- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #28.401
amin bacım amin cıktınmııı kuşummm yaaa
hayırlı akşamlarrrr ama nie kımseccıkler yokk yaaaa...kızlarrr nerdesınızzz uzun zaman oldu sızlerle sohpet etmeyı yaaa haçan celun daaaa..:):):)
günaydn şekerler.....
hoşgeldin canım olur canım inşallah bak ben 15 aydır ugrasıyomm gelmiyo bebişşş rabbim inşallah nasip eder en yakın ve hayırlı bi zamanda biraz sabr canım inşallah seninde melegin gelirrrr
merhaba arkadaşlar.hamilelik yaşan ve hamile olanlar lütfen cevap yazın.Adetime 5 gün var.12 gün önce bende ara ara kasık ve gögüs ağrısı olmaya başladı.meme uçları çok acıyo.özellikle bir iş yaptığımda ve anı hareket ettiğimde sanki kasıklarım çekiliyo.ve son 1haftadır ağzım çok acı ve dilim sarımsı yeşilimsi bir renkte.ara ara tansiyonum düşüyo.bunlar hamileliğin belirtisi olabilir mi?böyle şeyler yaşayan oldu mu?yaşayan duyan cevap yazsın lütfen!!!!!!
slm güzell anne adaylarııı nasılsınız biliyorum hepimizin içinde az da olsa bi umudumuz var o yüzden rabbime hep diyorum inşallah hepimizin gönlüne göre verir....
selam herkese bende sürekli inceliyodum bu formu ama dmekki insanın derdi olmayınca pek irdelemiyo,2 yıldır bebek istiyoruz ama RABBİM henüz müsade etmedi,benim gibi bekleyen çok varmış inş ALLAH ım bizede emanetini nasip eder,bizide sevindirir...
sağol cnm ilk 1 yıl problem yok zaman bırakın dendi,adetlerim düzenli olmasına rağmen zaten bundan dolayı çok üzerine düşmediler sonra pko çıktı,bi kayboluyo bi görünüyo o yüzden çok tutarsız şeyler söylediler. Klomen kullandım 5 ay sonuç alamadık şimdi 7 gündr puregon kullanıyorum ama dün yine bi ilerleme yok dendi.Sanırım direk tüp bebeğe yönlendiricekler. Kafam çok karışık nerden teselli olucağımı bilmiyorum .RABBİM büyük,tek dileğim beni yanlızlıkla cezalandırmasın.
slm kızlarrr.farkındamnsızz zirve ne zmandır girmioo acaba evde netimi yok
birben sen nasılsın canım tedavi ne aşamada esracım sen neler yaptın inşallah iyisinizdir ve diğer arkadaşlar siz nasılsınız..
histereskopi yaptıran varmı arkadaşlar fiyatı çok pahalı dr olman şart dedi bi sürü test yaptılar bi ton para gidiyo kafam karıştı para içinmi yapıyolar diye düşünüyorum..
hakkımızda haırlısı olur inşallah emeklerimiz boşa gitmez..
slm güzell anne adaylarııı nasılsınız biliyorum hepimizin içinde az da olsa bi umudumuz var o yüzden rabbime hep diyorum inşallah hepimizin gönlüne göre verir....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?