Gebe kalamayanlar buraya.....

bncede melıkenın dediği gıbı
suan tedavıdesın vede moralın yuksek olması lazımmmmmmm yapma böle

slm kuşum nasılsın evet canım bende söledim morale hep beraber çokkk ihtiyacımız varrrrrolumunekankayizsmile opuyorumnanaktan

sagolun kizlarrrrrrrrr iyikide varsinizzzzzzzzzz

benim herifte calisiyorr daha gelmedii birazdan gelirrr ohhhhhhhh aksama kadar uyudun ne güzellll kendinize iyi bakin memelektt tehlikelerle dolu malesef bu sabahh bonba olaylarii beni cookkk üzdüüüüü

ayy bacım hiç sorma yaaa rabbim tüm asker ve polislerimizi korusun inşallah ucuz atlatıldııı çok şükür rabbime inan öglen haberlerinde görünce sok oldum bende korkar oldumm polis eşi olmak bölee bişi işteee

napımm cnm can sıkıntısııı.inan umutlu olmaya çalışıyrm ama yaşamak için sebebim yok şimdilik.hiç bişiden zevk almıyrmmm

napımm cnm can sıkıntısııı.inan umutlu olmaya çalışıyrm ama yaşamak için sebebim yok şimdilik.hiç bişiden zevk almıyrmmm

ayy canım neden öle düşünüyosun bak bu kadar karamsar olma hakkımzda herzaman herseyin hayırlısı olsun canım yüce rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah en yakın zamandaa

olmasın bacımm yaaa valla bende üzülüom böle görünce seni napim bacım çok güzwel hareketler bunlara bakıyom eşim görevde sabah gelir cay yapıyom gel beraber olsun tutişimmm

keşke öle bi şansımız olsada görüşebilsekkk.ne güzel olur.ama buna şükür dertlerimizi paylaşıyrzz yüz yüze görüşemesekte.bizi bizden başka kimse anlamıoo

keşke öle bi şansımız olsada görüşebilsekkk.ne güzel olur.ama buna şükür dertlerimizi paylaşıyrzz yüz yüze görüşemesekte.bizi bizden başka kimse anlamıoo

ay canım benim yaa kıyamam sana bak bu taraflara yolun düşerse buyur gel tubişim kapım acık bacım evet bizi bizden baska kimse anlamıyo ona katılıyorum kuzumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…