Gebe kalamayanlar buraya.....

sagolun kizlar merak ettginiz icin. bu yolda yolculuk yapmak hepmiz icin cok zor.
ALLAHIM sabrini versin hepimize. gebe kalanlara da sabir versin. kazasiz belasiz bir hamilelik gecirsinler.
sonra da saglikla kucaklarina alsinlar. ömür boyu mutlu olsunlar.
gebe kalmak isteyenler de yine aynen saglikla hayilrisyla hamile kalip. yavrularini koklasinlarr INSLLAHH.
onlarda ömür boyu yavrulainla mutlu olsunlarr.
ne diyim hepimizin yüzü tez zamanda güler INSALLAH.
bb öpöp

inşallah hayırlı sonuçlar alırsın kaç kez gelip baktım sırf sendden haberdar olabilmek için..sonucu muhakkak yaz olur mu canım

sagol canim ALLAH razi olsunn. bende arkadaslarimi cook merak ederdimm. sagolun iyiki varsinizz kizlarrrrrrr iyîkii.
eger sonuc sifirsa aralikta tekrar basliyicagiz tedaviye.
yok degerler biraz yüksekse ama hamilelikte yoksa. degerlerin sifirlanmasi icin. yani rahimi iyice temizlenmesi icin, ocak ayini bekliyicekmisiz.
hakkimdan hayirlisi olsun. artik hic acele etmiyicemm .
ben daha sonra yine gelirim canlarim. ac karinina gittim. kahvalti daha yapmadim.
sizler meraktasinizdir diye hemen pc actim size yazdimm. öpöp bb görüsüsürzzz

kızlar kusura bakmayın akşam elektirikler kesilip durdu aniden kapandı net..
umutlu gece rüyamda bile sennle melikeden haber bekliyodum sabah kalktım ilk aklıma siz geldiniz hayırlı haberler verirsiniz bize inşallah..
eşim bile sordu senn kızlardan haber varmı diye dün sizi anlattım herif bile duygulanıyo bize ya

deyacık gırmıssın canım hakkınızda ne hayırlıysa onu versın rabbım hepınız ıcın
bugun bnde defalarca gırdım haber varmı dıe

hayırlı akşamlar kızlarrr umarım hepiniz iyisinizdir....
bizde doktordan geldik rabbime şükürler olsunki keseyi gördük heyecandan ölücektim inanki hele eşim benden beterdi rabbim hayırlısıyla inşallahhh sizede nasip etsin sizde yasayın bu güzel duyguyu dualarım hep sizinle teyzeleri üzülmeyin sakın sizinde meleginiz gelicek bizim içimize doguyo bebegimle oda sizin yegeniniz artık bu topigin bebegi bizede dualarınızı eksik etmeyin olurmu rabbime emanet olun.....

slm kizlar. hastaneden haber gelmis. sonuc negatif. zaten hic ümitli degildim kizlarr.
hakkimdan hayirlisi olur INSALLAHH. bir dahakisinie ne diyim.
kaderrrr. hic sasirmadimm. icim bom bostuuu.

melike ALLAH anali, babli etsin canimm. kucaginizada alirsiniz INSALLAHHHHHHHHHH.
evet bizde bir gün anne olucagiz INSALLAH. simdi yada biraz daha gec. ama olucagiz. bende buna inaniyorum cnaimm.
hayirli olsunn.

melike ALLAH anali, babli etsin canimm. kucaginizada alirsiniz INSALLAHHHHHHHHHH.
evet bizde bir gün anne olucagiz INSALLAH. simdi yada biraz daha gec. ama olucagiz. bende buna inaniyorum cnaimm.
hayirli olsunn.

allah razı olsun bitanme benim inşallah canım inşallah gelicek melegin rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin inşallahhhhhhhh

melıke allh analı babalı buyutsun senın adına sevndım saglıklan kucagına al ınşş...

bırben hayırlısı olsun canım ınş aralık ayında bırlıkte pozıtıfı alırız.bensana benı bekle dedim sen gıttın hemen yaptırdın geldın.bırlıkte buyutucez ıartık nşşşş :)

yarın artık benı yorucu maraton beklıor son konrtol vede ılac kullanımı baslayacak galıba
duanızı eksık etmeyın maddı manevı emeklerımız bosa cıkmasınnn

canım arkadasım benım senın adına cok sevındım valla allah analı babalı büyütmek nasip etsin darısı biizm başımıza inş.

canım allahım analı babalı büyütsün işşallah acısını göstermesin kucagına aldıgın emzirdigin günleri görürsün işşallah allahım sizi kötülükten korusun canım ya
slm kizlar. hastaneden haber gelmis. sonuc negatif. zaten hic ümitli degildim kizlarr.
hakkimdan hayirlisi olur INSALLAHH. bir dahakisinie ne diyim.
kaderrrr. hic sasirmadimm. icim bom bostuuu.
işşallah bir dahakine olur canım allahtan dedigin gibi hayırlısı vardır bundada bir hayır

işşallah canım allahın hakkında ne hayırlıysa onu yaşatsın canım çok zor evlatsızlık helede benim gibi 5 ayına kadar yaşıyıp bebeklerini kaybeden bir anne için okadar çok hasretimki bebek kokusuna bilemezsin sizin gibi

allah razı olsun canım benim darısıda size olsun inşallahhh hadi bakalım sıra sizdee kuzularrrrrrr)))

canım arkadasım benım senın adına cok sevındım valla allah analı babalı büyütmek nasip etsin darısı biizm başımıza inş.

oooooo kankimmmm gelmişşş nerlerdesin kuzum yaaa allah arzı olsun canım benim darısıda size olsun inşallahhhhh dualarım sizilerle inankiii her daim dua ediyorummmm

allah razı olsun bitanem benimm çok saol bu güzel dileklerin için canım rabbim sizede naip etsin inşallah hiç stres yapmayın hiç üzülmeyin hemencecik gelir melekleriniz kucagınıza inşallahhhhhhhh

ınş sıra bızdedır :))))

seytun rabbım sabır versın cumlemıze dıyecek bır sey yok canım malesef
öyle canım elimden bişey gelmiyoki yapayım tek istedigim artık aglamak istemiyorum sag saglim alırım işşallah bebegimi kollarıma ocakta nasip olucam ah bir ocak gelse
allah razı olsun bitanem benimm çok saol bu güzel dileklerin için canım rabbim sizede naip etsin inşallah hiç stres yapmayın hiç üzülmeyin hemencecik gelir melekleriniz kucagınıza inşallahhhhhhhh

amin canım amin

oooooo kankimmmm gelmişşş nerlerdesin kuzum yaaa allah arzı olsun canım benim darısıda size olsun inşallahhhhh dualarım sizilerle inankiii her daim dua ediyorummmm

buralardayım kankı yogunum cok fazla gelemıyorum neler yaptın anlat bakalım ovulasyon testı falan kullandınmı neler neler yaptın de bakalım :) bizde yapalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…