Gebe kalamayanlar buraya.....

merhaba kızlar sizlerin aranıza yeni katıldım ve ilgiyle sizleri takip ediyorum
yazıları benimde 5 yaşında bir kızım var 2 senedir korunmadıgım halde cocugum olmuyor doktora gittim yumurtlamam olmadıgını söyledi ve bana pregnyl 5000 adlı igne verdi igne verdi yanlız bu igne piyasada yok ve bana başka caRESİ OLMADIGINI SÖYLEDİ bekliceksin dedi sizce dogrumu baska ilac yokmu yumurtalıkları çalıştıran ben cok üzülüyorum baska tedavi şekli yokmu

hoşbuldum kuzucum iyi valla nolsun çalışmalara devam :) klomen işe yaradımı yaramadımı belli olacak 8 gün sonra seninde 6 gün kaldı dimi?

evet bacım duu bakalım aslında bide gecmesi önemli offff çok heyecanlanıyom bende yaaa ama bugün baska bi topikte birisi yazmış ilk defa klomen aldım ve bugün adet oldum diye ümidim yok ama allahtan hayırlısı olsun bacımm ne diyimmm

kızlarr nerdesinizzzz

slm kuşum ben burdayımmm

hoşgeldin canım hiç bi fikrim yok inanki canımm hakkında hayırlısı olsun inşallahh

merhaba umarım beni aranıza alırsınız bilginiz varsa bana yardım edin lütfen

slm kuşum ben burdayımmm

hoşgeldin canım hiç bi fikrim yok inanki canımm hakkında hayırlısı olsun inşallahh

ya cok üzülüyom ne yapabilirm yumurta catlacıcı baska ilaç yokmu kızlar bu durumda olan arkadaşlarımız varsa fikir versinlar rabbbim herkese yakın zamamda hayırlı evlatlar verir işallah benim bir kuzum var rabbim sizlere versin işallah kızımada kardeş işallah

merhaba arkadaşlar.hamilelik yaşan ve hamile olanlar lütfen cevap yazın.Adetime 5 gün var.12 gün önce bende ara ara kasık ve gögüs ağrısı olmaya başladı.meme uçları çok acıyo.özellikle bir iş yaptığımda ve anı hareket ettiğimde sanki kasıklarım çekiliyo.ve son 1haftadır ağzım çok acı ve dilim sarımsı yeşilimsi bir renkte.ara ara tansiyonum düşüyo.bunlar hamileliğin belirtisi olabilir mi?böyle şeyler yaşayan oldu mu?yaşayan duyan cevap yazsın lütfen!!!!!!

bende 6 aydır korunmuyorum ha bu ay oldu olacak derken olmuyor ve çok ama çok üzülüyorum artık bir arkadaş yazısında çok güzel yazmış bebekde istemeyenler hemen şıp diye tutuyor acaba biz bukadar çok istediğimiz içinmi olmuyor? ister istemez her ay stres yapıyorum rabbim bütün çocuk isteyenlere hayırlı bebekler nasip etsin darısıda en kısa zaman içerisinde bana....

canım benim adetime 4günkala kasık ağrılarım oldu birde çok şiddetli göğüslerim acıyordubaşım dönüyordu kendimi çok yorgun ve halsiz hissediyordum sonra 4gün sonra idrar testinde çıktı şimdi6aylık oldum inşallah olur umudunuzu kaybetmayin ben ilk bebeğimi 5yıl önce 4aylıkken kaybettim çok büyük mücadelerden sonra hi
ç beklemediğim biranda geldi tedavimi martta bıraktım haziranın 4de adet oldum 13 haziranda hamile kaldım olişim martta 15 gelecek rabbim kendisine açılan elleri boş çevirmeyecek

selam herkese
ezgicim uzun zaman sonra yazmışsın karşılaşamadığımıza çok üzüldüm arkadaşım. inşallah bir dahaki sefere denk geliriz.

hayırlı akşamlarrrr ama nie kımseccıkler yokk yaaaa...kızlarrr nerdesınızzz uzun zaman oldu sızlerle sohpet etmeyı yaaa haçan celun daaaa..:):):)

melikecim buay klomen mi kullandın doktormu verdi yumurtlama takibimi yaptırdın canım benim eşimde varikosel çıktı çocuğunuz olmaz dedi dokktor bende bi sorun yok ama esime ameliyat diıolar çok üzülüyoruz aşılama diyor doktor ama korkuyoruz ameliyattan nezamandır içiyorsun doktor neden verdi çok sordum canım ama cevap verirsen sevinbirim ben maviş21 ebru hatırladınmı

merhaba işallah allah gönlüne göre verir cnm hayırlısıyla cocuk sahibi olursun bişey soracam klomem ne işe yarıyor acıklarmısın benimde yumurtlamam olmuyomuş acaba klomem onun içinmi cevap yazarmısınız rabbim seni ve anne özlemi cekenleri cocuk sahibi etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…