- 24 Haziran 2008
- 4.327
- 66
- 358
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #28.441
suan senı gercekten anlıorum bndede aynı dusunceler var
aman nıe gıdımki zaten olmucak tutmucak dıorum sıkılıorm
bebek gordummü benım olmucak zaten dıorum
snra kız esra sen salakmısın dıorum
kendımı toparlıorum :)))))))))
aman kız ne ale geldık
benım kuzenım var dayımın kızı
dunyalar guselı bır tanecık evladı var bakmaya kıyamazsın o kız cocuguna
beyın tumorü oldu kafası normal ınsanın 2 katı buyuklugunde olmus bugun haberını aldım
ve sol tarafı oldugu gıbı tutmuormus
doktor her gun bır tarafını kaybetmeye alısın demıs
tıbben artık yapılacak bişi kalmamıs daha 5 yasında
rabbım dedim bugun ben ve benım gıbı ısteyenlere hayırlısını ver ne olursun o ılayda kızımızada sifa ver dedım...... sukredelım
yasayıpta gozunun onunde böle ımtıhanlardan gecmek ınan hc olmamasından daha ıı dıe dusunuyorum
vajınısmus hastalıgı yasadım dunyam basıma yıkılmıstı o 6 ay boyunca sankı sukrettım dedim cozumsuz bısı deıl cozumu var dedım elımı değiremeyen ben anıden basardım ılıskıye gırmeyı....
esımde hıc beklenmedık sorunlarlan karsılastım mucadele ettım ıyılesır yukselır deger dedım yukselmedıgı gun dunya gene basıma yıkıldı.gene elhamdurullah dedim
2 yıl boyunca yaptıramam hayallerım ertelendı nasıl dayanacam dedim neyı satsamda tupe gıtsem dedim allh bana aynı ay o parayı bırının destegı ıle verdı. dua her kapıyı acor
sonu ne olursa olsun ben bılıorumkı benm ıcın gene hayırlı olan olacaktır allhın ıznıylen
bende yenı katıldım bu foruma...herkese merhababu foruma gebe kalamıyorum dıye aramıştım ilk bu forum cıktı...bende 2 senelık evlıyım hala bebiş beklıyoruz.....1 sene once doktora gıttım hersey normal dedıler...beklıyoruz hayırlısı...
defnecıgım allh razı olsun dualrın ıcın sagol bnde ıyıyım ne olsun ıste yuvarlanıp gıdıoruz :)
hos geldinnn defnecigimmmmhepinizden ALLAH razi olsunn kizlarrrrrrrrr
bütün kalbimle söylüyorum iyiki varsinizz cicislerrrrrrrrrrr
bende okudugun gibi canim karmasik duygular yasiyorummbazen kendimi sucluyorum. bazende normalmi diyorum acaba :26: belkide bebek olucak. ama kendimi cook kaptirmak istemiyor olabilirm. yada sonunda hüsrana ugramaktan korkuyor olabilirim canim. onun icin bu kadar moralim bozuk olabilir.
defencigim sen nasilsin tatlimmm, neler yapiyorsun.
sen yaz. bana biraz müsade camasira gidip geliyorum canimm
suan senı gercekten anlıorum bndede aynı dusunceler var
aman nıe gıdımki zaten olmucak tutmucak dıorum sıkılıorm
bebek gordummü benım olmucak zaten dıorum
snra kız esra sen salakmısın dıorum
kendımı toparlıorum :)))))))))
aman kız ne ale geldık
benım kuzenım var dayımın kızı
dunyalar guselı bır tanecık evladı var bakmaya kıyamazsın o kız cocuguna
beyın tumorü oldu kafası normal ınsanın 2 katı buyuklugunde olmus bugun haberını aldım
ve sol tarafı oldugu gıbı tutmuormus
doktor her gun bır tarafını kaybetmeye alısın demıs
tıbben artık yapılacak bişi kalmamıs daha 5 yasında
rabbım dedim bugun ben ve benım gıbı ısteyenlere hayırlısını ver ne olursun o ılayda kızımızada sifa ver dedım...... sukredelım
yasayıpta gozunun onunde böle ımtıhanlardan gecmek ınan hc olmamasından daha ıı dıe dusunuyorum
tamam defnecigim yolun acik olsun tatlimmm.
bende cikiyorum. bür sürü ism var aslinda. asilmaya giderken vazolari bile yikamistim.
bunda da bari biraz is yapyimm. yarin camasira devam edicem daha.
INSALLAH yumurta toplama isi benim icin kolay gecer.
kizlar benim icin dua edinnn öpöp bbb ALLAH hepinizden rzi olsunnnnnn
bende yenı katıldım bu foruma...herkese merhababu foruma gebe kalamıyorum dıye aramıştım ilk bu forum cıktı...bende 2 senelık evlıyım hala bebiş beklıyoruz.....1 sene once doktora gıttım hersey normal dedıler...beklıyoruz hayırlısı...
kızlar adetim çok gecikti belirtileri var ama test yapmadım yapmayacamda amaaaaaaaan o tek çizgiyi görmek istemiorum tam 8 gün gecikti geciksin içimde de zaten var umudu yok hatta inanmazsınız belki şuanda istemiorum çok salakça ama bu aydan sonra olsun çünkü ben bi hata yaptım saçlarımı boyattım hemde 1 hafta da 2 kere rengi tutmayınca 2 kere boyattım hadi bebek varsa die aklıma bugün geldi kokusu etkilermi kimyasal nede olsa bide yüzüme aktı boya rengin izi kaldı geçer 1-- 2 güne kadar da bebek olursa leke çıkar gibi gelior aklıma ay şimdi olmasın aman aman bu ayda adet olayım sonra hemen olsun işşllhh
slm kizlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
teyzeleri yumuslarim toplandi.
anestezi altinda oldu islem. ama uyumadim. biraz zor oldu. benim bacaklarim acilmiyor cook fazla..
bekarken evlenirsen acilir dediler yine acilmadi.
saat ikide eve geldim. biraz dinlendim. merak etmissinizdir diye siza yaziyorum.
INSALLAH pazartesi günü tarnsfer olunucakmisss
dua larinizi bekliyorum sekerlerrrrrrrrrrrrrrrrr :13:
Allah iyilikler varsın canım arkadaşım hep iyi ol inş
Rabbim hakkında hayırlısını versin canım benim. Dua ediyorum senin için inş yüzün gtülecek bu sefer. Okadar sevinçli günler yaşayacaksın ki bak gör. burdan göbekler atıcaz inş. 2 hafta sonra :)
bende bildiğin gibi canım bu ay umut yok dedi doktor ama bekliyorum yine de. son 6 günüm kaldı bakalım. bu gece rüyamda hamile gördüm kendimi. inş öyleyimdir değilsemde üzülmem bidahaki aya daha çok çalışırım inş daha çok dua ederim.
ayyyy canım ya geçmiş olsun. yazık minicik daha Rabbim şifalar versin. bende hep öyle dua ederim Allahım sağlıklı evlatlar ver diye. böyle de üzülüyüruz ama onun üzüntüsü çok fena. Rabbim herkesin evladına sağlık sıhhat versin
anammmmm senin çamaşır başladıysa gene seni zor görürüz burdaAllah kolaylık versin cnm.
hakkında hayırlısı olsun canım hoşgeldin aramıza
canım seni okadar iyi anlıyorumki aynı şeyleri defalarca bende yaşadım. 8 gün çok fazla ben de test yap derim canım. Rabbim hakkında hayırlısını versin
sagol tatlimmALLAHA razi olsunnnnnnnnnn INSALLAH hep beraber güleceyizzz :90:
ALLAHtan ümit kesilmez belki tek atisat tutmustur ne malummm
sorma daha hastanedeyken camasirlari düsünüyordummm :84: biraz önce beyazlari makinaya atip geldimmm :84: :84:
Canımmm sabahtan beri meraktan çatladım. hadi hakkında hayırlısı olsun inş canım arkadaşım
mrb arkadaşlar bende de 4 aydır tık yok.gecen ay 6 gun gecti sevindim ama olmadı 7. gunde oldum.cok uzuluorum olmucak mı acaba dıye dusunmeden edemiyorum.insallah rabbim hepimize saglıklı sihhatli evlatlar hayırlı evlatlar nasip eder..amin....o tek negatif cizgiyi gormekten nefret edıyorum artık yaaa..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?