Gebe kalamayanlar buraya.....

burdayımm cnm sen benimi özledinnnnn:)))))
okulum var 12den akşam 6ya kadr.gelincede yemek telaşı o bu derken giremiom

evet canım valla çok özleedim seni seni çok iyi anlıyorum canım benimde okul vardı çok yoruluyordum neyseki bırakıp aof okuyorum gerçi şimdi de niye bıraktım diye kendime kızıyorum ama farketmez bu da aynı zaten

merhabaaa kızlar sizlere bişey paylaşam kızlar ben yaklasık 2 yıldır korumadıgım halde cocuk olmuyodu ve yurtlama bozuklugu vardı bende ve kızlar adetim 21 günü progesteron testim yüksek cıktı yani bu ay yumurtlamışım bennnn bunuda inçir suyuna ve keçi boynuzana borcluyum ve şiddetle sizlere tavsiye ediyorum yapın kızlar bakın sonuc bulacaksınız

INSALLAHHHHHHH canimm. birde zelalca var o arkadasimizda tez zamnda hepmiz hamis kalirizzzzzzz.

canım arkadaşım RABBİM hepimizin yüzünü güldürsün inş. benide unutmamış duasında kıyamam ben sana hemen sende bırakma kendini bizimki can değilmiydi negatifi aldık ama yola devam ettik hiç bunalım yapmadık o kolayı zaten zor olan güçlü olmak ayakta kalabilmek hadi sende kendine gel artık ALLAH büyük herşey yoluna girecek kendini eve kapama çık gez biraz insanların arasında dolaş emin olki kime bakarsan bak herkesin bir derdi var ama genede hayat devam ediyor bu bizim sınavımız olabilir bu sefer olmadı ama genede mücadele edicez hem bizim koca bebeklerimiz var canın yandıkça git eşine simsıkı sarıl inanki rahatlıycaksın bizler kader arkadaşıyız onlarda bizim hem eşimiz hem kader arkadaşımız yani yalnız değiliz şimdiden başla 2. tüpün hazırlıklarına beslenmene psikolojine herşeyine dikkat et herşey bitmedi tatlım inş. RABBİMİN izniyle bizlerde anne olucaz :13:

hayırlı akşamlar kızlarrrr nasılsınızzz:87:

iyi akşamlar melike kardeş beni hatırladınmı dün test oldum prosgesteron yükselmiş bacım cok mutlu oldubu ay gebe kalabilirmişim doktor öyle söyledi yumutlamam olmuş yani bunuda inçir suyuna borcluyum arkadaşlar yapın lütfen mitiş bişey bakın sizde göreceksiniz nasıl oldugunu

ayy öylemi çok sevindim canım benimm hadi gözün aydın inşallah bu ay sizlerden güzel haberleri duyarız hep beraber hamile olursunuz canım benimm

ayy öylemi çok sevindim canım benimm hadi gözün aydın inşallah bu ay sizlerden güzel haberleri duyarız hep beraber hamile olursunuz canım benimm

işallah bacım rabbim burdaki bütün arkadaşlara nasip etsin tek duam inamırmısınız artık bu formattan ayrılamaz oldum allahım bütün herkese hayırlı evlatlar versin

mrb arkadaşlar nasılsınız..
misafirlerim vardı bugün hiç giremedim nete şimdi gittiler bulaşıkları makinaya atıp nete koştum özledim topiği..

valla araştırıyorum okuyorum tv tüp bebekle ilgili hiçbir programı kaçırmıyorum insanın başına gelince bilgi ediniyor canım..bence en azından 1-2 ay bekle canım arkadaşımda tüp bebek yaptırdı istanbulda dr u demişki tüp bebek için yapılan hormon iğnelerinin vücuttan atılma süresi 2-3 ay sürebiliyormuş..hakkımızda hayırlısı olur inşallah bi daha tüp bebeğe gerek kalmadan gelir kuzularımız..

inşallah inşallah canım benim...bende o süre içinde laparoskopi olayım bari..olabilirim değil mi herhangi bir sakıncası yoktur inşallah

günaydın güzel anne adaylarııııı bugün doktorumu izleyin orda hamilelikle ilgili bilgiler veriyo doktorlarrr darısıda size inşallah rabbim hepinize hayırlı evlatlar versin dilerimkiiii

gunaydın herkese kızlarrrrrrrrr
umarım herkes ıyıdır
ben ılaclarıma basladım bugun3. gunum
duanıza ıhtıyacım var........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…