- 24 Haziran 2008
- 4.327
- 66
- 358
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #28.181
kızlarr hani ben adet olamıyordum ya beni süt koruyormuşşş hamile kalmadan :)))))))) vay be dedim kendi kendime tabi dalgaya alıyorum artık.Şaka bir yana 4 senedir prolaktine bakmak doktorların aklına gelmedi yaa.. prolaktin hormonu biraz yüksek çıktı 40larda süt gelcekti biraz daha yükselseydi:=)).Ama çocuk stres ten olmaz diyorlarya tamamen doğru dün anladım bu olayı.Çünkü bu hormon stres hormonuymuş adet gecikmesine yumurtanın bozulmasına yol açıyormuş.doğal olarak çocuk olması güçleşiyormuş..İşte böyle kızlar eğer hamiş kalmak isteyen varsa tahlillerinde prolaktine bakılmadıysa mutlaka baktırın.4 senedir yumurta çatlatma iğnesiyle hapları boşu boşuna kullanmışım.Sonuçta bu hormon yumurtlasanda yumurtanı bozuyor..ama şükürler olsun sorun bulundu:=))) 3ile 6 ay içinde kalırsın diyor doktorlar inşallaahhhh:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::CüvCüv::CüvCüv:
günaydın kızlarr:)))) bana bi söz vermenizi istiyorum :)) okul yarım günse( sadece 2 saat) ,hava çok kötüyse ve sağanak yağış varsa ,
ve çocuğunuz sadece anasınıfına gidiyosaa ...
sabahın 8 inde öğretmeni arayıp okula getiremesem sorun olurmu demeyin olurmuu:))))
inşallah hepinizin en yakın zamanda bebişleri olurda verdiiniz sözü tutarsınızz::))))):Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
(artık hamiş olmak için bi sebebiniz daha varr)
merhaba arkadaşlar...
bende 4 aylık evliyim bebek düşünüyoruz evlendiğimizden beri hiç korunmadık ama olmadı daha... geçen gün hatta günüm geçmeişti gebelik testi için hastaneye gittim ve o an adet oldum((( birde idrar yollarımda enfeksiyon çıktı fitil verdi doktor onu kullanınca hemen hamile kalırmıyım acaba...
merhaba arkadaşlar...
bende 4 aylık evliyim bebek düşünüyoruz evlendiğimizden beri hiç korunmadık ama olmadı daha... geçen gün hatta günüm geçmeişti gebelik testi için hastaneye gittim ve o an adet oldum((( birde idrar yollarımda enfeksiyon çıktı fitil verdi doktor onu kullanınca hemen hamile kalırmıyım acaba...
mrb arkadaşlar nasılsınız..
iyiyim cnm sen nasılsın.
slm kızlar herkese nasılsınız bakalım
slm kızlarrr.
zorlu bi 2günün ardından çok şükür evime geldimmmŞeniz
allahım hepinizden razı olsun.
ameliyat odasında yarım saat bekledim ve orda hepinize dua ettim.korkudan titrerken.:lepi:
ameliyatım 2saat sürmüş.genel anestezi aldım.lokal kurtarmazmış çünkü 3 ameliyat geçirdim.
soldan umut yoktu hiç.rahim filmime bakan doktorlar kendi arasında konuşuyolarkende duydum.
sol tüpümü bi tıkaç tıkamış onu alıp yüksek basınçla zorlayınca solda açılmış sağda
ameliyattan sonra donarcasına üşüdüm.ağlayarak aydım yanımdaki doktorlara lütfen bana umut vermeyin sonucu söleyin dedimm,sonra eşimle annemi hatırlıyrm onlarada aynı şekilde sonucu sordum herkes gözün aydın açıldı dediler.:lepi:
doktorum geldi prof.olan onada sordum oda çok zor açıldı ama açtık nihayetinde dedi.
kızlar sonuç şuki dünya üzerimden kalktııı resmen.akllahım hepinizi sıkıntılarınızan kurtarsınn
kaydirigubbakcemile5
bu arada benimde hcg m 2 gün önce 130 du yaa..bugün 325 olmuş ,doktorum beğendi ,folik asit vermicenizmi dedim keseyi görelim ondan sonra dedi...bol bol yeşillik ye dedi...ıyyyy hiç sevmem.. ama yiycez napalım bebiş için:)) tekrardan söylüyorum kızlarr ..darısı başınıza inşallahh:))
zirveeeeeeeeee nerelerdesinn cnmmmmmm:gitme:
birbencim inşallah yumurtan oluşur hiç sorun yaşamadan yaptırırsın tüp bebeğini sende birgün HAMİLEYİMMM diye yazarsın canım topiğe girmesem bile hep sizinleyim dualarım hep sizinle ALLAHIM yardımcımız olsun inşallah..herşey çok güzel olacak buna inan canım ben inanıyorum..
sende RABBIME emanet oll :Saruboceq: opuyorumnanaktangecmiş olsun bitanem iyi geceler sende kendine çok iyi bak rabbime emanet ol olumunekankayizsmile Şeniz opuyorumnanaktan
neden uyuyamııyosun umutluuu???stresten falanmı yaaalmaz: :teselli:
günaydın kızlarrr ıssız bi topiğe hoş geldimmm
artık kendi kendime konuşuyrmm kimsesizlikten
Oleyyyyyyyy işte beklenen güzel haber geldi zemuszemus zemuszemus Allah sağlıcakla kucağına almayıda nasip etsin canım :Saruboceq:
inşallah canımmm :Saruboceq:
yumurtanın çatlamaması güzel haber dünürüm kaydirigubbakcemile5 cuma günü de senin güzel haberlerini alırız inş :Saruboceq:
valla hiç anlamıyorum şu doktorları. zaten psikolojimiz bozuk bunu çok iyi biliyorlar. neden moralimizi iyice bozuyorlatr anlamıyorum. yahu güzel konuşsa iki ümit verseler çokmu zor. zaten bizim istediğimiz bu. yaşadığımız herşey stresten oluyor. doktorlarda iyice stresimizi arttırıyorlarklava: klava: artık doktorun dediği hiçbişeyi kafama takmıycam kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
günaydın kızlarr:)))) bana bi söz vermenizi istiyorum :)) okul yarım günse( sadece 2 saat) ,hava çok kötüyse ve sağanak yağış varsa ,
ve çocuğunuz sadece anasınıfına gidiyosaa ...
sabahın 8 inde öğretmeni arayıp okula getiremesem sorun olurmu demeyin olurmuu:))))
inşallah hepinizin en yakın zamanda bebişleri olurda verdiiniz sözü tutarsınızz::))))):Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
(artık hamiş olmak için bi sebebiniz daha varr)
kızlarr hani ben adet olamıyordum ya beni süt koruyormuşşş hamile kalmadan :)))))))) vay be dedim kendi kendime tabi dalgaya alıyorum artık.Şaka bir yana 4 senedir prolaktine bakmak doktorların aklına gelmedi yaa.. prolaktin hormonu biraz yüksek çıktı 40larda süt gelcekti biraz daha yükselseydi:=)).Ama çocuk stres ten olmaz diyorlarya tamamen doğru dün anladım bu olayı.Çünkü bu hormon stres hormonuymuş adet gecikmesine yumurtanın bozulmasına yol açıyormuş.doğal olarak çocuk olması güçleşiyormuş..İşte böyle kızlar eğer hamiş kalmak isteyen varsa tahlillerinde prolaktine bakılmadıysa mutlaka baktırın.4 senedir yumurta çatlatma iğnesiyle hapları boşu boşuna kullanmışım.Sonuçta bu hormon yumurtlasanda yumurtanı bozuyor..ama şükürler olsun sorun bulundu:=))) 3ile 6 ay içinde kalırsın diyor doktorlar inşallaahhhh:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::CüvCüv::CüvCüv:
merhaba arkadaşlar...
herkese gunaydın kızlar
canım bırbencıgım uzulme yumurtan olacak allhın ıznyelnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?