Gebe kalamayanlar buraya.....

hoşgeldin canım maonyacımm uykunu aldın mı?
cnmm benimmmm zaten uykucuyummm ben bi uyuyunca uynamak bilmem
allahım sağlıcakla kucağına almayı nasip etsinnn
slm kizlar. hastaneden haber gelmis. sonuc negatif. zaten hic ümitli degildim kizlarr.
hakkimdan hayirlisi olur INSALLAHH. bir dahakisinie ne diyim.
kaderrrr. hic sasirmadimm. icim bom bostuuu.

cnm benimmm demekki hakkına böle hayırlımışşş

melikecim Allah sonuna kadar sorunsuz gebelik nasip etsin inşallah yüzün hep gülsün...birbenim Allah en kısa zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin..tedavi derken tekrar tüp bebek mi yapacaksın?bende yarın doktora randevu aldım adetimin üçü oluyor yarın.bende yine tüp bebek yapcam bilmiyorum ne kadar sağlıklı...canım tüp bebek istiyorr:))) şaka bir yana kendime üç tane şans vermişim olmazsa en son maonyanın doktorunda laparoskopi olurum...bakalım zaman ne göstercek...

kizlar slm nabersiniz?bugunden icin doktora gidiyordum dun gece regl oldum((( cok agrim oldu
uyuyamadim pek sabahta kalkamadim randevumu yarin sabaha erteledim.
keske regl olmasaydim esimde uzuldu normalde belli etmezdi bu defa gozleri doldu kiyamam ona ben(

buralardayım kankı yogunum cok fazla gelemıyorum neler yaptın anlat bakalım ovulasyon testı falan kullandınmı neler neler yaptın de bakalım :) bizde yapalım

yok canım kullanmadım sadace doktora gittim oda klomen verdi eger olmazsa rahim filmi cekeriz demişti cok şükür gerek kalmadı kankiii sadace onu kullandım yumurta tembelligi cıktı bende bunu verdi su günlerde beraber olun dedi eşinle bende doktorumu dinledim ve cok sükür simdi hamileyimm darısıda size olsun inşallahhhhhhh

çok soal bitanem benim hepinizde allah razı olsun darısıda size olsun inşallah melekeriniz bu ay sizinle olur ve rabbim sizinde yüzünüzü güldürürrrrrrr

ahh canım benim yaa rabbim sizede hayırlı evlatlar nasip etsin inşallahta güldürsün yüzünüzüü

anladım kankı sagol bende klomen kullandım ama işe yaramamsıdı bende bakalım bu sefer doktor ne vercek hadı hayırlısı olsun

Kızlar çok uzun zamandır uğrayamadım zor bi r4 ay geçirdim şükür şimdi iyiyim oğluşumuz olacakmış ,ben yokken hamile kalan oldumu?

hosgeldin canım nasılsın hayırlı ugurlu olsun ben hamileyim canım çok şükür yeni yani daha ) darısıda burdaki tüm arkadaslarımıza olsun inşallahhhh

Hayırlı olsun canım inşalalh burdaki bütün arkadaşlar bu duyduyu bende daha yeni anlamaya başladım hamile olduğumu mide bulantısı kusmalar falan perşişandım ,bikaç gündür yatar pozisyonda dinlenirken hareketlerini hissediyorum ufaktan böyle içimde baloncuk patlıyormuş gibi çok tuhaf bi duygu,allah hepimiz<inkini tamamına erdirsin

allah razı olsun canım benim oh ohh maşallah kuzuna saglıcakla gelir inşallahhhhhhh

Son düzenleme:
mrb kızlar bugün sabah olduya başka bir şey istemem...dün gece şiddetli ağrılarımdadan dolayı (adet sancı)10 dakika gözümü kırpamadım sabaha kadar ağladım sancıdan acile gidecek hal bile yoktu..hiç öyle olmamıştı tüp bebekten dolayıdır kesin..bir saat sonra doktorumuza ggideceğiz bakalım tüp mü laparoskopi karar verceğiz..Hadi hayırlısı

mrb canım nasılsın..
hakkında hayırlısı olsun sen tüp bebekmi yaptırmıştın doğal yollamo hamile kalmıştın canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…