Gebe kalamayanlar buraya.....

evet yaaa ALLAH razi olsunn icimi rahatlattin canimm olumunekankayizsmile ben saniyordumki bir tek benim basimda yimurta büyükkügü. sonra inenin ne ise yaradigini ögrendim canimm Şeniz
senin doktordami ayni canimmm alsanaalsanasmileönceleri o kadar cookk konusuyordu ki hic bitmiyicek saniyordumm. tedaviye basladik acele acele konusuyor. muayene ediyorr alsanaalsanasmile hele bu günn betmen gibi hizliydiiii kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

ve aleyküm selam bacım ayyyy cok sevindim senin adına hadi inşallah bebegemmmm olumunekankayizsmile Şeniz opuyorumnanaktan

yüce allahım hepimizin dualrını kabul etsin inşallahhhhhh bacımmmolumunekankayizsmile :ecrin_bebek: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

esra, tuba, güll, sekerkiz ve hürrem sizler nasilsiniz kizlarrrrrrrrrrrr
iyisinizdir INSALLAHH iyisinizdirrr
ben kac gündür cok fazla topige giremiyorum. gecelri hic uyuyamiyorum. gözlerim cook aggiriyor.
bu gün doktora dedik uyku ilaci yazdi. 2 tane iciem sabaha kadar hic uyanmak istmeyorummm akannehir akannehir
uyumayii coook özledim cooookkkk boshayallersmile

neden uyuyamııyosun umutluuu???stresten falanmı yaaalmaz: :teselli:

kızlaaarrrrr :)) ipek böcüümün kesesini gördüm bugüüünn:))) darısı hepinizin başına..inşallah sağlıkla alırım kucağımaa:))

merhaba sansee,

kac zamandir bu topigi okuyorum, ve iki gündür, sirf senden güzel haber almak icin bakiyordum ) beni bayagi meraga soktun

cok tebrik ederim canim, Rabbim anali babali uzun ömürlü hayirli ve saglikli büyütsün ve yasatsin ...

hihoyyythihoyyythihoyyyt:teytey::teytey::teytey:

günaydın kızlarrr ıssız bi topiğe hoş geldimmm
artık kendi kendime konuşuyrmm kimsesizlikten

kızlaaarrrrr :)) ipek böcüümün kesesini gördüm bugüüünn:))) darısı hepinizin başına..inşallah sağlıkla alırım kucağımaa:))

Oleyyyyyyyy işte beklenen güzel haber geldi zemuszemus zemuszemus Allah sağlıcakla kucağına almayıda nasip etsin canım :Saruboceq:

çok çok saol cnm benim inan resmen pisikolojim bozulmuş çok kötü bi haldeyim allah büyüktür hepimize nasip eder bizde anne oluruz inşllah :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

inşallah canımmm :Saruboceq:

yumurtanın çatlamaması güzel haber dünürüm kaydirigubbakcemile5 cuma günü de senin güzel haberlerini alırız inş :Saruboceq:

valla hiç anlamıyorum şu doktorları. zaten psikolojimiz bozuk bunu çok iyi biliyorlar. neden moralimizi iyice bozuyorlatr anlamıyorum. yahu güzel konuşsa iki ümit verseler çokmu zor. zaten bizim istediğimiz bu. yaşadığımız herşey stresten oluyor. doktorlarda iyice stresimizi arttırıyorlar klava: klava: artık doktorun dediği hiçbişeyi kafama takmıycam kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

saol canım yaaa:))))darısı başınızaa:)))kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile5

günaydın kızlarr:)))) bana bi söz vermenizi istiyorum :)) okul yarım günse( sadece 2 saat) ,hava çok kötüyse ve sağanak yağış varsa ,
ve çocuğunuz sadece anasınıfına gidiyosaa ...
sabahın 8 inde öğretmeni arayıp okula getiremesem sorun olurmu demeyin olurmuu:))))
inşallah hepinizin en yakın zamanda bebişleri olurda verdiiniz sözü tutarsınızz::))))):Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
(artık hamiş olmak için bi sebebiniz daha varr)

olur canım :roflol: :roflol: :roflol:

kızlarr hani ben adet olamıyordum ya beni süt koruyormuşşş hamile kalmadan :)))))))) vay be dedim kendi kendime tabi dalgaya alıyorum artık.Şaka bir yana 4 senedir prolaktine bakmak doktorların aklına gelmedi yaa.. prolaktin hormonu biraz yüksek çıktı 40larda süt gelcekti biraz daha yükselseydi:=)).Ama çocuk stres ten olmaz diyorlarya tamamen doğru dün anladım bu olayı.Çünkü bu hormon stres hormonuymuş adet gecikmesine yumurtanın bozulmasına yol açıyormuş.doğal olarak çocuk olması güçleşiyormuş..İşte böyle kızlar eğer hamiş kalmak isteyen varsa tahlillerinde prolaktine bakılmadıysa mutlaka baktırın.4 senedir yumurta çatlatma iğnesiyle hapları boşu boşuna kullanmışım.Sonuçta bu hormon yumurtlasanda yumurtanı bozuyor..ama şükürler olsun sorun bulundu:=))) 3ile 6 ay içinde kalırsın diyor doktorlar inşallaahhhh:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::CüvCüv::CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…