- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #28.721
inşallahhhhhhhhhhh canımıniçi
AMINNNNNNNNNNNNsağol kuşummmmmdarısı en kısa zamanda senin de başına inşallahhhhhh. bebişlerinde sıkı sıkı tutunsunlar annelerine senden de 10 gün sonra güzel haberler alıcaz ben inanıyorum canım. Rabbim cuma vakti nerde varsa bebek isteyen kulu yüzlerini güldürsün inşallah hayırlı salih evlatlar nasip etsin yarabbimmm. inşallahhhhh bebeklerinde sana sıkı sıkı tutunsunlar Rabbim tedavini olumlu sonuçlandırsın inşallahhhhhhh
çok teşekkür ederim Allah razı olsun Allahım bir daha da göstermesin hiçbirimize
bırbenım ıı olmana cok sevndım bnde senı cok merak edırordum....az kaldı canım
ınş sende 3. guzel haberı vreecksın
kız hepınızın kırkı karısacak :)
sagoll canimm
AMINNNNNNNNNNNNINSALLAHHHHHHHHH bende güzel haberle vermeyi artik istiyorummmmmmmm
AMINN canimmmsaglikla kucagimiza almayi nasip etsin RABBBIMMM
sagol tatlimmiyiim zaman iyi geciyor sayilir. biliyormusun bende iktene bebk varmis gibi hic hissetmiyorumm. INSALLAH olucak INSALLLAHHH DUA larinizi esirgemeyin benden
evet yaa benim simdiden kafam karisti. kim daha erken dogucak kimin kizi olucak ezberlemesi zor olucak kizzz
aminnnnnnnnnnnnn kuşum nerelerdesin sen yaaa geliyom gidiyom yoksunnnn
aminnnnnnnn bebegemmm hayırlısıyla darısıda sizlere inşallahhhhhh
moral bozmak yokkk canımmm olucakkk güzel düşünün güzel olsunnn haydiii sıraaa sizdeee hayırlısıyla hayırlı haberler verin kuzummm
merhaba
bende 6 aydır hamile kalamıyorum. doktoro gittim.önce pko gibi gözüküyo dedi yumurta tembelliği yani.daha sonro hormon testleri yapıldı troid bezleri az çalışıyomuş beni dahiliyeye gönderdi. doktor ilaç verdi 1 ay sonra çağırdı. yumurtlama ilacı sonra vericxem dedi jinekolog. benim durumuma benzer bir durum yaşadınız mı? bu durumda olup hamile kalabilen var mı doktorlar açık konuşmuyolar yada benim ok endişeli ve üzgün olduğumu gördükleri için direk bişi söleyemiyolar gibi geldi bana.
:)))))))))))
yaptıgın tatlıları yedınmı kız bırben :):):)
ayrıca agrın sızın belırtın varmı
test sonucun ne zamnnnnnnnn
aminnnnn canım allah razı olsun darısıda size olsun inşallahhhh gercekten su günlerde benidme sizin duanıza cok ihtiyacım varrr sanda cok gecmiş olsun bitanem benim rabbim bidaha yasatmasın hiç kimseye çok kötü bi duygu cünküüüü.......sen nasılsın canım ilk düşüğün normal gebelikmiydi canım bende 1 ay önce düşük yaptım gerçekten ALLAH kimseye yaşatmasın o sancıyı acıyı..
moralini yüksek tut canım inşallah hayırlısıyla alırsın yavrunu kucağına ALLAH yardımcın olsun canım..
canım pko yumurta tambelligi olamaz pko bilenen bir kisttir ama yumurta tambelligi yumurtalar var ama hızlı calışmıyo o yüzdende klomen veriyo doktor herkesede vermiyo sadece bunu söleyebilirim inşallah hayırlı evlatlar nasip eder rabbim sizleredeeemerhaba
bende 6 aydır hamile kalamıyorum. doktoro gittim.önce pko gibi gözüküyo dedi yumurta tembelliği yani.daha sonro hormon testleri yapıldı troid bezleri az çalışıyomuş beni dahiliyeye gönderdi. doktor ilaç verdi 1 ay sonra çağırdı. yumurtlama ilacı sonra vericxem dedi jinekolog. benim durumuma benzer bir durum yaşadınız mı? bu durumda olup hamile kalabilen var mı doktorlar açık konuşmuyolar yada benim ok endişeli ve üzgün olduğumu gördükleri için direk bişi söleyemiyolar gibi geldi bana.
söle kusum söle içinden nasıl geliyosa öleee davran kuşum hadi hayırlı haberi bu ay senden bekliyoruzzzz bebegem inşallah burdaki tüm arkadasların güzel haberlerini duymayı nasip etsin bizede hakkınızda hayırlısı olsun hayırlı evlalarınız olsun inşallahhhhINSALLAHHH olucak cicimmmmmsagol ALLAH razi olsunnn
ay melike nirdeyse diyicektimki kizin nasil seni üzüyormuu
saglikli, hayirlisi olsun önce tabiki. e neler hissediyorsunn. nasil bir duyguuu
ben ara ara giroyrumm canimm. yoruluyorum cook oturdugum zamann
hos geldinnnINSALLAH sende hayirlisiyla tez zamanda buraya yazarsin hamielyimm diyee
kızlar bu ay o kadar çok gecikti adetim ..rahim fiilminden sonra daha olmadım 3 haftadır adet görmüyorum...dr gittim hamile haberi alırım die nerdeeeeeeeeeeee...yumurtalarımı kist kaplamış..bebek müjdesi alacağıma kist haberi aldım dr un karşısında aptallaştım ..şimdi de adetim gelsin die ilaç içiorum...sonra menogona başayacam şu gulukofen var ya beni mahvedio nası miğdem bulanıor ölecem ha..
ben cikiyorum kizlarr, hoscakalinnnnnnnnn ALLAHA emanet olunn
aminnnnn canım allah razı olsun darısıda size olsun inşallahhhh gercekten su günlerde benidme sizin duanıza cok ihtiyacım varrr sanda cok gecmiş olsun bitanem benim rabbim bidaha yasatmasın hiç kimseye çok kötü bi duygu cünküüüü.......
canım pko yumurta tambelligi olamaz pko bilenen bir kisttir ama yumurta tambelligi yumurtalar var ama hızlı calışmıyo o yüzdende klomen veriyo doktor herkesede vermiyo sadece bunu söleyebilirim inşallah hayırlı evlatlar nasip eder rabbim sizleredeee
merhaba kızlar size yazıyorum cevap yazmıysunuz benim prosgesteronun cok düşük oldugu için cocugum olmuyo yumurta temelligi bana doktorıPregnyl 5000 adlı ignryi verdi yanlız bu ilac türkiyede yok ezacılar yurt dışında getirriz diyo oda cok pahalı doktor bekliçen diyo benimde bekliçek tahammüm yok başka caresi yokmuş aranızda aynı sorunu yaşayanlar varmı ne olur bana ceap verin ayriyetten bir arkadşın yazılarını takip ediyordum melike sanırım onun adına cok mutlu oldum darısı bizlerin başına neeeeee olurrrrr cevap yazın
evet yedik canim. bitti bile. yaptigim yemekleride bitirdikksimdiye kadar hep keseden yiyorduk bu aksamdan itibaren yemek yapmaya basliyorumm
ilk 2, 3 gün karnim azicik agirmistii. simdide azicik kasigim agiriyor.
test 22 sinde yaptiricam. o güne gelin dedi doktor.
bakalim hakkimdan hayirlisiyla hamile kalirim INSALLAHH
Hem maddi, hem manevi cook emek verdik. günlerce ine yaptim kendime.
herif gece 9, 10 kadar calisiyor. yazik üzülüyorumm.
aminnnnn canım allah razı olsun darısıda size olsun inşallahhhh gercekten su günlerde benidme sizin duanıza cok ihtiyacım varrr sanda cok gecmiş olsun bitanem benim rabbim bidaha yasatmasın hiç kimseye çok kötü bi duygu cünküüüü.......
canım pko yumurta tambelligi olamaz pko bilenen bir kisttir ama yumurta tambelligi yumurtalar var ama hızlı calışmıyo o yüzdende klomen veriyo doktor herkesede vermiyo sadece bunu söleyebilirim inşallah hayırlı evlatlar nasip eder rabbim sizleredeee
merhaba kızlar size yazıyorum cevap yazmıysunuz benim prosgesteronun cok düşük oldugu için cocugum olmuyo yumurta temelligi bana doktorıPregnyl 5000 adlı ignryi verdi yanlız bu ilac türkiyede yok ezacılar yurt dışında getirriz diyo oda cok pahalı doktor bekliçen diyo benimde bekliçek tahammüm yok başka caresi yokmuş aranızda aynı sorunu yaşayanlar varmı ne olur bana ceap verin ayriyetten bir arkadşın yazılarını takip ediyordum melike sanırım onun adına cok mutlu oldum darısı bizlerin başına neeeeee olurrrrr cevap yazın
canım öncelikle allah razı olsun inşallah darısıda sana inanki benim hiç bi fikrim yok ben klomen kullandım yumurta tambelligi için doktorum onu verdi kusum inanki hiç suymadım bennn bunu üzülme herseyin hayırlısı olsun canım sabr lazım rabbim ol deyince o olur....sen bol duanı et elinden geleni yap gerisini rabbime bırak hayırlı akşamlarrr
bir müjdeli haberde maonyadan alırız tez zamanda inşallah ayyy çok şükür hamişlerimiz arttı moralim yerine geldi valla sanki akrabamsınız hepiniz..
maonyayı özledim nerelerde bilen varmı arkadaşlar..
zurvecıgım ınş dediğin gıbı sıra bzıdedır :)
ayrıca maonya hamılelerı gorunce cok sevınecektır
ınş oda hayırlı haberlerlen gelır
tubacigim nerelerdesin kuzumm, özledik seni kissssss
sanseee kuzum nerelerdesin yaff seni merak ediyorum.her zaman aklima galiyorsun. iyisindir INSALLAHHH
ben cikiyorum kizlarr, hoscakalinnnnnnnnn ALLAHA emanet olunn
kızlarrrrrr morelim okadar bozuktu kiii defne ve melike haberini alınca inanın gözlerim doldu sevinçtennrabbim bizede yaşatsın inşş.
kızlar geçen hafta istanbula gittim ordaki büyük zaatların mezarını ziyaret ettim ve aklıma gelen bütün arkadaşlarıma dua ettim cani yürekten özellikle umutlu ve esranın tüp bebekleri için biliyorum ki o dualar 1000doktordan daha etkilidirrr.maneviyetten çok rahatladımmm çoğunda ağladımmmm rabbime yalvardımmm evlatt dieee.8kasımda evlilik yıl dönümümüzdü 2yıla girdik.ertewsi gün adet oldummm.kaç gündürde i,nternettim yoktuuu giremedim ama sizleri çok özledimmm hep aklımdaydınızzzzz
Canım pko yumurta tambelligi olamaz pko bilenen bir kisttir ama yumurta tambelligi yumurtalar var ama hızlı calışmıyo o yüzdende klomen veriyo doktor herkesede vermiyo sadece bunu söleyebilirim inşallah hayırlı evlatlar nasip eder rabbim sizleredeee
Söle kusum söle içinden nasıl geliyosa öleee davran kuşum hadi hayırlı haberi bu ay senden bekliyoruzzzz bebegem inşallah burdaki tüm arkadasların güzel haberlerini duymayı nasip etsin bizede hakkınızda hayırlısı olsun hayırlı evlalarınız olsun inşallahhhh
Elifcim inanki bak bende üzüldüm simdi canım inşallah bi mucize olur da seninde hayırlısıyla hayırlı haberleriniz alırızz bitanem benim
kızlarrrrrr morelim okadar bozuktu kiii defne ve melike haberini alınca inanın gözlerim doldu sevinçtennrabbim bizede yaşatsın inşş.
kızlar geçen hafta istanbula gittim ordaki büyük zaatların mezarını ziyaret ettim ve aklıma gelen bütün arkadaşlarıma dua ettim cani yürekten özellikle umutlu ve esranın tüp bebekleri için biliyorum ki o dualar 1000doktordan daha etkilidirrr.maneviyetten çok rahatladımmm çoğunda ağladımmmm rabbime yalvardımmm evlatt dieee.8kasımda evlilik yıl dönümümüzdü 2yıla girdik.ertewsi gün adet oldummm.kaç gündürde i,nternettim yoktuuu giremedim ama sizleri çok özledimmm hep aklımdaydınızzzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?