Gebe kalamayanlar buraya.....

.bugün gittim dikişlerimi aldırdımm amaaa çok fenaydı ağladım sinirlerim boşaldıı.dikiş aldırmaktan çok orkuodum ama kendime ağlamadım.
doğum haneye götürdüler beni dikişleri almak için ordada yan odada kadının biri normal doğum yapıodu ama nasıl bağırıooo,hemşire ona bağrıo yeter ama artık ıkınn dieee sanki kadının kendi elindeymiş eyvahedigeldismile gibikendi acımı unuttum o kadına oturdum ağladımm hemşilerin hepsi o odadaymış bana sen bekle dediler.neysee vaşşşşş die bi su ses geldi ve ardından bebek sesiiii ıngaaakadıncazz kurtuldu ama anneme dedim ben asla normal doğum yapmam elim ayağım boşaldı resmen.dikişleimi aldırırkende hissetmedim bileee.
ayy doğum yapmadan oranın rezilliğini yaşadımm şimdiden çok tırsıyrmmmm eyvahedigeldismile

cnm başka topiğe yazdımı kopyaladım salı günü aldırdım dikişimi ama bende cesaret vdenen şey kalamdı doğum adına.bütün tuaf şeyler benim başıma geliooklava:

Son düzenleme:

hemsıreler aynen öle.benım kuznımd edevşet hastanesınde yaptı gelen hasta umurlarında bıle deıl bırde cıgılık atına sana kızıolar :) bn olsam parcalarm onlarıııııııııııııı o sancı ıcınde
....neysekı kurtulmussun dıkıslerden.ınş senınde gusel gunerını gorurruzde kolay bır dogumun olurrrrr sonunda normal dogum kadar saglıklı bısı olamaz:)

kızlaaarrrrr :)) ipek böcüümün kesesini gördüm bugüüünn:))) darısı hepinizin başına..inşallah sağlıkla alırım kucağımaa:))

ayy canim coooooooooook sevindim insallah hersey yolunda gider de bebisine kavusursun. bizede bol bol dua larini eksik etme canim cok ihtiyacimiz var :teytey: :ecrin_bebek:

korkma kis olsunda ben o acilari cekmeye raziyim bir an gelip gecici agrilar bebegini kucagina aldinmi unutursun gider insallah olurda o aciyida cekerim opuyorumnanaktan

ayy canim coooooooooook sevindim insallah hersey yolunda gider de bebisine kavusursun. bizede bol bol dua larini eksik etme canim cok ihtiyacimiz var :teytey: :ecrin_bebek:

saol canım yaaa..hep dua ed,yorum zaten herkesin bebişi olsun sağlıklı sıhhatlii:)):Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::lepi:

ayy harbiden yaaa(( valla sezeryan gibi yöntemler olmasaydı 9 ay uyuyamazdım heraldeee...bide devlet yasak getiriyomuş ,ben 2-3 tana doğuruyum ondan sonra :)))kaydirigubbakcemile2sempatiksalakcinni

hepsi geçici acılar cnmm.bebeğimiz olmuo die ne acılar çekiyoz.son acısını doğumda yaşatıp gelecek eşşek sıpasııı iştekaydirigubbakcemile3

maonyaaa seni topiken takip ediyorum ve beni hep farkında olmadan gülümsetiyorsun. olaylara bakışına ifade edişine hayranım. RABBİM bebeğini kucağına almayı en kısa zaman da nasip eder inşaallah...Hayırlısıyla hamile kalırsın inşaallah... Ben daha önce staj nedeniyle doğumlarda bulundum ama inanki doğum yapan kadının kendi elinde bazı şeyler. mesela ıkınmak gibi eğer ıkınmazsa karından baskı uygulamak veya en son çare vakumla çekmek gerekli yoksa bebek sıkışabilir ve bu sıkışma nefes almasını olumsuz etkiler. karından baskı uygulamak ve vakum ise gerçekten sıkıntılı ve bence daha acı veren yöntemler. en güzeli sıkacaksın dişini ve ıkınacaksın bütün gücünle.. sezeryanıda normal doğumuda gördüğüm için hamile kalmaktan (polikistik over hastası olduğum halde) korkuyorummafoldumben fakat tüm zorluklara rağmen muhteşem bir an... RABBİM herksin gönlüne göre versin...

saol cnmm benimm.
soğan kürü uyguladınmııı.
dilerim rabbim en kısa zamndaaa gönlümüzdekini verir.kaç yıllık evlisin

4 yıllık evliyim. soğan kürünü duydum ama uygulamadım canım. bebek konusunda hala kararsızım zaten prolaktinim yüksek olduğu için ilaç kullanıyorum bu sürede korunmam gerekli.. 3-4 ay kadar devam edecek sanırım tedavim.ya nasip bakalım...

kızlar balıklama dalmış gibi olucam ama beni sol yumurtalığım alındı o dönem hastandeyim yoğun bakımdayız bir kadın getirdiler sezeryan olmuş ama nasıl inliyor anlatama bebekleri ikizdi bebekleri gelince inanın bir daha kadından tık sesi biel gelmedi zaten yarım saat sonra odasına aldılar nasıl biraandı oan anlatamam işte ben o anın hasretini çekiyorum

herkesin 29 ekim cumhuriyet bayramı kutlu olsunnnnna.s.a.s.a.s.
ne mutlu türküm diyeneeeeee olumunekankayizsmile opuyorumnanaktan turkbayragi turkbayragi turkbayragi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…