Gebe kalamayanlar buraya.....

neolsun canım aynı bende yemek yapıcam birazdan cafeye götürücem.sana afiyet olsun hayatım öptüm seni

merhaba ben de ilgiyle takip ediyorum yazıları benimde 5 yaşında bir kızım var 2 senedir korunmadıgım halde cocugum olmuyor doktora gittim yumurtlamam olmadıgını söyledi ve bana pregnyl 5000 adlı igne verdi igne verdi yanlız bu igne piyasada yok ve bana başka caRESİ OLMADIGINI SÖYLEDİ bekliceksin dedi sizce dogrumu baska ilac yokmu yumurtalıkları çalıştıran ben cok üzülüyorum baska tedavi şekli yokmu

Son düzenleme:

cnm evet piyasada yok ama gettirebiliolarmış doktorum öle demişti bana.onu bulamazsanda meriniol die bi iğne yazdı oda aynı etkiyi gösterişomuş ben meriniol olmuştum bende yumurtam hiç oluşmuodu

esracımmmmm nie artıkkk bu topikte kimseyle sohbet edemiyoruzzz kızlar nerdesinizzzz.
ben pzrtsine kadar yokummm haberiniz olsunnnn

bizde 4 aydır çalışıyoruz ama olmadı bir türlü ikinciye idrar yolu enfeksiyonu oluyorum yardım edin bana yaaa şuan fitil kullanıyorum ... bide ben her şeyi çok kafama takıyorum önüne geçemiorum bu takmanınn... herkes fitilden sonra hamile kalırsın dio ama benm yine umuudm yok ((

maonya bılmıorum valla neden kıms egırmıor

melıke sagol ıytıyım sen nasılsın beklemedeyım bılıorsun

arzu ıdrar yolu enfeksıyonuna maydanoz ııı gelıor dene ıstersen bol bol ye lımon sık....ayrıca kafana bişiyi takma

hoşgeldin canım olur canım inşallah bak ben 15 aydır ugrasıyomm gelmiyo bebişşş rabbim inşallah nasip eder en yakın ve hayırlı bi zamanda biraz sabr canım inşallah seninde melegin gelirrrr

evet canımm öle konusmustuk dimi unutmusummm aman kafamı kaldı bacım bide günler yaklasıyoo heyecan doruktaa aha böleyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…