Gebe kalamayanlar buraya.....

günaydın arkadaşlar son 7 günüm doktora göre bu ay umut yok pek ama belli olmaz Rabbim isterse herşey olur yine de umudumuz var çok şükür

hoşgeldin canım olur canım inşallah bak ben 15 aydır ugrasıyomm gelmiyo bebişşş rabbim inşallah nasip eder en yakın ve hayırlı bi zamanda biraz sabr canım inşallah seninde melegin gelirrrr

mrb cnm teşekkür ederim cevabın için... 15 ay uzun bi süre yaaaa ama vardır bebeişlerin bi zamanı inş en kısa zamanda allah isteyen herkese verir....

cnm bunlar hamilelik belirtisi ama sen şuan öle olmasını istediğin için psikolojikte olabilirrrrrr bende şuan hemen git bir hastaneye gebelik testi yaptır kanda hemen çıkar zatennn... sevinçli haberlerini bekliyoruzzzz... eğer hamileysende ki inşallah ölesindir bizede sırlarını sölersin artık :=)

slm güzell anne adaylarııı nasılsınız biliyorum hepimizin içinde az da olsa bi umudumuz var o yüzden rabbime hep diyorum inşallah hepimizin gönlüne göre verir....

Son düzenleme:
selam herkese bende sürekli inceliyodum bu formu ama dmekki insanın derdi olmayınca pek irdelemiyo,2 yıldır bebek istiyoruz ama RABBİM henüz müsade etmedi,benim gibi bekleyen çok varmış inş ALLAH ım bizede emanetini nasip eder,bizide sevindirir...

Amiiiiiiin canım rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah.senin problemin varmı ?yoksa sende sebepsiz olmayanlardanmısın?

sağol cnm ilk 1 yıl problem yok zaman bırakın dendi,adetlerim düzenli olmasına rağmen zaten bundan dolayı çok üzerine düşmediler sonra pko çıktı,bi kayboluyo bi görünüyo o yüzden çok tutarsız şeyler söylediler. Klomen kullandım 5 ay sonuç alamadık şimdi 7 gündr puregon kullanıyorum ama dün yine bi ilerleme yok dendi.Sanırım direk tüp bebeğe yönlendiricekler. Kafam çok karışık nerden teselli olucağımı bilmiyorum .RABBİM büyük,tek dileğim beni yanlızlıkla cezalandırmasın.

bende de aynı senin gibi pko var birde prolaktinim yüksek.dopergin kullanıyorum.inşallah kendiliğinden olur da tüp bebeğe falan gerek kalmaz.geçmiş olsun canım

ALLAH şifa versin sanada cnm. Bendede insülin direncine bağlı die glifor kullanıyodum ama artık içemiyorum çok afedersin tiksinti geldi ağzıma attığım an ağlıycak gibi oluyorum. Zaten bi gelişmede olmadı bakalım ben perşembe tüp bebek için gidicem yani yarın.Hayırlı olsun Hakkımızda...

slm kızlarrr.farkındamnsızz zirve ne zmandır girmioo acaba evde netimi yok

canım ya merakmı ettin beni yerim ben seni kuşum..
bu hafta hastanede geçti günüm düşüğün sebeplerini araştırıyolar baya uzadı 17 test yaptılar hepsi temiz çıktı çok şükür 10 gün sonra histereskopi yapacaklar canım benden böyle sen nasılsın toparlandınmı tamamen canım inşallah yakın zamanda verirsin müjdeyi hayırlısıyla..

birben sen nasılsın canım tedavi ne aşamada esracım sen neler yaptın inşallah iyisinizdir ve diğer arkadaşlar siz nasılsınız..
histereskopi yaptıran varmı arkadaşlar fiyatı çok pahalı dr olman şart dedi bi sürü test yaptılar bi ton para gidiyo kafam karıştı para içinmi yapıyolar diye düşünüyorum..
hakkımızda haırlısı olur inşallah emeklerimiz boşa gitmez..

canim hos geldinnn benmi aslinda iymiyim kötümüyüm hic bilmiyorumm
yarin yumoslarim toplanicak INSALLAH hayirli olur yanliz ben bebek fikrinden cook sogudum yaa niye bilmiyorummm hani insanin ulasilmaz hayali vardir. sanki o hayalim biticek gibi gelyior. niye böyle oldummm kendime cook kiziyorum. hic heyecanli degilimm. tam tersine moralim bozuk. ben aylarca günlerce sanki hic bebk icin aglamisim. dua etmemisim. niye bu kadar sakinimm :26: sende böyle seyler oldumu canimm.
ALLAH isini gücünü rast getirsinnnn hastaen isi cook zor. benden de bür sürü kan aldilar. o dedigin test hakkin da hic bir fikrim yokk tatlimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…