Gebe kalamayanlar buraya.....

selamlar herkese yeni üyeyim aslında uzun zamandır bu site yi takip ediyordum bu kadar ortak bi sorunumuz olduğu için herhalde üç yılı geçiyo bebek sahibi olamadık daha...... sizi bilmiyorumda ben artık hamile görmeye bile tahammül edemiyorum..::) allah hepimize sabır versin amin... kendinize iiiyi bakın

bırbencıgım sımdı geldım eve senı merak ettım actım
allha cok sukur toplanmıs hadı qaz kalmıs anne olmana :)
8 tanemı toplandı

sagol canim benimmmm darisi senin basina INSALLAHHH
yok canim 5 tane toplamislarr. öbürlei bazilari cook büyük, bazilari cook kücükmüs.
toplananlar gayet saiyiymis canimm.
INSALLAH canim hepimizi en kisa zaman da anne olucagizzz

beklemedeyım canm bayramdakı adetımlen baslıorum bnde allhım nasp ederse tup tedavısıne gecıorum anlıyacagın umutlu ıle bırlıkte buyucek ınş bebeklerımız :)

INSALLAHHHHHHHHHHHHHHH CANIMM. BAK GÖR NE CABUK GELICEK TEDAVI GÜNLERINN.

Hos geldin canimmm evet hepimizin ortak sorunu bebek sahibi olamam canimm.
bizi bizden daha iyi kimse anlayamaz canimm
öyle deme sabr et. bak yillardir sabirla bekleyen arkadaslarimiz var canim. ALLAH büyüktürr. amennaa

aranıza yeni katılıyorum bende gebe kalamıyorum.adet düzensizliğim var. 7 günde 10 günde bir oluyorum.henüz 19 yaşında 1 yıllık evliyim ve gebe kalamıyorum.evlilik sonrası daha da düzensiz oldum. çocuk isteği ile beraber de doktora gitmeye karar verdim.muayene oldum.doktor polikistik over teşhisi koydu.çok nadir görülen bi durum olduğunu genelde adeti gecikenlerdebu soruna rastlanıldığını söledi ve düzenleyici verdi bir kaç defa fakat hiç bir faydasını göremedim.ardından doğum kontrol hapı verdi fakat oda çok uzun süreli fayda sağlamadı. bu arada 1 yıl içinde 20 kilo aldım 55 kilodan 75e yükseldim ve tüylenme gibi bir sorunum olmaya başladı.artık ilaçlardan mı yoksa polikistik overden mi anlayamadım.doktor değiştirmeye karar verdim.fikri ve tecrübesi olanlardan yorum bekliyorum

hayırlı aksamlarrr canlarrrr nie kımsecıkler yok ya benden mı kacıonuz yoksaaa :):):) nerdesınız milletttt huuuhuuuu...

arkadaşlar merhaba uzun zamandır girmiyordum bebek işini ertelemiştim çünkü aralık ayına. 35 günde bir regli oluyorum ve bugünde regli günümdü ama olmadım şu an hala beklemedeyim. Sağ kasığımda ağrı var ama hamile olmamda imkansız çünkü eşim geri çekme yöntemiyle korunuyor ve anlarım öle bir kaza olsa diyor. 3 sene de hiç kalmadım. Bebek düşündüğümüz ve çalışma olan iki ayda bile kalamadım. Benim reglime birkaç gün kala genelde akıntı kesilir kupkuru geçiririm ve ardından regli olurum şimdide öyle hiç akıntım yok sizde de regli olacağnız zaman akıntı kesiliyor mu tam tersine akıntı artıyor mu.. Hamile olunca akıntı gelir diye biliyorum ben..

canım benim regliye yakın akıntım artıyor ama o kişiden kişiye göre değişir. inşallah hamilesindir

gunaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

günaydın canımmmm nasılsın bakalım? bu sabah yine namzadan sonra dua ettim sen ve birben için. inşallah ikinizinde tedavisi başarılı olacak ben hissediyorum. Rabbim bu mübarek gün hürmetine duysun sesimizi bebişlerimizi göndersin inşallahhhhhhh

allh razı olsun tatlım senın yasının bıttımı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…