Gebe kalamayanlar buraya.....

inşallahhhhhhhhhhh canımıniçi

sagoll canimm

AMINNNNNNNNNNNN INSALLAHHHHHHHHH bende güzel haberle vermeyi artik istiyorummmmmmmm

çok teşekkür ederim Allah razı olsun Allahım bir daha da göstermesin hiçbirimize

AMINN canimmm saglikla kucagimiza almayi nasip etsin RABBBIMMM

bırbenım ıı olmana cok sevndım bnde senı cok merak edırordum....az kaldı canım
ınş sende 3. guzel haberı vreecksın
kız hepınızın kırkı karısacak :)

sagol tatlimm iyiim zaman iyi geciyor sayilir. biliyormusun bende iktene bebk varmis gibi hic hissetmiyorumm. INSALLAH olucak INSALLLAHHH DUA larinizi esirgemeyin benden
evet yaa benim simdiden kafam karisti. kim daha erken dogucak kimin kizi olucak ezberlemesi zor olucak kizzz

:)))))))))))
yaptıgın tatlıları yedınmı kız bırben :):):)
ayrıca agrın sızın belırtın varmı
test sonucun ne zamnnnnnnnn

INSALLAHHH olucak cicimmmmm sagol ALLAH razi olsunnn
ay melike nirdeyse diyicektimki kizin nasil seni üzüyormuu
saglikli, hayirlisi olsun önce tabiki. e neler hissediyorsunn. nasil bir duyguuu
ben ara ara giroyrumm canimm. yoruluyorum cook oturdugum zamann

hos geldinnn INSALLAH sende hayirlisiyla tez zamanda buraya yazarsin hamielyimm diyee

:)))))))))))
yaptıgın tatlıları yedınmı kız bırben :):):)
ayrıca agrın sızın belırtın varmı
test sonucun ne zamnnnnnnnn

evet yedik canim. bitti bile. yaptigim yemekleride bitirdikk simdiye kadar hep keseden yiyorduk bu aksamdan itibaren yemek yapmaya basliyorumm
ilk 2, 3 gün karnim azicik agirmistii. simdide azicik kasigim agiriyor.
test 22 sinde yaptiricam. o güne gelin dedi doktor.
bakalim hakkimdan hayirlisiyla hamile kalirim INSALLAHH
Hem maddi, hem manevi cook emek verdik. günlerce ine yaptim kendime.
herif gece 9, 10 kadar calisiyor. yazik üzülüyorumm.

kızlar bu ay o kadar çok gecikti adetim ..rahim fiilminden sonra daha olmadım 3 haftadır adet görmüyorum...dr gittim hamile haberi alırım die nerdeeeeeeeeeeee...yumurtalarımı kist kaplamış..bebek müjdesi alacağıma kist haberi aldım dr un karşısında aptallaştım ..şimdi de adetim gelsin die ilaç içiorum...sonra menogona başayacam şu gulukofen var ya beni mahvedio nası miğdem bulanıor ölecem ha..

aminnnnn canım allah razı olsun darısıda size olsun inşallahhhh gercekten su günlerde benidme sizin duanıza cok ihtiyacım varrr sanda cok gecmiş olsun bitanem benim rabbim bidaha yasatmasın hiç kimseye çok kötü bi duygu cünküüüü.......
canım pko yumurta tambelligi olamaz pko bilenen bir kisttir ama yumurta tambelligi yumurtalar var ama hızlı calışmıyo o yüzdende klomen veriyo doktor herkesede vermiyo sadece bunu söleyebilirim inşallah hayırlı evlatlar nasip eder rabbim sizleredeee
söle kusum söle içinden nasıl geliyosa öleee davran kuşum hadi hayırlı haberi bu ay senden bekliyoruzzzz bebegem inşallah burdaki tüm arkadasların güzel haberlerini duymayı nasip etsin bizede hakkınızda hayırlısı olsun hayırlı evlalarınız olsun inşallahhhh

elifcim inanki bak bende üzüldüm simdi canım inşallah bi mucize olur da seninde hayırlısıyla hayırlı haberleriniz alırızz bitanem benim

ben cikiyorum kizlarr, hoscakalinnnnnnnnn ALLAHA emanet olunn

CANIMMM iyi olmana çok sevindim seni bi türlü yakalayamadım çok merak ediyordum moralli olmana çok sevindim canım allah seni ve meleklerini korusun annelerine sımsıkı tutunsunlar çok zahmetli olduğunu biliyorum inş. rabbim emeklerinizi boş çıkarmasın meleklerine kavuşmayı kucaklamayı nasip etsin allaha emanet olun canımmmmmmmmmmm kendinize çokkkk dikkat edin

hakkında hayırlısı canım yhaaaa
allhım emeklerımızı bosa cıkarmasın ınşşşşşş

bir müjdeli haberde maonyadan alırız tez zamanda inşallah ayyy çok şükür hamişlerimiz arttı moralim yerine geldi valla sanki akrabamsınız hepiniz..

maonyayı özledim nerelerde bilen varmı arkadaşlar..

zurvecıgım ınş dediğin gıbı sıra bzıdedır :)
ayrıca maonya hamılelerı gorunce cok sevınecektır
ınş oda hayırlı haberlerlen gelır

tubacigim nerelerdesin kuzumm, özledik seni kissssss
sanseee kuzum nerelerdesin yaff seni merak ediyorum.her zaman aklima galiyorsun. iyisindir INSALLAHHH

ben cikiyorum kizlarr, hoscakalinnnnnnnnn ALLAHA emanet olunn

kızlarrrrrr morelim okadar bozuktu kiii defne ve melike haberini alınca inanın gözlerim doldu sevinçtennrabbim bizede yaşatsın inşş.

kızlar geçen hafta istanbula gittim ordaki büyük zaatların mezarını ziyaret ettim ve aklıma gelen bütün arkadaşlarıma dua ettim cani yürekten özellikle umutlu ve esranın tüp bebekleri için biliyorum ki o dualar 1000doktordan daha etkilidirrr.maneviyetten çok rahatladımmm çoğunda ağladımmmm rabbime yalvardımmm evlatt dieee.8kasımda evlilik yıl dönümümüzdü 2yıla girdik.ertewsi gün adet oldummm.kaç gündürde i,nternettim yoktuuu giremedim ama sizleri çok özledimmm hep aklımdaydınızzzzz

dualrın ıcın allh razı olsun canım
rabbım bzımde yuzumuzu guldurecek merak etme
hg ayrıca

canım benimde pco teşişi kondu 9 yıl önce yumurtlama olmuyo yada olsada gelişmiyo 9 yıldır bekledim ama bişey farketmedi senin için erken ama tavsiyem peşini bırakma biraz inaççı bir rahatsızlık yumurtlama ignesi kullan iyi gelir umarım bende aralıkta kullancam 9 gün boyunca umutluyum bakalım allah a kaldı çalışmaya devam pes etmeyelim arkadaşlar:81:

allah razı olsun canımın içiiii nerelerdesin kusum hiçgöremedim seni yaa saolsınn inşallah darısıda size bacım hayırlı evlatlar nasip etsin yüce rabbim sizde bize böle hayırlı haberler verirsinizzzz canımsın yaaa bu arada evlilik yıl dönümün kutlu olsun tubişim nice senelere eşinle ve bebişinlee inşallahhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…