- 24 Haziran 2008
- 4.327
- 66
- 358
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #28.501
1 kişiye 1 tane dusuyor demi?burda dagıt benım hemen bıttı
dua edelımmı topıgıne yaz okurlar
:98::98::98::98::98:
cok hosum agıttı enı smıle ler :)
valla genel olarak çoğu kişi 1 er tane okudu canım. dua edelim topiğini bilmiyorum bugün araştırıp yazayım hemen. ben kendimde okurum ama başkasının okuması daha iyi sanki. gene kaç kişi okursa üstünü ben tamamlarım.
kızlarrr yasinmi okuyorsunzz benm adetim başlayalı 3 gün oldu kalırsa bitince bende okuyayım sizin için
canım sağol ben okuyorum 41 tane olacak sağolsun bazı arkadaşlarım okudular 1 er tane.
1 tane de sen okuyabilirsen çok sevinirim
tatlım ne zamana kadar şimdi adetliyim ancak haftaya cuma okuyabilirim o zamana olursa okuyayım
canım benim regliye yakın akıntım artıyor ama o kişiden kişiye göre değişir. inşallah hamilesindir
slm kizlarrrrrrrrrrrrrrr
teyzelerii benim 3 tane minik bebsimm olduuuu
pazartesi kavusucam bebislerimin ikisineeeeee
slm kizlarrrrrrrrrrrrrrr
canım sağol ben bu sabah oldum reglimi akıntımın kesişmesinden anlamıştım bende de akıntı kesiliyor işte olacağıma yakın ama 36. günümde oldum sorun olacak mı bilmiyorum yumurtlama günümde bayrama denk geliyor şehir dışında olcaz ama asıl aralıkta başlayacağımız için çalışmalara aralık reglimde hormon testi yaptırmak istiyorum çünkü haziranda lsh yüksekti ama düşmüştü eğer hormon yaptırmazsan direk yumurtlama günüde gidersem ve gelişmezse hormon yaptırmak için öbür reglimi boşuna beklemek zporunda kalcam baştan testimi yaptırayım da sorun varsa ilaç kullanırım ona göre zaman kaybetmem dimi. Allah isteyen herkesin kucağını çocukla doldursun İnşallahhh... Dualarınız kabul olsunn...
canım tebrik ederim 3 demi transfer edilcek hadi canım hayırlısı olsun rabbim müjdeli haberler nasip etsin dualarımız seninle allah yardımcın olsun inş. kucağına almayı nasip etsin hep beraber bu mutluluğu yaşamayı nasip etsin ben gene uğrarım kocaman öpt.anne adayı
oleyyyyyyyyyyyyygünün en güzel haberi
evet canım çok güzel düşünmüşsün. zaten bayram sebebiyle 1 ay kaybetmiş olacaksın bir ay daha fazladan bekleme. tahlillerini yaptırki ona göre tedavini olasın. sonuçlarıda bize mutlaka ilet hee. inşallah hepimiz meleklerimize tez zamanda kavuşuruz canım.
slm kizlarrrrrrrrrrrrrrr
evet canım çok güzel düşünmüşsün. zaten bayram sebebiyle 1 ay kaybetmiş olacaksın bir ay daha fazladan bekleme. tahlillerini yaptırki ona göre tedavini olasın. sonuçlarıda bize mutlaka ilet hee. inşallah hepimiz meleklerimize tez zamanda kavuşuruz canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?