- 24 Ocak 2010
- 20.969
- 46
- 733
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #28.201
slm kızlaropuyorumnanaktan
bn geldim kızlarr.hürrem cnm altta gözüküosunnnn nasılsın
aldırdım cnm ama anlatsam komedi gibiydiii
.bugün gittim dikişlerimi aldırdımm amaaa çok fenaydı ağladım sinirlerim boşaldıı.dikiş aldırmaktan çok orkuodum ama kendime ağlamadım.
doğum haneye götürdüler beni dikişleri almak için ordada yan odada kadının biri normal doğum yapıodu ama nasıl bağırıooo,hemşire ona bağrıo yeter ama artık ıkınn dieee sanki kadının kendi elindeymiş eyvahedigeldismile gibikendi acımı unuttum o kadına oturdum ağladımm hemşilerin hepsi o odadaymış bana sen bekle dediler.neysee vaşşşşş die bi su ses geldi ve ardından bebek sesiiii ıngaaakadıncazz kurtuldu ama anneme dedim ben asla normal doğum yapmam elim ayağım boşaldı resmen.dikişleimi aldırırkende hissetmedim bileee.
ayy doğum yapmadan oranın rezilliğini yaşadımm şimdiden çok tırsıyrmmmm eyvahedigeldismile
cnm başka topiğe yazdımı kopyaladım salı günü aldırdım dikişimi ama bende cesaret vdenen şey kalamdı doğum adına.bütün tuaf şeyler benim başıma geliooklava:
kızlaaarrrrr :)) ipek böcüümün kesesini gördüm bugüüünn:))) darısı hepinizin başına..inşallah sağlıkla alırım kucağımaa:))
korkma kis olsunda ben o acilari cekmeye raziyim bir an gelip gecici agrilar bebegini kucagina aldinmi unutursun gider insallah olurda o aciyida cekerim opuyorumnanaktan.bugün gittim dikişlerimi aldırdımm amaaa çok fenaydı ağladım sinirlerim boşaldıı.dikiş aldırmaktan çok orkuodum ama kendime ağlamadım.
doğum haneye götürdüler beni dikişleri almak için ordada yan odada kadının biri normal doğum yapıodu ama nasıl bağırıooo,hemşire ona bağrıo yeter ama artık ıkınn dieee sanki kadının kendi elindeymiş eyvahedigeldismile gibikendi acımı unuttum o kadına oturdum ağladımm hemşilerin hepsi o odadaymış bana sen bekle dediler.neysee vaşşşşş die bi su ses geldi ve ardından bebek sesiiii ıngaaakadıncazz kurtuldu ama anneme dedim ben asla normal doğum yapmam elim ayağım boşaldı resmen.dikişleimi aldırırkende hissetmedim bileee.
ayy doğum yapmadan oranın rezilliğini yaşadımm şimdiden çok tırsıyrmmmm eyvahedigeldismile
cnm başka topiğe yazdımı kopyaladım salı günü aldırdım dikişimi ama bende cesaret vdenen şey kalamdı doğum adına.bütün tuaf şeyler benim başıma geliooklava:
ayy canim coooooooooook sevindim insallah hersey yolunda gider de bebisine kavusursun. bizede bol bol dua larini eksik etme canim cok ihtiyacimiz var :teytey: :ecrin_bebek:
.bugün gittim dikişlerimi aldırdımm amaaa çok fenaydı ağladım sinirlerim boşaldıı.dikiş aldırmaktan çok orkuodum ama kendime ağlamadım.
maonyaaa seni topiken takip ediyorum ve beni hep farkında olmadan gülümsetiyorsun. olaylara bakışına ifade edişine hayranım. RABBİM bebeğini kucağına almayı en kısa zaman da nasip eder inşaallah...Hayırlısıyla hamile kalırsın inşaallah... Ben daha önce staj nedeniyle doğumlarda bulundum ama inanki doğum yapan kadının kendi elinde bazı şeyler. mesela ıkınmak gibi eğer ıkınmazsa karından baskı uygulamak veya en son çare vakumla çekmek gerekli yoksa bebek sıkışabilir ve bu sıkışma nefes almasını olumsuz etkiler. karından baskı uygulamak ve vakum ise gerçekten sıkıntılı ve bence daha acı veren yöntemler. en güzeli sıkacaksın dişini ve ıkınacaksın bütün gücünle.. sezeryanıda normal doğumuda gördüğüm için hamile kalmaktan (polikistik over hastası olduğum halde) korkuyorummafoldumben fakat tüm zorluklara rağmen muhteşem bir an... RABBİM herksin gönlüne göre versin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?