Gebe kalamayanlar buraya.....

hürrem yok umutlu az gelio zirve hiç gelmio şeker kız jelli yok.
ben gündüzleri okulda oluyrmmm.

ama evde olduğum her fırsatta kk dayım

iyi akşamlar canlar birşey sormak istiyorm 1 hafta sonra ben tedaviye başlıyorm inş doktorumu aradımhormon teslerini yapmışmıydık diye sordu ilk gittigimde fsh e th (inş yanlış yzmamışımdır )bende bunları düşünerek evet dedim başka hormon testi yapılıyormu tedaviye başlayan arkadaşlar lütfen cevap

iyi akşamlar canım hormon testlerinde prolaktin falan varsa tmm dır bildiğim kadarıyla başka bir şeye ihtiyaç yok.hadi bakalım hayırlı olsun inşallah en kısa zamanda sonuç alırsın.bende bir hafta sonra başlıyorum benide dr adetin başlamasından itibaren 10.gün çağırdı.seni kaçıncı gün çağırdı?

canm rahim filmimi çekilim dedi yoksa ilaçla tedaviye başlayalım dei ben önce rahim filmi dedim ama kurban tatiline rast geldigi için adet olunca gel bir ay ilaç deneyelim dedi canm çok sagol ilgilendigin için

hoşgeldin bitanem nasılsınnn hayırlı ugurlu olsun canım şimdiden inşallah gelir melegin

Iyi akşamlar kızlaaaar melike hoşgeldin nabersiziniz

slm emoşum nasılsın canım bende iyi çok şükür süsleniyodum akşama eşimin polis arkadslarına davetliyiz eşlerle beraberrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…