- 27 Aralık 2009
- 27.155
- 25
- 408
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #29.061
bır fıkrım yok be guselım
cnm benim horman değerlerim normaldi.ama tüplerim tıkalı die laparoskobi oldum veee çikolata kistim olduğu anlaşıldııı
kızlarrrrr benim uykum geldiiiihepinize iyi gecelerrrrrrr
defnem bende kacıyom kuzuu çok öptüm senidee bebişede iyi bak emiiii kuşumm rabbime emanet olll
ogrendım canıkom sagol
bebk ne yapıor
dogsun artık yha
topıgın ılk melegı
gülümm hoşgeldin nasılsın canımın içiiiiiii ayy hürremde yok hani eski arkadaslarr yaaa bi gittlier daha gelmedilerrrrr
:92:kızlarr konuşun size sütyen sallıom bakınnn
KIZLAR YARIN AREFE.HACDA OLANLAR HAC FARIZASINI YERINE GETIRECEKLER VE ARAFATA ÇIKIP ÖGLEN NAMAZI İLE İKİNDİ NAMAZI ARASINDA VAKFEYE DURUP ALLAHA DUA EDECEKLER.BIZDE O VAKITTE DUA EDELIM. RABBIM ORDA YAPILAN DUALARLA BIZIM DUALARIMIZI KABUL EDER.VE BİR HADISI SERİFTE RASULULLAH(SAV) SOYLE BUYURMUŞ. Ebû Katâde'den (ra) rivayet edildiğine göre Resûlullah'a (sas) arefe günü tutulan orucun fazileti soruldu; O da, "Geçmiş bir yılın ve gelecek bir yılın günahlarına kefâret olur." buyurdu. (Müslim, Sıyâm 196, 197)
napsın teyzesi az kaldı kavuşucağımız günü bekliyoruz
bide sığmaya çalışıyo galiba içime artık maşş cnmı çok yakıyo
valla doğsun artık hiç halim kalmadı:18:
vaktınde vede saatınde gelsın ınşşşş
kizlar ben iyim. her hangi bir belirtim yokk. dünden beri yine azicik karnim agiriyor.
hakkimdan hyirlisi olur INSALLAH. bazen durgun oluyorum ama hic ümitsizlige kapilmiyorum kizlar.
beni merak etmissiniz sagolun. RABBIM bu arefe günü yüzü hürmetine bizlere saglikli, hayirli, booooll boool rizikli, anasina, babsina ve vatanina hayirli evlatler nasip etsinn kizlarrrrrrrr
bu gece yine couk gördüm. beyaz yorgan gördüm. yoragani toplayim evime getirdim. nevresimi yoktu.
orman gördüm. bebek yada cocuk gördümmü. yesil veya beyaz seyler gördümü hosuma gidiyor.
simdi cikip dus aliyim. bende dua ediyim. ALLAHIM dua larimizi kabul buyurr
günaydın kızlar ve de hepinize şimdiden iyi bayramlar
bayram için gideceğim yerde net bulamam bayramdan sonra dönücem
tuğbacım esracım melikecim defnecim(şimdilik bu kadarınızı tanıyorum) ve tüm bebek isteyenler dualarım ssizinle olacak siz de beni dualarınızdan eksik etmeyin nolur öpüyorum hepinizi
iyi geceler kuzummmmm
sende bebişine iyi bak canımcımmm bende kaçiyorum dualarımı okuyup yatıcam inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?