Gebe kalamayanlar buraya.....

bır fıkrım yok be guselım

cnm benim horman değerlerim normaldi.ama tüplerim tıkalı die laparoskobi oldum veee çikolata kistim olduğu anlaşıldııı

İlginiz için teşekkür ederim arkadaşlar.
Ben dr.uma ısrarla rahim filmi çektireyim diyorum. Gerek yok diyor. Hormon testlerimi bile kendim yaptırdım.
Acaba diyorum, geçen ay kimyasal yaşadığım için tüplerin tıkalı olma olasılığı yok mudur?
Yani onun için istememiş olabilir mi?

Manolya, canım çok geçmiş olsun. Peki bu çikolata kisti normal vajinal ulturasonda gözükmeyen bir yerdemiymiş.
Yani bende de olma olasılığı var mıdır?

KIZLAR YARIN AREFE.HACDA OLANLAR HAC FARIZASINI YERINE GETIRECEKLER VE ARAFATA ÇIKIP ÖGLEN NAMAZI İLE İKİNDİ NAMAZI ARASINDA VAKFEYE DURUP ALLAHA DUA EDECEKLER.BIZDE O VAKITTE DUA EDELIM. RABBIM ORDA YAPILAN DUALARLA BIZIM DUALARIMIZI KABUL EDER.VE BİR HADISI SERİFTE RASULULLAH(SAV) SOYLE BUYURMUŞ. Ebû Katâde'den (ra) rivayet edildiğine göre Resûlullah'a (sas) arefe günü tutulan orucun fazileti soruldu; O da, "Geçmiş bir yılın ve gelecek bir yılın günahlarına kefâret olur." buyurdu. (Müslim, Sıyâm 196, 197)

bılgın ıcın sagol canım yarın oruc tutım o zamn ben
ben arafe gunu oruc tutulmaz dıe bılıordum

merhaba ben aranıza yeni katıldım söylediğin şeyler hamilelik belirtileri bende kızıma hamileyken böyle belirtilerim vardı inşallah hamilesindir ben ikinci bebeğime hamile kalamıyorum Allah gönlüne göre versin

günaydın kızlar ve de hepinize şimdiden iyi bayramlar
bayram için gideceğim yerde net bulamam bayramdan sonra dönücem
tuğbacım esracım melikecim defnecim(şimdilik bu kadarınızı tanıyorum) ve tüm bebek isteyenler dualarım ssizinle olacak siz de beni dualarınızdan eksik etmeyin nolur öpüyorum hepinizi

kotu bır gece gecrdık duymussunuzdur 4.9 luk bır deprem yasadık besık gıbıydı vede cok uzun surdu.rabbım korudu.ama benım butun sınırlerım bozuldu tabıkı hep sallanıoruz gıbıme geldı.

bugun ne olursunuz dua etmeyı unutmayın bırbırmıze dua edelım oglen ıle ıkındı nammazı arasında...RABBIM kabul eylesın

kizlar ben iyim. her hangi bir belirtim yokk. dünden beri yine azicik karnim agiriyor.
hakkimdan hyirlisi olur INSALLAH. bazen durgun oluyorum ama hic ümitsizlige kapilmiyorum kizlar.
beni merak etmissiniz sagolun. RABBIM bu arefe günü yüzü hürmetine bizlere saglikli, hayirli, booooll boool rizikli, anasina, babsina ve vatanina hayirli evlatler nasip etsinn kizlarrrrrrrr
bu gece yine couk gördüm. beyaz yorgan gördüm. yoragani toplayim evime getirdim. nevresimi yoktu.
orman gördüm. bebek yada cocuk gördümmü. yesil veya beyaz seyler gördümü hosuma gidiyor.
simdi cikip dus aliyim. bende dua ediyim. ALLAHIM dua larimizi kabul buyurr

aminnnnnnnnn bacım aminnnn rüyan gercek olur inşallah kuzuu bakk bu ay hem ben hemde eşim görmüş beni hamile olarak ve oldum darısıda sana bitanem canım arkadasım benimmm dualarım hep seninle olucakkkk haydiii canımcımm meleklerin seninle olacaka inşallah az kaldı temiz kalplim benim darısı sana hürreme maonyaya jelliye zirveye elife kayrama ayseye hepinize inşallahhhhhhhhhhhhhh

Son düzenleme:

tabikiii canım benim biz burda size destek ve dua için varız kalbimiz hep sizinle dualarımız hep sizinle bu güzel mübarek günde rabbim herkesin gönlüne göre versin inşallahhhh canım benim sende rabbime emanet ol emiiiiii kuşumm moral bozmak yokkk stres yokkk güzel düşünün güzel olsun inşallahhhhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…