Gebe kalamayanlar buraya.....

bizde bu gün sıkıldık biraz dışarı çıktık cnm ...
kızım da iyi çok şükür artık evde iyice sıkıldım ama fazla gezemedim de halsizlik vardı

slm kızlarr miss gibi karnıyarık yaptımm hemde bu sefer dibi de tutmamış hepiniz davetlisiniiz...uzun zamandan sonra ilk kez yemek yapıyorum

hg melikem bebişin ve sen nasılsınızz??hepunuzun yeriine yerim de nasıl olcak??? çook acı olmuş dibide tutmuş..oooff ne zaman becereceğim yemek yapmasınııııı...

hoşbulduk bitanem benim ayy sorma kasıklarım çok feci çok korkuyom bişi olcak diye moralim sıfırr yarın doktora gitcez bakalım rabbim nasip ederse kuzum yaparsın canım yaparsın keşke hersey yemek kadar kolay olsaydı.....

iyi olmaya calisiyorumm canimm. sen neler yaptin.

bende cok şükür iyi olmaya calışıyom bacım bi saattir kasıgım agrıyo karsı komsum bizdeydi oda ebe idrar yollaırn enfeksiyon kapmış olabilir diyo bakalım yarın doktoruma sölimde çok korkuyom bacım allahım korusun bebişimi ve beni inşallahhhhhhh

meraklanmayın bişeyim yok oyy hemende korkuyosunuz ya kurban olurum size çok şükür iyiyim bugün misafirim vardı eşimin akrabaları içlerinde 7 aylık hamile gelin vardı herkes onunla ilgilendi aman şöyle otur aman soğukta durma ayağına terlik al karnına ellerini koyup bebeğin hareketlerini sevdiler tabii bende koydum elimi karnına bebek kıpırkıpırdı içim çoştu gözlerim doldu yaşlar içime aktı gitti ALLAH korusun kıskandımda ağladım falan sanmasınlar diye güldüm durdum kıskanmam ALLAHIM herkese nasip etsin içindede bize içimdoldu bende sizi göriyim dedim çünkü bana iyi geliyosunuz arkadaşlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…