- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #28.161
heeee onun için verdi demekki iğneyi. ya var ya senin bu doktor öldürecek beni. benimkiden beter resmen kaydirigubbakcemile3 Allahtan bulduk internetten yoksa için içini yerdi
aminnnn canım dünürüm :Saruboceq: kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
görürşürüz canım :gitme:
slm kizlarrrrrrrrrrrrrrr olumunekankayizsmile
herif aradi yumurtam patlamamis. hala ümit var . cuma günü kesin belli olucak, bu ay tüp bebk olup omuyucagimm.
INSALLAH hakkimdan hayirlisi olurrrrrrrrrr :Saruboceq: icime su serpti. yinede cumaya kadar bekliyicegizz. ben ne yaparsam yapiyim RABBIM ne demisse o olucak. ahhhhhhh ahhhhhhhhhh elimden gelen baska bise yokk.
INSALLAHHHHHHHHHHHH cnim :Saruboceq: bebgimin benimle omasini cook istiyoruummm :Saruboceq: canim bende her zaman dua ediyorumm :Saruboceq: özellikle yazilarinizi okuduktan sonraa. bütün kalbinle dua ediyorummm :Saruboceq: olumunekankayizsmile
ve aleyküm selam bacım ayyyy cok sevindim senin adına hadi inşallah bebegemmmm olumunekankayizsmile Şeniz opuyorumnanaktan
yüce allahım hepimizin dualrını kabul etsin inşallahhhhhh bacımmmolumunekankayizsmile :ecrin_bebek: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
sagol canimm ALLAH razi olsunnnn :Saruboceq: INSALLAH sende tez zamanda sevinirsinnnnnnnn :Saruboceq: Şeniz
INSALLLAAAHHHHHHHHHH :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
hepimize saglikli, hayirli evlatlar nasip etsinnnnnn :Saruboceq: :Saruboceq: opuyorumnanaktan
ben cikiyorum melike hayirli aksmalarrrrrrrrrrr canimm öpöp bbb
hepiniz saglicakla kalin kizlarrrrrrrrrrrrrrr
gözlerim yine cook aagiriyorrrrrrrrrr :gitme:
esra, tuba, güll, sekerkiz ve hürrem sizler nasilsiniz kizlarrrrrrrrrrrr
iyisinizdir INSALLAHH iyisinizdirrr
ben kac gündür cok fazla topige giremiyorum. gecelri hic uyuyamiyorum. gözlerim cook aggiriyor.
bu gün doktora dedik uyku ilaci yazdi. 2 tane iciem sabaha kadar hic uyanmak istmeyorummm akannehir akannehir
uyumayii coook özledim cooookkkk boshayallersmile
kızlaaarrrrr :)) ipek böcüümün kesesini gördüm bugüüünn:))) darısı hepinizin başına..inşallah sağlıkla alırım kucağımaa:))
gözlerim yine cook aagiriyorrrrrrrrrr :gitme:
kızlaaarrrrr :)) ipek böcüümün kesesini gördüm bugüüünn:))) darısı hepinizin başına..inşallah sağlıkla alırım kucağımaa:))
çok çok saol cnm benim inan resmen pisikolojim bozulmuş çok kötü bi haldeyim allah büyüktür hepimize nasip eder bizde anne oluruz inşllah :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
slm kizlarrrrrrrrrrrrrrr olumunekankayizsmile
herif aradi yumurtam patlamamis. hala ümit var . cuma günü kesin belli olucak, bu ay tüp bebk olup omuyucagimm.
INSALLAH hakkimdan hayirlisi olurrrrrrrrrr :Saruboceq: icime su serpti. yinede cumaya kadar bekliyicegizz. ben ne yaparsam yapiyim RABBIM ne demisse o olucak. ahhhhhhh ahhhhhhhhhh elimden gelen baska bise yokk.
evet yaaa ALLAH razi olsunn icimi rahatlattin canimm olumunekankayizsmile ben saniyordumki bir tek benim basimda yimurta büyükkügü. sonra inenin ne ise yaradigini ögrendim canimm Şeniz
senin doktordami ayni canimmm alsanaalsanasmileönceleri o kadar cookk konusuyordu ki hic bitmiyicek saniyordumm. tedaviye basladik acele acele konusuyor. muayene ediyorr alsanaalsanasmile hele bu günn betmen gibi hizliydiiii kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
merhaba sansee,
kac zamandir bu topigi okuyorum, ve iki gündür, sirf senden güzel haber almak icin bakiyordum) beni bayagi meraga soktun
cok tebrik ederim canim, Rabbim anali babali uzun ömürlü hayirli ve saglikli büyütsün ve yasatsin ...
hihoyyythihoyyythihoyyyt:teytey::teytey::teytey:
günaydın kızlarr:)))) bana bi söz vermenizi istiyorum :)) okul yarım günse( sadece 2 saat) ,hava çok kötüyse ve sağanak yağış varsa ,
ve çocuğunuz sadece anasınıfına gidiyosaa ...
sabahın 8 inde öğretmeni arayıp okula getiremesem sorun olurmu demeyin olurmuu:))))
inşallah hepinizin en yakın zamanda bebişleri olurda verdiiniz sözü tutarsınızz::))))):Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
(artık hamiş olmak için bi sebebiniz daha varr)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?