Gebe kalamayanlar buraya.....

biz araligin 6 sinda gidicegiz. o zaman neler yapicagimzi konusucakmsiiz.
ama benim doktorun onlari arastiricagini sanmyiorum. burdakinler cook ilgilenmiyorlar.
yinede ben diyim bakiyim. belki banada tahlil yaparlar. cook ümiidm yook acikcasi.

evet canım tüp bebek yapmıştım ve tutmuştu sonra düştüüü

tüp bebekte düşük olunca rahim dinlensin vücut dinlensin diyor dr sen hemen düşünüyoruz (tüp bebek) diyince yazmak istedim ben düşük yaptım dr sordum 2. ne zaman yapmam uygun diye dr en az 2-3 ay dinlenmeni tavsiye ederim demişti 2 dr daha sordum doktorlar sitesinde onlarda 3ve6 ay arası uygun demişti..
eşim hemen 2. tüp bebek denemesini yapmak istedi dr tavsiye etmeyince erteledik bizde paylaşmak istedim canım..

ama benim doktorun onlari arastiricagini sanmyiorum. burdakinler cook ilgilenmiyorlar.
yinede ben diyim bakiyim. belki banada tahlil yaparlar. cook ümiidm yook acikcasi.

canım benim ilk günler böyle oluyor ama zamanla sıkıntın azalacak inşallah..ben düşük yaptıktan sonra dışarı çıkmak istemiyordum sürekli uyumak istiyordum ALLAH bu yolda emek veren herkese yardım etsin yaşadıklarımız kolay değil ama güçlü olmaktan başka çaremiz yok..
bencede dr konuş banada tahlil yaptılar pıltılaşma falan varmı diye 18 tane tahlil yaptılar ve histereskopi yapalım dedi dr gelecek aya erteledim maddi durumdan dolayı..

kendine gel umutlubirben çok umutsuz sun sen niye böyle yapıyosun canım bizde bigün anne olacağız üzülme allah nasip etmedi daha ama olacak emin ollll

ben doktora gerekiyor mu bu tahliller? dedi ki yapmak zorundayız çünkü kadınlarda gizli hastalıklar olabiliyormuş ve buda gebelik için ciddi sıkıntı oluşturuyormuş..yani yapmasak işi savsaklamış oluruz araştırma muhakkak yapılıyor sende yaptır..benim doktor çok iyi profesör türkiyenin en önemli en çok başarı elde etmiş doktor(iyice reklamını da yapıtım bu arada)benimle beraber bir doktorda kliniğe tüp bebek için geliyordu ve benimle beraber tüp bebek yaptı benden önceki gün yapmıştı transferi dün tlf konuştum tutmuş onunki büyük ihtimalle ikizmiş..benimle beraber yapan kaç kişinin tutmuş doktorumda dedi...

Son düzenleme:

evet canım doktorumda bir ay bekle sabırsızz dedi bu arada doktor kadar bilgilisin vallah bu yolda hepimiz kadın hastalıkları uzmanı olcazzzz doktordan duyduklarımı ilkin burada öğreniyorum..paylaştığın içinde çok teşekkür ediyorum canım benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…