- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #29.501
melike yarına kadar uzan istersen nete çok takılma uzan tv seyret yada kitap oku..Allah seni de yavrunu da korusun
melike yarına kadar uzan istersen nete çok takılma uzan tv seyret yada kitap oku..Allah seni de yavrunu da korusun
meraklanmayın bişeyim yok oyy hemende korkuyosunuz ya kurban olurum size çok şükür iyiyim bugün misafirim vardı eşimin akrabaları içlerinde 7 aylık hamile gelin vardı herkes onunla ilgilendi aman şöyle otur aman soğukta durma ayağına terlik al karnına ellerini koyup bebeğin hareketlerini sevdiler tabii bende koydum elimi karnına bebek kıpırkıpırdı içim çoştu gözlerim doldu yaşlar içime aktı gitti ALLAH korusun kıskandımda ağladım falan sanmasınlar diye güldüm durdum kıskanmam ALLAHIM herkese nasip etsin içindede bize içimdoldu bende sizi göriyim dedim çünkü bana iyi geliyosunuz arkadaşlar..
birben canım nasılsın kusum aslında az çok nasil olduğunu tahmin edebiliyorum canım..
melike kasma kendini canım bazende kasık ağrısı olunca sevinirler çocuk tutunuyo diye korkma kasma kendini canım vücudun ne kadar rahat olursa bebeğinde o kadar rahat olur demişti dr bana yarın ola hayır ola inşallah doğan güneş birbene sana hayırlı umutlu haberler getirsin inşallah..
allah bin kere razı olsun canım sizden inşallah bi yarın olsaydı hayırlısıyla suanda çok heyecanlıyım ama böle agrılar olunca acaba bişi mi olucak diye korkuyom malüm tedaviyle oldum biliyosunuz hayırlı haberlerle dönerim inşallah yarın rabbim hayırlısıyla en kısa zamandsa sizede nasip etsin inşallah canımın içi.....
inşallah herşey güzel olur canım..minicik bedenleriyle dünyanın merkezi olup çıkıyolar kafaya takmamak endişelenmemek elde değil biliyorum benzer şeyler yaşadım çünkü ama onu hayal et sana benzediğini elini tuttuğunu ona seslenişini sana gülüşünü onları düşün ALLAH şeytanın vesvesesinden korusun seni ve yavrunu.. canım dualarımız birleşip iyilikleri yakın kötülükleri bizden uzak eylesin inşallah..
minasu sen nasıl oldun canım iyisindir inşallah..
maonya netten düştü gelir yine inşallah..
melike sende kedine dikkat et. ves vese seytandandir. bool bool LA HAVLE VELA KUVVETE ILLAH BILLAH cek.
bak görüceksin iyi gelicek canim.
bebgi stres yapipta kaybedersen ALLAH korusun vijdan azabindan kurtulamazsinn canimm.
ben yarin. 10. 30 da doktora gidiyorum. hic pmutl degilim kanamam olduyaa.
bir mucize olursa o baska. ahkkimdna hayirlisi olsun kizlarrr. be hep öyle diyomm.
ben cikiyorummm. kac saatt oldu sandelyede oturuyorum.
yarin gelince size yazarim hadi ALLAHA emanet olunn canlarr bbb öpöp
inşallah hayırlı sonuçlar alırsın kaç kez gelip baktım sırf sendden haberdar olabilmek için..sonucu muhakkak yaz olur mu canımslm kizlarr nasilsinizz
kan verdim ögleden sonra sonuc belli olucak. doktor hic muayane etmedi ama bebk yoktur dedi.
yinede kesin sonuc ögleden sonra belli olucak. hakkimizdan hayirlisi olur INSALLAH
ben iyim hic ümidimde yookk acikcasi. INSALLAH bundan sonraki tedavimde hamile kalirimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?