Gebe kalamayanlar buraya.....

aminnn canım benim :Saruboceq: :Saruboceq: valla benim kasıklarda ağrı ve bol miktarda akıntı var sanırım yumurtalar çatlıyor. 25 aydır ilk kez eşimbu sabah sen hamile olacaksın bu ay içime doğuyor dedi. inş bakalım doktor umut yok dedi ama yine de çalışmalara devam edip bol bol dua ediyorum :Saruboceq: yarın senin dualarına da başlıyorum canım. okuyunca haber vereceğim sana. Rabbim sesimizi duysun inş :Saruboceq:

gercekten yaaaaaaaa cook hizlisin masallahhhhhh herif geldi iyiyce sordumm. diyorki yumurta patlamaissa doktorun yapabilicegi birsey yokmus. eger patlamaissa ikitane ayri ine vermisti. bizde bunlar nedir diye düsünüyoruk. topikte okuyunca anladim. demekki bize verdigi ine yumurtanin büyümesini durdurucak ine.
ayyy hic bisede anlatmiyor. niye vermis. bu iki ine neye yarar alsanaalsanasmile cuma günü gidince söyliyicem. niye anlatmiyor.

hadi INSALLAH tatlimmm :Saruboceq: YARADANIM yüzünü güldürsün :Saruboceq: hayirli, saglikli, bool boool rizikli, anali babali evlatlar nasip etsin sanaaa :Saruboceq:
niye ümit yook diyorsuun ki ALLAH TAN ümit kesilmez tatlimm.
biliyorsun dha önce anlasmistik dünür olucagiz kissssssssss vereliniortak opuyorumnanaktan
ayyyyyy ALLAH razi olsun canim dua an icinnn :Saruboceq: tamam gülüm yazarsinn iyikide sizler varsiniz sayenizde coook sey ögrendimmm Şeniz

heeee onun için verdi demekki iğneyi. ya var ya senin bu doktor öldürecek beni. benimkiden beter resmen kaydirigubbakcemile3 Allahtan bulduk internetten yoksa için içini yerdi

aminnnn canım dünürüm :Saruboceq: kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

hoscakal defnecigimmm görüsürüzzz bbb öpöpöp

görürşürüz canım :gitme:

hadi insallah canim bencede biran önce almaya bak yoksa her seferinde degisiklikler oluyo zorlanirsin. bu arada mesajlar cok yavas gelip gidiyo kk ya ayit biseymi yoksa benim bilgisayardanmi oluyo anlamadim...

evet canım bende düşünüyorum bakalım inşallah faaliyete gecerim uygun bi zamanda saolsın düşündügün için kuzummolumunekankayizsmile opuyorumnanaktan

herkese günaydınnnn Şeniz
slm bacım nasılsınnn olumunekankayizsmile opuyorumnanaktan

günaydınnn kızlarrrr a.s.

gayrii gelin artıkkkk
canım ben ugruyom hep amaa kimse yokkkk naber nasılsınolumunekankayizsmile opuyorumnanaktan

Gunaydın kızlar
benım tefrıcıye duam bıttı
allh hepınızden razı olsun
hakkınızı helal edınnnn
esoşum allah kabul etsin inşallah canımmmolumunekankayizsmile opuyorumnanaktan

birboşumm inşallah hersey yolunda giderde tez zamanda melegin seninle olur canımın içi dularım hep sizinle sizde bana dua edin olurmuuuolumunekankayizsmile :ecrin_bebek: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

kızlaaarrrrr :)) ipek böcüümün kesesini gördüm bugüüünn:))) darısı hepinizin başına..inşallah sağlıkla alırım kucağımaa:))

kızlaaarrrrr :)) ipek böcüümün kesesini gördüm bugüüünn:))) darısı hepinizin başına..inşallah sağlıkla alırım kucağımaa:))

saol canım yaa:)) darısı başınızaa:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::hulya:

ooooo süpperrr canım hadi inşallahhh hayırlısıyla darısı basımıza yaaa çok sevindimmmmmolumunekankayizsmile :ecrin_bebek: opuyorumnanaktan

sansse ne gusel bır haber bu böle
rabbım saglıklan kucagına almayıda nasp etsın ınşşşşşş
darısı bıze

slm kizlarrrrrrrrrrrrrrr olumunekankayizsmile
herif aradi yumurtam patlamamis. hala ümit var . cuma günü kesin belli olucak, bu ay tüp bebk olup omuyucagimm.
INSALLAH hakkimdan hayirlisi olurrrrrrrrrr :Saruboceq: icime su serpti. yinede cumaya kadar bekliyicegizz. ben ne yaparsam yapiyim RABBIM ne demisse o olucak. ahhhhhhh ahhhhhhhhhh elimden gelen baska bise yokk.

cnm cevap verdiğin için saol bacakta ağrı olmuyomu ben asla yapamam mafoldumben

biraz agiriyor canimm. bende yapamam diyordum ama mecbur kalinca yaptimm.
ine yapmadan önce heyecan basiyor. ama ine yapmaya mecbuiruz yoksa olmuyor canimm ALLAH yardimcin olsunnnnnnnnnn :Saruboceq:

oleyyyyyyyyyyyyyyy :teytey: ohhhhhhhh :dance: dimek bebsini gördünnn :dance:
kucagina almakta nasip olur INSALLAHHHHHHHH :Saruboceq: Şeniz
darisi bizlerin basinaaaaaaaaaaaa sekerlerrrrrrrrrrrrrrr opuyorumnanaktan

INSALLAHHHHHHHHHHHH cnim :Saruboceq: bebgimin benimle omasini cook istiyoruummm :Saruboceq: canim bende her zaman dua ediyorumm :Saruboceq: özellikle yazilarinizi okuduktan sonraa. bütün kalbinle dua ediyorummm :Saruboceq: olumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…