :Saruboceq: benim de dua larim sizinle canimm olumunekankayizsmile
nasilsin neler yapiyorsunnn opuyorumnanaktan

gecmiş olsun bitanem iyi geceler sende kendine çok iyi bak rabbime emanet ol olumunekankayizsmile Şeniz opuyorumnanaktan
sende RABBIME emanet oll :Saruboceq: opuyorumnanaktan

neden uyuyamııyosun umutluuu???stresten falanmı yaaalmaz: :teselli:

ayy tam olarak bilmiyorum. uykum kacti. 15 güne 2 gece anca uymusumdur. ondan sonraki gecler. 5 ser dakika, onar dakika. yarim saate bir uyaniyorumm. zaten uyumuyorum. uyudugumda sik, sik uyayniyorumm ve sürekli rüya görüyôrum. kafam kazan gibi. gözlerim cook agiriyorrr :gitme:

günaydın kızlarrr ıssız bi topiğe hoş geldimmm
artık kendi kendime konuşuyrmm kimsesizlikten

denk gelsekte sende kendi kendine konusmaktan kurtulsannn kaydirigubbakcemile3
bu aliskinligini herifin yanin dada yapma korkmasin adamm cagizz kaydirigubbakcemile3
ben bazen alis veriste kendi kendime konusuyorum kaydirigubbakcemile3

bende cnaim doktorlari kafama takmiyicam gariii alsanaalsanasmile dün düsündüm doktorlardan taraf hep müzdarip oldummm klava: bundan sonra koca karilaramai gitsem acabaa kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

biraz düsünüyimmm bilmiyorumkismile bilmemki galiba söz veremiyicemmm kafamçokkarıştı ya cocugum cokk nsazliysa hemncik hasta oluyorsa ne yapicagiz pekii
buldumm oleyyyyyyyy zaten ben türkiyede yasmaiyorummmm :roflol: :roflol:
ahhhhhhhhhh ahhhhhh YARADANIM o günleri bize göstersin egitimleri icin her seyi yapicam cocuklarima Şeniz söz veriyorumm vereliniortak

evet stres cook kötü bisey. stresten uzak olmaiz gerek oda nasil olucaksa artikk bilmiyorumkismile
su doktorlar yokmu insani deli ediyorlarrr alsanaalsanasmile benim doktor da bana yillarca yanlis tedavi uygulamus. 4 yilim bosu bosuna gitii alsanaalsanasmile
INSALLAH bundan sonra hic bir engelle karsilasmazsin canimm :Saruboceq:

daha cook yeni evlsinnn opuyorumnanaktan keyfinr bak :içelim: kendini bebk mevzusuna kaptirdinmi bir daha eski yasamina döynmezsin. :gitme:
bir yili gözedn cikar sonra düsünürsün canimmm boshayallersmile

herkese gunaydın kızlar
canım bırbencıgım uzulme yumurtan olacak allhın ıznyelnnn

canim benim yuymurtam var ama birtanesi cook büyük. öbürlerini rahatsiz ediyormus. eger patlamissa da öteki aya kalicak tarnsferr :gitme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…