- 27 Aralık 2009
- 27.155
- 25
- 408
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #28.361
canm rahim filmimi çekilim dedi yoksa ilaçla tedaviye başlayalım dei ben önce rahim filmi dedim ama kurban tatiline rast geldigi için adet olunca gel bir ay ilaç deneyelim dedi canm çok sagol ilgilendigin için[/QUO
İinşallah filme gerek kalmaz benden öyle bir şey istemediler daha zaten çok korkuyorum zor oluyomuş o iş.banada magnezyum falan vericekmiş hayırlısı olsun inşallah bu ay melikenin ve diğerlerinin güzel haberlerini alalım öbür ayda inşallah bizimkinin.ALLAH HEPİMİZİN GÖNLÜNÜN MURADINI VERSİN İNŞALLAH
allah razı olsun bitanem benim üzülme canım inşallah hersey yoluna girer senle olur kuzucunnn
inş canm rabbim saglıklı sıhatlisinden bizim yüzümüzüde güldürür
şimdilik çıkıyorm canlar inş yine görüşürüz
hoşgeldin bitanem nasılsınnn hayırlı ugurlu olsun canım şimdiden inşallah gelir melegin
slm emoşum nasılsın canım bende iyi çok şükür süsleniyodum akşama eşimin polis arkadslarına davetliyiz eşlerle beraberrrr
neolsun canım aynı bende yemek yapıcam birazdan cafeye götürücem.sana afiyet olsun hayatım öptüm seni
merhaba ben de ilgiyle takip ediyorum yazıları benimde 5 yaşında bir kızım var 2 senedir korunmadıgım halde cocugum olmuyor doktora gittim yumurtlamam olmadıgını söyledi ve bana pregnyl 5000 adlı igne verdi igne verdi yanlız bu igne piyasada yok ve bana başka caRESİ OLMADIGINI SÖYLEDİ bekliceksin dedi sizce dogrumu baska ilac yokmu yumurtalıkları çalıştıran ben cok üzülüyorum baska tedavi şekli yokmu
gunaydın kızlarrrrrrr
esracımmmmm nie artıkkk bu topikte kimseyle sohbet edemiyoruzzz kızlar nerdesinizzzz.
ben pzrtsine kadar yokummm haberiniz olsunnnn
slm kızlarr ama yoksunz yafff herkes ıydır umarımm...
bizde 4 aydır çalışıyoruz ama olmadı bir türlü ikinciye idrar yolu enfeksiyonu oluyorum yardım edin bana yaaa şuan fitil kullanıyorum ... bide ben her şeyi çok kafama takıyorum önüne geçemiorum bu takmanınn... herkes fitilden sonra hamile kalırsın dio ama benm yine umuudm yok((
maonya bılmıorum valla neden kıms egırmıor
melıke sagol ıytıyım sen nasılsın beklemedeyım bılıorsun
arzu ıdrar yolu enfeksıyonuna maydanoz ııı gelıor dene ıstersen bol bol ye lımon sık....ayrıca kafana bişiyi takma
selam kuzular nasılsınız bakalım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?