- 27 Aralık 2009
- 27.155
- 25
- 408
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #28.341
topiğimizde çok hareketli maşşallah.sinek avlıooo
ben çıkıyrm melike sana iyigeceler...
dene canım mutlaka ben cok okudum kullanıp faydasını göreni bende yapıcam kafaya koydum valla bu arada evet canım bende dogudayım eşim poliss tayinimiz cıktı şimdilik burdayız bakalımmm :13:
nasipse başlıycam soğan kürüne.demek doğudasın insanın ekmeği nerdeyse memleketi de orasıdır bende kocaeli karamürseldeyim istanbuldan gelin geldim eşimin waffke cafe si var işletiyoruz ailecek.yapıcak bişey yok
nasipse başlıycam soğan kürüne.demek doğudasın insanın ekmeği nerdeyse memleketi de orasıdır bende kocaeli karamürseldeyim istanbuldan gelin geldim eşimin waffke cafe si var işletiyoruz ailecek.yapıcak bişey yok
basla canım tabiki dualarım senle oh ne güzelmiş hayırlı işler bitanem benimmm kocaelide de kuzenim vardı poliss orda bi kızla anlastı nişanı oldu bakalım belki bigün yolumuz düşerrr geliriz bir cayını içmeye kuzuu
basla canım tabiki dualarım senle oh ne güzelmiş hayırlı işler bitanem benimmm kocaelide de kuzenim vardı poliss orda bi kızla anlastı nişanı oldu bakalım belki bigün yolumuz düşerrr geliriz bir cayını içmeye kuzuu
Amiiiiiiiiin canım Rabbim herkese hayırlı işler versin bu sıralar durgun ortalık bende iş yok diye akşama doğru gidiyorum bazen hiç gitmiyorum kalabalık olmayınca hayat böyle geçip gidiyo.kuzenin nerde kocaelinde karamürsele yakın bir yerdemi?burada hemen hemen her polisi tanıyoruz bize çok geliyolar.senidebeklerim canım valla ne güzel olur:)
Amiiiiiiiiin canım Rabbim herkese hayırlı işler versin bu sıralar durgun ortalık bende iş yok diye akşama doğru gidiyorum bazen hiç gitmiyorum kalabalık olmayınca hayat böyle geçip gidiyo.kuzenin nerde kocaelinde karamürsele yakın bir yerdemi?burada hemen hemen her polisi tanıyoruz bize çok geliyolar.senidebeklerim canım valla ne güzel olur:)
inşallah canım kuzenim şimdi tayini çıktı tokatta canım bilmiyomki nerde oturuyodu kuzu görüşürsem sölerim sana
iyi akşamlar canlar birşey sormak istiyorm 1 hafta sonra ben tedaviye başlıyorm inş doktorumu aradımhormon teslerini yapmışmıydık diye sordu ilk gittigimde fsh e th (inş yanlış yzmamışımdır )bende bunları düşünerek evet dedim başka hormon testi yapılıyormu tedaviye başlayan arkadaşlar lütfen cevap
iyi akşamlar canım hormon testlerinde prolaktin falan varsa tmm dır bildiğim kadarıyla başka bir şeye ihtiyaç yok.hadi bakalım hayırlı olsun inşallah en kısa zamanda sonuç alırsın.bende bir hafta sonra başlıyorum benide dr adetin başlamasından itibaren 10.gün çağırdı.seni kaçıncı gün çağırdı?
canm rahim filmimi çekilim dedi yoksa ilaçla tedaviye başlayalım dei ben önce rahim filmi dedim ama kurban tatiline rast geldigi için adet olunca gel bir ay ilaç deneyelim dedi canm çok sagol ilgilendigin için[/QUO
İinşallah filme gerek kalmaz benden öyle bir şey istemediler daha zaten çok korkuyorum zor oluyomuş o iş.banada magnezyum falan vericekmiş hayırlısı olsun inşallah bu ay melikenin ve diğerlerinin güzel haberlerini alalım öbür ayda inşallah bizimkinin.ALLAH HEPİMİZİN GÖNLÜNÜN MURADINI VERSİN İNŞALLAH
iyi akşamlar canlar birşey sormak istiyorm 1 hafta sonra ben tedaviye başlıyorm inş doktorumu aradımhormon teslerini yapmışmıydık diye sordu ilk gittigimde fsh e th (inş yanlış yzmamışımdır )bende bunları düşünerek evet dedim başka hormon testi yapılıyormu tedaviye başlayan arkadaşlar lütfen cevap
Iyi akşamlar kızlaaaar melike hoşgeldin nabersiziniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?