- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #28.141
tamam canım görüşürüz
sagol canim ALLAH razi olsun okudum. bende doktoruma derim artikk.
ay INSALLAH her sey yolunda gider tatlim
bu arada kendi derdime düstüm seni sormadim. sen nasilsin neler yaptin canimm Şeniz
YARADANIM hepmizin yüzünü güldürsünn :Saruboceq:
internet konusunda çok hızlıyımdır kuşum şakkıdı şakkıdı kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 bak varmış çaresi üzme kendini doktora anlatırsın. olmadı araştırırız yine canım benim.
aminnn canım benim :Saruboceq: :Saruboceq: valla benim kasıklarda ağrı ve bol miktarda akıntı var sanırım yumurtalar çatlıyor. 25 aydır ilk kez eşimbu sabah sen hamile olacaksın bu ay içime doğuyor dedi. inş bakalım doktor umut yok dedi ama yine de çalışmalara devam edip bol bol dua ediyorum :Saruboceq: yarın senin dualarına da başlıyorum canım. okuyunca haber vereceğim sana. Rabbim sesimizi duysun inş :Saruboceq:
gercekten yaaaaaaaa cook hizlisin masallahhhhhhherif geldi iyiyce sordumm. diyorki yumurta patlamaissa doktorun yapabilicegi birsey yokmus. eger patlamaissa ikitane ayri ine vermisti. bizde bunlar nedir diye düsünüyoruk. topikte okuyunca anladim. demekki bize verdigi ine yumurtanin büyümesini durdurucak ine.
ayyy hic bisede anlatmiyor. niye vermis. bu iki ine neye yarar alsanaalsanasmile cuma günü gidince söyliyicem. niye anlatmiyor.
hadi INSALLAH tatlimmm :Saruboceq: YARADANIM yüzünü güldürsün :Saruboceq: hayirli, saglikli, bool boool rizikli, anali babali evlatlar nasip etsin sanaaa :Saruboceq:
niye ümit yook diyorsuun ki ALLAH TAN ümit kesilmez tatlimm.
biliyorsun dha önce anlasmistik dünür olucagiz kissssssssss vereliniortak opuyorumnanaktan
ayyyyyy ALLAH razi olsun canim dua an icinnn :Saruboceq: tamam gülüm yazarsinn iyikide sizler varsiniz sayenizde coook sey ögrendimmm Şeniz
hoscakal defnecigimmm görüsürüzzz bbb öpöpöp
hadi insallah canim bencede biran önce almaya bak yoksa her seferinde degisiklikler oluyo zorlanirsin. bu arada mesajlar cok yavas gelip gidiyo kk ya ayit biseymi yoksa benim bilgisayardanmi oluyo anlamadim...
slm bacım nasılsınnn olumunekankayizsmile opuyorumnanaktanherkese günaydınnnn Şeniz
canım ben ugruyom hep amaa kimse yokkkk naber nasılsınolumunekankayizsmile opuyorumnanaktangünaydınnn kızlarrrr a.s.
gayrii gelin artıkkkk
esoşum allah kabul etsin inşallah canımmmolumunekankayizsmile opuyorumnanaktanGunaydın kızlar
benım tefrıcıye duam bıttı
allh hepınızden razı olsun
hakkınızı helal edınnnn
slm kizlarrrrrrrrrrrrrrr
ben biraz önce doktordan geldim. yumurtamin biri fazla büyümüs. öbürlerini rahatsiz ediyormus. kan tahlili yaptilar. ögleden sonra belli olucak. belkide öbür aya kalicak transferimm. moralim ilk basta cok bozuldu. sonrasin da bundada bir hayir vardir dedimm.
gecmis olsun canimm.INSALLAH bebisin olurrr :Saruboceq: ineler bacaktan yapiliyor.
zaten hemsireler sana ögretir. ben ine yapiyorum kendime. tüp bebk tedavisi icin. biraz zor oluyor ama. ne yapican mecbur.
cnm cevap verdiğin için saol bacakta ağrı olmuyomu ben asla yapamam mafoldumben
canım sen hamilemisin ayy ne güzel yaa darısıda bize inşallah canımcım aminnnnnnnnolumunekankayizsmileopuyorumnanaktan
saol canım yaa:)) darısı başınızaa:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::hulya:
Allah kolaylığını verir canım inş bebeğine tez zamanda kavuşursun :Saruboceq:
kızlaaarrrrr :)) ipek böcüümün kesesini gördüm bugüüünn:))) darısı hepinizin başına..inşallah sağlıkla alırım kucağımaa:))
saol canım yaa:)) darısı başınızaa:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::hulya:
cnm cevap verdiğin için saol bacakta ağrı olmuyomu ben asla yapamam mafoldumben
kızlaaarrrrr :)) ipek böcüümün kesesini gördüm bugüüünn:))) darısı hepinizin başına..inşallah sağlıkla alırım kucağımaa:))
evet canım bende düşünüyorum bakalım inşallah faaliyete gecerim uygun bi zamanda saolsın düşündügün için kuzummolumunekankayizsmile opuyorumnanaktan
slm bacım nasılsınnn olumunekankayizsmile opuyorumnanaktan
canım ben ugruyom hep amaa kimse yokkkk naber nasılsınolumunekankayizsmile opuyorumnanaktan
esoşum allah kabul etsin inşallah canımmmolumunekankayizsmile opuyorumnanaktan
birboşumm inşallah hersey yolunda giderde tez zamanda melegin seninle olur canımın içi dularım hep sizinle sizde bana dua edin olurmuuuolumunekankayizsmile :ecrin_bebek: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?