- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #28.321
kız bırben ne oldu gene sende benım gıbı bunalımamı baglandın
ay gercekten ınsan bazen tovbe yarabbım herseyden bıkıor.....ısyan falan deıl ama ne bılım ya....
anlıorum senı ama bırlıkte tedavıye baslıcaz bılıosun
destek olmamız lazım bırbımızeeeeeeeee
sonra ne gusel bebeklerımızı soracagız allhın ıznıylennn
ayy canım yaa böle düşünme inanki daha kaç yasındasın ask olsun sende birbenim valla bu kadar sıkılcak nefret etcek ne var anlamıyom senii içine atma kuzuu canını sıkma boş şeler için sakın suanda morale cok ihtiyacın var cünkü melegin gelicek hayırlısıylaaa kuşumm olumunekankayizsmile :ecrin_bebek: :Saruboceq:
bncede melıkenın dediği gıbı
suan tedavıdesın vede moralın yuksek olması lazımmmmmmmyapma böle
slm kuşum nasılsın evet canım bende söledim morale hep beraber çokkk ihtiyacımız varrrrrolumunekankayizsmile opuyorumnanaktan
iyi akşamlar canlaaarr nasılsınız bakiim , dünden beri giremiyorum ,varmı güsel haberlerr???umutlu naaptın canım ??
benim herifte calisiyorr daha gelmedii birazdan gelirrrohhhhhhhh aksama kadar uyudun ne güzellll kendinize iyi bakin memelektt tehlikelerle dolu malesef bu sabahh bonba olaylarii beni cookkk üzdüüüüü
iyi akşamlar canlaaarr nasılsınız bakiim , dünden beri giremiyorum ,varmı güsel haberlerr???umutlu naaptın canım ??
sagolun kizlarrrrrrrrriyikide varsinizzzzzzzzzz
slm fıstıkk nabersin
ayy bacım hiç sorma yaaa rabbim tüm asker ve polislerimizi korusun inşallah ucuz atlatıldııı çok şükür rabbime inan öglen haberlerinde görünce sok oldum bende korkar oldumm polis eşi olmak bölee bişi işteee
saol canım sende iyiki varsınnn gülommm
kizlar ben cikiyorum. hoscakalin saglicakla kalinnnnnnnnnn
bbb öpöp
slm kızlarrr.farkındamnsızz zirve ne zmandır girmioo acaba evde netimi yok
napımm cnm can sıkıntısııı.inan umutlu olmaya çalışıyrm ama yaşamak için sebebim yok şimdilik.hiç bişiden zevk almıyrmmm
arada sırada oluo bendeee cnm..
sende ne var ne yok kızzz
olmasın bacımm yaaa valla bende üzülüom böle görünce seni napim bacım çok güzwel hareketler bunlara bakıyom eşim görevde sabah gelir cay yapıyom gel beraber olsun tutişimmm
keşke öle bi şansımız olsada görüşebilsekkk.ne güzel olur.ama buna şükür dertlerimizi paylaşıyrzz yüz yüze görüşemesekte.bizi bizden başka kimse anlamıoo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?