- 24 Haziran 2008
- 4.327
- 66
- 358
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #28.381
hoşgeldin bacım iyi cok sükür sen nasılsınn
hoşbuldum kuzucum iyi valla nolsun çalışmalara devam :) klomen işe yaradımı yaramadımı belli olacak 8 gün sonraseninde 6 gün kaldı dimi?
kızlarr nerdesinizzzz
merhaba kızlar sizlerin aranıza yeni katıldım ve ilgiyle sizleri takip ediyorum
yazıları benimde 5 yaşında bir kızım var 2 senedir korunmadıgım halde cocugum olmuyor doktora gittim yumurtlamam olmadıgını söyledi ve bana pregnyl 5000 adlı igne verdi igne verdi yanlız bu igne piyasada yok ve bana başka caRESİ OLMADIGINI SÖYLEDİ bekliceksin dedi sizce dogrumu baska ilac yokmu yumurtalıkları çalıştıran ben cok üzülüyorum baska tedavi şekli yokmu
merhaba umarım beni aranıza alırsınız bilginiz varsa bana yardım edin lütfen
slm kuşum ben burdayımmm
hoşgeldin canım hiç bi fikrim yok inanki canımm hakkında hayırlısı olsun inşallahh
selam kızlar ben geldim özledim burdaki muhabbeti varmı güzel haberler yeni----
hamileler varmı bakalım
malsef yok((((((((((((((
merhaba arkadaşlar.hamilelik yaşan ve hamile olanlar lütfen cevap yazın.Adetime 5 gün var.12 gün önce bende ara ara kasık ve gögüs ağrısı olmaya başladı.meme uçları çok acıyo.özellikle bir iş yaptığımda ve anı hareket ettiğimde sanki kasıklarım çekiliyo.ve son 1haftadır ağzım çok acı ve dilim sarımsı yeşilimsi bir renkte.ara ara tansiyonum düşüyo.bunlar hamileliğin belirtisi olabilir mi?böyle şeyler yaşayan oldu mu?yaşayan duyan cevap yazsın lütfen!!!!!!
melikecim buay klomen mi kullandın doktormu verdi yumurtlama takibimi yaptırdın canım benim eşimde varikosel çıktı çocuğunuz olmaz dedi dokktor bende bi sorun yok ama esime ameliyat diıolar çok üzülüyoruz aşılama diyor doktor ama korkuyoruz ameliyattan nezamandır içiyorsun doktor neden verdi çok sordum canım ama cevap verirsen sevinbirim ben maviş21 ebru hatırladınmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?