- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #29.601
burdayımm cnm sen benimi özledinnnnn:)))))
okulum var 12den akşam 6ya kadr.gelincede yemek telaşı o bu derken giremiom
Yokk cnmmm daha başlıcammmm fırsta bulamıozzz:86:
evet canım valla çok özleedimseni seni çok iyi anlıyorum canım benimde okul vardı çok yoruluyordum neyseki bırakıp aof okuyorum gerçi şimdi de niye bıraktım diye kendime kızıyorum ama farketmez bu da aynı zaten
INSALLAHHHHHHH canimm. birde zelalca var o arkadasimizda tez zamnda hepmiz hamis kalirizzzzzzz.
hayırlı akşamlar kızlarrrr nasılsınızzz:87:
iyi akşamlar melike kardeş beni hatırladınmı dün test oldum prosgesteron yükselmiş bacım cok mutlu oldubu ay gebe kalabilirmişim doktor öyle söyledi yumutlamam olmuş yani bunuda inçir suyuna borcluyum arkadaşlar yapın lütfen mitiş bişey bakın sizde göreceksiniz nasıl oldugunu
ayy öylemi çok sevindim canım benimm hadi gözün aydın inşallah bu ay sizlerden güzel haberleri duyarız hep beraber hamile olursunuz canım benimm
işallah bacım rabbim burdaki bütün arkadaşlara nasip etsin tek duam inamırmısınız artık bu formattan ayrılamaz oldum allahım bütün herkese hayırlı evlatlar versin
evet canım doktorumda bir ay bekle sabırsızz dedi bu arada doktor kadar bilgilisin vallah bu yolda hepimiz kadın hastalıkları uzmanı olcazzzz doktordan duyduklarımı ilkin burada öğreniyorum..paylaştığın içinde çok teşekkür ediyorum canım benim
bende incir kürü deneyecemm.
kızlar ben çıkıyrm okula geç kalacamm by
valla araştırıyorum okuyorum tv tüp bebekle ilgili hiçbir programı kaçırmıyorum insanın başına gelince bilgi ediniyor canım..bence en azından 1-2 ay bekle canım arkadaşımda tüp bebek yaptırdı istanbulda dr u demişki tüp bebek için yapılan hormon iğnelerinin vücuttan atılma süresi 2-3 ay sürebiliyormuş..hakkımızda hayırlısı olur inşallah bi daha tüp bebeğe gerek kalmadan gelir kuzularımız..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?