Gebe kalamayanlar buraya.....

birben canım nasılsın kusum aslında az çok nasil olduğunu tahmin edebiliyorum canım..
melike kasma kendini canım bazende kasık ağrısı olunca sevinirler çocuk tutunuyo diye korkma kasma kendini canım vücudun ne kadar rahat olursa bebeğinde o kadar rahat olur demişti dr bana yarın ola hayır ola inşallah doğan güneş birbene sana hayırlı umutlu haberler getirsin inşallah..

melike yarına kadar uzan istersen nete çok takılma uzan tv seyret yada kitap oku..Allah seni de yavrunu da korusun

aminn canım allah razı olsunnnn dua edin bana olurmu yarın ilk kontrole gidişim olacak rabbim bana nasip etcek dilerimki sizlerede nasip eder bu güzel heyecanı bu güzel duyguyu canım inanki hepinize her daim dua ediyorum rabbim hayırlı ve saglıklı evlatlar nasip etsin cemi cümlemize inşallahhhhh bak bende taaa ne zamandır bu topikteyim geldigimde 200cü sayfadaydı sanırım simdi 3000 olacak her ay adet oldugumda nasıl yıkılıyodum hepinizi çok iyi anlıyorum çünkü bende yasadım biliyorum o yüzden emin olun dualarım hep sizinle canım rabbim gönlünüzdeki muradı versin en kısa zamanda inşallahhhhh

ayy sorma canım aynı olayı bende gördüm eltimin bacısı benden sonra evlenmişti ve nasıl böle bıcak keser gibi bizim gelin hamile demiştide nasıl davranıyolardıııı ayyyy bende gülmekten bayılmıstımm rabbim herkesin gönlüne göre versin diyodum bendee)) darısıda size inşallahhh zirvecimm rabbim herseyin en hayırlısını versin saglıklı evlatlar nasip etsin inşallahhhhhhhhhh

allah bin kere razı olsun canım sizden inşallah bi yarın olsaydı hayırlısıyla suanda çok heyecanlıyım ama böle agrılar olunca acaba bişi mi olucak diye korkuyom malüm tedaviyle oldum biliyosunuz hayırlı haberlerle dönerim inşallah yarın rabbim hayırlısıyla en kısa zamandsa sizede nasip etsin inşallah canımın içi.....

inşallah herşey güzel olur canım..minicik bedenleriyle dünyanın merkezi olup çıkıyolar kafaya takmamak endişelenmemek elde değil biliyorum benzer şeyler yaşadım çünkü ama onu hayal et sana benzediğini elini tuttuğunu ona seslenişini sana gülüşünü onları düşün ALLAH şeytanın vesvesesinden korusun seni ve yavrunu.. canım dualarımız birleşip iyilikleri yakın kötülükleri bizden uzak eylesin inşallah..

inşallahhh canım inşallahhh allah bin kere razı olsun bu güzel duaların ve dileklerin için tamam canım öle yapıcam rabbim inşallah hayırlısıyla hayırlı evlat nasip etsin sizedeeeee

minasu sen nasıl oldun canım iyisindir inşallah..
maonya netten düştü gelir yine inşallah..

ayyy canım benim yazdıklarını okuyunca duygulandım Allah tez zamanda kucağımızı doldurur inşallah..ben çok şükür iyiyim..gündüz adetimi de oldum ..salı günü doktora randevu aldık kaldığımız yerden devam edeceğiz inşallah bakalım artık belki maonyanın tavsiye ettiği doktorda laparoskopi olup doğal yollarla hamile kalmayı da düşünüyorum.tüp bebek insanı tuhaf yapıyor ne bilim %70 şans veriyorlar sende hep olumlu düşünüyorsun olmayınca da malum yıkıma uğruyorsun..çok kararsızım

zirvecigim ben yazdim ama sen yoktun. sonra ciktim. msn de ailemel konustum uzunca. kk kapattim ama isik yanmaya devammi etmis.
oysaki kaparmistim. hem yazip hem konusmak zor geliyorda.
ay kiyamam demekki 7 aylik hamile bir kadina imrendin agladin. ben bazen diyorum biiz aslinda cook zavalliyiz. yani ben kendimi öyle görüyorumm.
hayatimi hic sevmiyorumm.
ALLAH yardimcin olsun zirvecigimmm

melike sende kedine dikkat et. ves vese seytandandir. bool bool LA HAVLE VELA KUVVETE ILLAH BILLAH cek.
bak görüceksin iyi gelicek canim.
bebgi stres yapipta kaybedersen ALLAH korusun vijdan azabindan kurtulamazsinn canimm.

ben yarin. 10. 30 da doktora gidiyorum. hic pmutl degilim kanamam olduyaa.
bir mucize olursa o baska. ahkkimdna hayirlisi olsun kizlarrr. be hep öyle diyomm.
ben cikiyorummm. kac saatt oldu sandelyede oturuyorum.
yarin gelince size yazarim hadi ALLAHA emanet olunn canlarr bbb öpöp

melike sende kedine dikkat et. ves vese seytandandir. bool bool LA HAVLE VELA KUVVETE ILLAH BILLAH cek.
bak görüceksin iyi gelicek canim.
bebgi stres yapipta kaybedersen ALLAH korusun vijdan azabindan kurtulamazsinn canimm.

allah korusun bacımm derim canım bu duayı sürekli allah razı olsunn bitanem benimmmm

hadi hayırlı haberlerle gel inşallah canım arkadasım benimm dualarım hep seninleolucak bizde gidicez bakalım inşallah hep beraber hayırlı haberlerle dönerizzzz

umutluuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
doktordan gelir gelmezz bize haber cnm aklımız sende kalır yoksaaaa.

zirveeeeeeeeee cnm kimse gelmez die bende çıkmıştım dün

günaydın arkadaşlar.hepinize mutlu haftalar diliyrm.
yasin ve amerrasulu okudum hepimiz için allahım kabul etsin.

gunaydın tubacıgım agzına yuregıne saglıkkkkk
rabbım kabul eylesınnn
doktordan geldınızmı dıe bakım dedım
hıc kımseden haber yokkkkk

slm kizlarr nasilsinizz
kan verdim ögleden sonra sonuc belli olucak. doktor hic muayane etmedi ama bebk yoktur dedi.
yinede kesin sonuc ögleden sonra belli olucak. hakkimizdan hayirlisi olur INSALLAH
ben iyim hic ümidimde yookk acikcasi. INSALLAH bundan sonraki tedavimde hamile kalirimmm

inşallah hayırlı sonuçlar alırsın kaç kez gelip baktım sırf sendden haberdar olabilmek için..sonucu muhakkak yaz olur mu canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…