Gebe kalamayanlar buraya.....

1 kişiye 1 tane dusuyor demi?burda dagıt benım hemen bıttı
dua edelımmı topıgıne yaz okurlar

valla genel olarak çoğu kişi 1 er tane okudu canım. dua edelim topiğini bilmiyorum bugün araştırıp yazayım hemen. ben kendimde okurum ama başkasının okuması daha iyi sanki. gene kaç kişi okursa üstünü ben tamamlarım.

en ustte acısıylan tatlısıylan bolumu var
onun ıcınde

tatlım ne zamana kadar şimdi adetliyim ancak haftaya cuma okuyabilirim o zamana olursa okuyayım

sağol canım benim. eğer eksik kalırsa mesaj atarım ben sana. çok sağol tekrar Allah razı olsun Allah seni de meleğine tez zamanda kavuştursun inşallahhhh

cumaniz mübarek olsunnn sekerlerrrrrrrrrrrrrr
RABBIM bütün bebk isreyenlere saglikli, hayirli, anali , babali, ALLAH VE RESULLUAH yolunda olan.
evlatlar nasip etsinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

canım benim regliye yakın akıntım artıyor ama o kişiden kişiye göre değişir. inşallah hamilesindir

canım sağol ben bu sabah oldum reglimi akıntımın kesişmesinden anlamıştım bende de akıntı kesiliyor işte olacağıma yakın ama 36. günümde oldum sorun olacak mı bilmiyorum yumurtlama günümde bayrama denk geliyor şehir dışında olcaz ama asıl aralıkta başlayacağımız için çalışmalara aralık reglimde hormon testi yaptırmak istiyorum çünkü haziranda lsh yüksekti ama düşmüştü eğer hormon yaptırmazsan direk yumurtlama günüde gidersem ve gelişmezse hormon yaptırmak için öbür reglimi boşuna beklemek zporunda kalcam baştan testimi yaptırayım da sorun varsa ilaç kullanırım ona göre zaman kaybetmem dimi. Allah isteyen herkesin kucağını çocukla doldursun İnşallahhh... Dualarınız kabul olsunn...

slm kizlarrrrrrrrrrrrrrr
teyzelerii benim 3 tane minik bebsimm olduuuu
pazartesi kavusucam bebislerimin ikisineeeeee

canım tebrik ederim 3 demi transfer edilcek hadi canım hayırlısı olsun rabbim müjdeli haberler nasip etsin dualarımız seninle allah yardımcın olsun inş. kucağına almayı nasip etsin hep beraber bu mutluluğu yaşamayı nasip etsin ben gene uğrarım kocaman öpt.anne adayı

slm kizlarrrrrrrrrrrrrrr
teyzelerii benim 3 tane minik bebsimm olduuuu
pazartesi kavusucam bebislerimin ikisineeeeee

oleyyyyyyyyyyyyy günün en güzel haberi

evet canım çok güzel düşünmüşsün. zaten bayram sebebiyle 1 ay kaybetmiş olacaksın bir ay daha fazladan bekleme. tahlillerini yaptırki ona göre tedavini olasın. sonuçlarıda bize mutlaka ilet hee. inşallah hepimiz meleklerimize tez zamanda kavuşuruz canım.

sagol tatlimm ALLAH razi olsunn INSALLAH kucagima lamkata nasip olurrrrrrrrrrrrrrrr canim sadece 2 sini yerlestiricekler. ötekini dondurucaklar.
ücüz zaten cook zor olur, bende istemiyorum. ikiz olsunlar. daha iyi olur. ücüzler cok fazla problemli oluyorlar canimmm .
hakkimdan hayirlisi olur INSALLAHHHHHHHHHHH

tesekkür erderim canimmmmmmmmmm
INSALLAH en kisa zamanda senden de güzel haberler gelirrrrrrrrrrrrrr tatlimmm

mrb kızlarr umutlum inşallah ikiside sıkı sıkı tutunurlar ben transferimi salı günü oldum bir sorun çıkmazsa bayram akşamı sonucu alacağız hayırlısıyla umutlu sana tüp bebeğe bir hafta erkenden başlayan biri olarak bir kaç tavsiyede bulunmak istiyorum bugünden başlayarak aktivya ye ama muhakkak birkaç gün öncesinden başlaki zaten hormon ilaçları alıyoruz kabız olmasına sebep oluyor şimdiden yemene içmene dikkat et kuru kayısı da evde bulundur birkaç kilo.. transfer öncesi ve sonrası tüket.. patetes ve niasta miktarı fazla olan yiyecekleri yeme..birde evin fazla yüksekte değilse merdivenleri yavaş yavaş çık ve in çünkü transferden sonra basınç ani iniş çıkış olumssuz etkiliyor...

merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım.benim sorunum adet düzensizliği onun dışında fizyolojik başka bi rahatsızlığım yok(kist,miyom vb.)adetim düzensiz olduğu için yumurtlama hesabı yapamıyorum ve artık hamile kalmak istiyorum.düzensiz adetlerde yumutlama takibi nasıl yapılır bi fikriniz var mı?

Sağol canım. Eğer bu ay bir gün gecikmeseydi hiç olmazsa 2 ay hiç dr yumurta takibine felan gitmicektim ama zaten 35 günde bir oluyorum bir gün gecikince bile bir sorun olmuş olaibiliyor o yüzden işi sağlama almak istiyorum. Gerçi haziran ve temmuzda yumurta takibi ve klomende kullandım olmadı sonra hormonum düzene girdi ama biz ertekedik açıköğretim okuyorum sınava denk gelecekti yoksa doğum. Hatta kasımda İstanbul'a gidicem bayramda dönünce daha yumurtlamam olmamış olcak 21. gün yumurtluyorum smear da aldırmam lazım 1.5 seneyi geçti o arada hem onu aldırıp hem de yumurtlarıma baktırayım ikisini br yaptırayım diyorum hazır smear için gitmişken zaten yumurtlamamda sorun çıkmazsa hormonda da sorun yoktur. Aralıkta yine direk yumurtlama günü giderim ancak yumurtlama da sorun var derse aralık reglimde hormon yaptırırım.. Yazarım sonuçları bakalım. Hayırlısı olsun hepimizin hakkında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…