- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #29.541
cnmm benimmmm zaten uykucuyummm ben bi uyuyunca uynamak bilmemhoşgeldin canım maonyacımm uykunu aldın mı?
allahım sağlıcakla kucağına almayı nasip etsinnnhayırlı akşamlar kızlarrr umarım hepiniz iyisinizdir....
bizde doktordan geldik rabbime şükürler olsunki keseyi gördük heyecandan ölücektim inanki hele eşim benden beterdi rabbim hayırlısıyla inşallahhh sizede nasip etsin sizde yasayın bu güzel duyguyu dualarım hep sizinle teyzeleri üzülmeyin sakın sizinde meleginiz gelicek bizim içimize doguyo bebegimle oda sizin yegeniniz artık bu topigin bebegi bizede dualarınızı eksik etmeyin olurmu rabbime emanet olun.....
slm kizlar. hastaneden haber gelmis. sonuc negatif. zaten hic ümitli degildim kizlarr.
hakkimdan hayirlisi olur INSALLAHH. bir dahakisinie ne diyim.
kaderrrr. hic sasirmadimm. icim bom bostuuu.
hayırlı akşamlar kızlarrrr....
ınş sıra bızdedır :))))
seytun rabbım sabır versın cumlemıze dıyecek bır sey yok canım malesef
buralardayım kankı yogunum cok fazla gelemıyorumneler yaptın anlat bakalım ovulasyon testı falan kullandınmı neler neler yaptın de bakalım :) bizde yapalım
cnmm benimmmm zaten uykucuyummm ben bi uyuyunca uynamak bilmem
allahım sağlıcakla kucağına almayı nasip etsinnn
cnm benimmm demekki hakkına böle hayırlımışşş
hayırlı akşamlar kızlarrrr....
melikecim Allah sonuna kadar sorunsuz gebelik nasip etsin inşallah yüzün hep gülsün...birbenim Allah en kısa zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin..tedavi derken tekrar tüp bebek mi yapacaksın?bende yarın doktora randevu aldım adetimin üçü oluyor yarın.bende yine tüp bebek yapcam bilmiyorum ne kadar sağlıklı...canım tüp bebek istiyorr:))) şaka bir yana kendime üç tane şans vermişim olmazsa en son maonyanın doktorunda laparoskopi olurum...bakalım zaman ne göstercek...
kizlar slm nabersiniz?bugunden icin doktora gidiyordum dun gece regl oldum((( cok agrim oldu
uyuyamadim pek sabahta kalkamadim randevumu yarin sabaha erteledim.
keske regl olmasaydim esimde uzuldu normalde belli etmezdi bu defa gozleri doldu kiyamam ona ben(
yok canım kullanmadım sadace doktora gittim oda klomen verdi eger olmazsa rahim filmi cekeriz demişti cok şükür gerek kalmadı kankiii sadace onu kullandım yumurta tembelligi cıktı bende bunu verdi su günlerde beraber olun dedi eşinle bende doktorumu dinledim ve cok sükür simdi hamileyimm darısıda size olsun inşallahhhhhhh
anladım kankı sagol bende klomen kullandım ama işe yaramamsıdı bende bakalım bu sefer doktor ne vercek hadı hayırlısı olsun
Kızlar çok uzun zamandır uğrayamadım zor bi r4 ay geçirdim şükür şimdi iyiyim oğluşumuz olacakmış ,ben yokken hamile kalan oldumu?
Hayırlı olsun canım inşalalh burdaki bütün arkadaşlar bu duyduyu bende daha yeni anlamaya başladım hamile olduğumu mide bulantısı kusmalar falan perşişandım ,bikaç gündür yatar pozisyonda dinlenirken hareketlerini hissediyorum ufaktan böyle içimde baloncuk patlıyormuş gibi çok tuhaf bi duygu,allah hepimiz<inkini tamamına erdirsin
mrb kızlar bugün sabah olduya başka bir şey istemem...dün gece şiddetli ağrılarımdadan dolayı (adet sancı)10 dakika gözümü kırpamadım sabaha kadar ağladım sancıdan acile gidecek hal bile yoktu..hiç öyle olmamıştı tüp bebekten dolayıdır kesin..bir saat sonra doktorumuza ggideceğiz bakalım tüp mü laparoskopi karar verceğiz..Hadi hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?