- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #28.461
sagol tatlimmmmmmmmmmmmmAllah razi olsunnnn
cook ilgilendiler. Inan insanin anne babsi bu kadar ilgilenmez desem yeridir.
Ayy bu kadar ilgi padisahlara gösterilrir kizzzz :97:
Buralrin bir tek bu huyunu cook seviyorum. Insana cook önem veriyorlar canimmm :98:
kesinlikle katılıyorum size daha erken daha yenisiniz stres yapma gibi sözcukler daha da etkiliyor beni..evliligin tadı tuzu meyvesi herseyi bebektir..allahım insallah bu ay bu mucizeyi yasatsın hepimize..
kıss çamaşırla bozdun kafayı hastanede bile onumu düşündün çok dert valla şaka biyana Allah kolaylık versin canım çok zor işin. halimize bin şükür
iyi akşamlar umutlum nasıl geçti yumoşların bu gün toplandı duygularını alabilirmiyim canım
hos geldiin talimmmmmmmmmmmmmmmmbiraz acidi tatlimm. 5 tane toplamislarr.
duygularim ne bilim ruh gibiyimm.
herife diyorumki ben asilamaya giderken evi bastan sona tertemiz edip gidiyordum.
cok heyecanliydim. bunda ise gayet rahatim canim.
sadece ameliyat haneye giderken azicik heyecanlandim. o kdar.
simdi karnim agiriyor canimm. yüyremekte zorlaniyom o kdar.
teyzesi dua et yiyenlerine de. olussunlarr.iyiki varsiniz canlarimmmmmmmm
tatlım sana bu konuda kesinlıkle katılıyorum bizim12 sene oldu kaynanam hala olsun geç olsun diyor ayol bunun geçimi kaldı kocadık artık anlamıyorlar
senin kaynanan normalmiiben bebgime direk anneanne dedirticem. ileride kocamis bir annesi olmasin diyeee
bende kocadim gariii
canım RABBİM bu güzel yolda yar ve yardımcın olsun inş. bu kadar emeği boşa çıkarmasın ALLAHIMdan başka kimsemiz yok ona sığınıyoruz ne olur ALLAHım hepimize anne olmayı nasip et umutlu kulunun bebişlerinin tutunmasına yardım et
herkesi içinde bizleride bu sıkıntılardan kurtar canım sen neden dinlenmiyorsun biraz uzansana maraton daha yeni başlıyor inş. p.teside herşey çok güzel gelişir veyvesini 9 ay sonra toplarsın bizde yeğen severiz oh oh :88::88::88:
ayyyyyyyyyyyyyyyyyy ne güzel dileklerde bulundunn aynurcugummmmmmmmmmm
ALLAH razi olsunnnnnnnnnnnnnnnncanim arkadasimmm
INSALLAH dua larin kabul olurrrrrrrrrrrrrrr
darisi senin basina tatlimmmmmmmmmmm2011 yili hepimize sagölik, huzur, mutluluk getirir INSALLAHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH
canim ccamasir icin kalktimm. birazdan cikicamm zatenn.
karnimda agiriyor,
ayaga kalktimmi agirlik oluyor.
camasir benim basimin belasi yaffffffffffffffffffYARADANIM güzel bir ev nasip etsinnn
e artık bende öyle dedirtirim anam nerde derse yavrum senin anan bi melek çok uzaklarda derim
AMİN AMİN AMİN canım hele bi bebişin olsun gerisi gelir tatlım hadi biraz dinlen yakında değiliz şu çamaşırın ucundan tutardım çabucak bitirirdik kendini çok yorma canım bak senin çamaşırları böyle kurutcam:92:
haaaaaaaaaaaaaa
sana ana sen niye yaslisin diyeceginee. anasini hic bilmesin diyorsun öylemiii
bencede bizimkisi iyi fikirr
ay coook komiksin tatlimmmmmmmmmm
ben yakinda öyle bir isyan edicemmki iste böyleeeeeeeeeee :92:
:84: :84: :83: :83:
bırbencıgım sımdı geldım eve senı merak ettım actım
allha cok sukur toplanmıs hadı qaz kalmıs anne olmana :)
8 tanemı toplandı
esracım mrb canım nasılsın
sagol canım ıı sen nasılsın nasıl gıdıor uzun suredır yoktun
beklemedeyım canm bayramdakı adetımlen baslıorum bnde allhım nasp ederse tup tedavısıne gecıorum anlıyacagın umutlu ıle bırlıkte buyucek ınş bebeklerımız :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?