Gebe kalamayanlar buraya.....

cnm benim horman değerlerim normaldi.ama tüplerim tıkalı die laparoskobi oldum veee çikolata kistim olduğu anlaşıldııı

Esroşşşş bende bugün 41 yasini bitiriyorum dua arıyordum internette sende içine doğmuş gibi yazmışsın canım ya helal et hakkını çok makbule geçti

Esroşşşş bende bugün 41 yasini bitiriyorum dua arıyordum internette sende içine doğmuş gibi yazmışsın canım ya helal et hakkını çok makbule geçti

cnm eksiğin varsa bende yrn okuyabilirim sana banyo yapmam gerek ama adetim bugün bittii.

bende dua paylaşmıştım onlarıda okuuuu cnmmm

hamıle kalanlarında cekmesı gereken dualr varmıs
mesela cocugunun guzel ahlaklı olması ıcın
cocugunun gusel yuzlu olması ıcın
cocugunun kolay dogması ıcın
okumsmuydun defne
nette gormustum ben onları

cnm eksiğin varsa bende yrn okuyabilirim sana banyo yapmam gerek ama adetim bugün bittii.

bende dua paylaşmıştım onlarıda okuuuu cnmmm

5 tane eksiğim var canım ama bu akşam okuyup duasını yapacağım. sağol yine de Allah razı olsun. senin dualarıda okuyayım canım çok sağol sende helal et hakkını

bugun kalp kalbe karsı galıba

evet ya :)

hamıle kalanlarında cekmesı gereken dualr varmıs
mesela cocugunun guzel ahlaklı olması ıcın
cocugunun gusel yuzlu olması ıcın
cocugunun kolay dogması ıcın
okumsmuydun defne
nette gormustum ben onları

yok kuzucum araştırıcam onlarıda. boş kaldıkça okurum inş

alıntı yapın yanındaki nQ yazan butona tıkla her cvp yazmak isteğin msj için sonrada en son msjına alıntı yap deeee cnmmm bi kaç defa dene bende önce anlamadımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…