- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #29.581
sağol canım benim az evvel doktordan geldim aynını söledi embriyo sonuçta ve düşük oluyor o yüzden dedi..birbenim doktorum bana salı günü senden bazı tahliller alacağız gizli hastalık var mı diye tüp bebek tutmadığında normalde bu tahliller yapılıyormuş senin doktorun bahsetti mi sana bundan?
onu bilmiyordum tabiiki o da inşallah tüm isteyenlere versin Rabbim
birde ben varıııım unutmayın arkadaşlar((
evet canım tüp bebek yapmıştım ve tutmuştu sonra düştüüü
hayırlı akşamlar kızlar nasılsınızzz
sanada canım iyiyim kendi adıma sen nasılsın bakalım
allah iyilik versin canım bende iyiyim tatlım benim çok şükür eşim görevden geldi onla sohbet ediyoz şimdik)
evet canım tüp bebek yapmıştım ve tutmuştu sonra düştüüü
biz araligin 6 sinda gidicegiz. o zaman neler yapicagimzi konusucakmsiiz.
ama benim doktorun onlari arastiricagini sanmyiorum. burdakinler cook ilgilenmiyorlar.
yinede ben diyim bakiyim. belki banada tahlil yaparlar. cook ümiidm yook acikcasi.
biz araligin 6 sinda gidicegiz. o zaman neler yapicagimzi konusucakmsiiz.
ama benim doktorun onlari arastiricagini sanmyiorum. burdakinler cook ilgilenmiyorlar.
yinede ben diyim bakiyim. belki banada tahlil yaparlar. cook ümiidm yook acikcasi.
tüp bebekte düşük olunca rahim dinlensin vücut dinlensin diyor dr sen hemen düşünüyoruz (tüp bebek) diyince yazmak istedim ben düşük yaptım dr sordum 2. ne zaman yapmam uygun diye dr en az 2-3 ay dinlenmeni tavsiye ederim demişti 2 dr daha sordum doktorlar sitesinde onlarda 3ve6 ay arası uygun demişti..
eşim hemen 2. tüp bebek denemesini yapmak istedi dr tavsiye etmeyince erteledik bizde paylaşmak istedim canım..
maonya nerde ki dünde yoktuu((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?