- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #28.481
canım bende aynı bayramı bekliyorum nasipse bizde başlıycaz
bırbencıgım sımdı geldım eve senı merak ettım actım
allha cok sukur toplanmıs hadı qaz kalmıs anne olmana :)
8 tanemı toplandı
beklemedeyım canm bayramdakı adetımlen baslıorum bnde allhım nasp ederse tup tedavısıne gecıorum anlıyacagın umutlu ıle bırlıkte buyucek ınş bebeklerımız :)
selamlar herkese yeni üyeyim aslında uzun zamandır bu site yi takip ediyordum bu kadar ortak bi sorunumuz olduğu için herhalde üç yılı geçiyo bebek sahibi olamadık daha......sizi bilmiyorumda ben artık hamile görmeye bile tahammül edemiyorum..::) allah hepimize sabır versin amin... kendinize iiiyi bakın
canım bende aynı bayramı bekliyorum nasipse bizde başlıycaz
hoşgeldin canım inşallah gelir meleginnn en hayırlı zamandaaa
arkadaşlar merhaba uzun zamandır girmiyordum bebek işini ertelemiştim çünkü aralık ayına. 35 günde bir regli oluyorum ve bugünde regli günümdü ama olmadım şu an hala beklemedeyim. Sağ kasığımda ağrı var ama hamile olmamda imkansız çünkü eşim geri çekme yöntemiyle korunuyor ve anlarım öle bir kaza olsa diyor. 3 sene de hiç kalmadım. Bebek düşündüğümüz ve çalışma olan iki ayda bile kalamadım. Benim reglime birkaç gün kala genelde akıntı kesilir kupkuru geçiririm ve ardından regli olurum şimdide öyle hiç akıntım yok sizde de regli olacağnız zaman akıntı kesiliyor mu tam tersine akıntı artıyor mu.. Hamile olunca akıntı gelir diye biliyorum ben..
gunaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
günaydın canımmmm nasılsın bakalım? bu sabah yine namzadan sonra dua ettim sen ve birben için. inşallah ikinizinde tedavisi başarılı olacak ben hissediyorum. Rabbim bu mübarek gün hürmetine duysun sesimizi bebişlerimizi göndersin inşallahhhhhhh
allh razı olsun tatlım senın yasının bıttımı ?
yok canım devam ediyorum baya var daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?