Gebe kalamayanlar buraya.....

tmm cnm kızlarrrr maonyaaaa arkadaşınızzzz
hanımların dikkatine
dua edilir ,yasin okunur,birlikte ağlanır gülünür.

ovarlok makinası ayağınıza geldi hallı pas pas kenarıı gibi bi araba geçio burdan hep kendimi ona benzettim bilionuzmu o arabayııı

bizim eski mahallede geçerdi bi de şey diyodu 5 dakikada yapılır hemen teslim edilir

gülümm hoşgeldin nasılsın canımın içiiiiiii ayy hürremde yok hani eski arkadaslarr yaaa bi gittlier daha gelmedilerrrrr

buralarda oluyor meloşomm bebişleri tutunsun diye dinleniyor çok fazla giremiyor

inşallahh defnecimmm inşallahhhhhhhhh dinlensin kuşum benimmm aslında eşimde bana fazla girme radyasyon yayıyo diyo da napim sizi çok özlüyorumm nede olsa bi yıldır burdayım artık kardes gibi oldukkk aile olduk bitanem benimm

gebe bayanların bilg. başında oturması aslında çok sakıncalııı.bi komşunun bebeği bu yüzden zarar görmüştü onun için kızlarrr lütfen dikkat edinn

Son düzenleme:

evet canım ya

gebe bayanların bilg. başında oturması aslında çok sakıncalııı.bi komşunun bebeği bu yüzden zarar görmüştü onun için kızlarrr lütfen dikkat edinn

ya ben yandım ozaman işyerinde bütün gün bilgisayar başındayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…