- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #29.621
gunaydın herkese kızlarrrrrrrrr
umarım herkes ıyıdır
ben ılaclarıma basladım bugun3. gunum
duanıza ıhtıyacım var........
gelecek ay aşılama yaptırcaktık.ama maalesef doktorum izinli.bu ay artık klomen kullanacağım,boş kalmaktansa.bol bol çalışcaz artık :)
inşallaholur kızlar.
canım arkadaşım RABBİM hepimizin yüzünü güldürsün inş. benide unutmamış duasında kıyamam ben sana hemen sende bırakma kendini bizimki can değilmiydi negatifi aldık ama yola devam ettik hiç bunalım yapmadık o kolayı zaten zor olan güçlü olmak ayakta kalabilmek hadi sende kendine gel artık ALLAH büyük herşey yoluna girecek kendini eve kapama çık gez biraz insanların arasında dolaş emin olki kime bakarsan bak herkesin bir derdi var ama genede hayat devam ediyor bu bizim sınavımız olabilir bu sefer olmadı ama genede mücadele edicez hem bizim koca bebeklerimiz var canın yandıkça git eşine simsıkı sarıl inanki rahatlıycaksın bizler kader arkadaşıyız onlarda bizim hem eşimiz hem kader arkadaşımız yani yalnız değiliz şimdiden başla 2. tüpün hazırlıklarına beslenmene psikolojine herşeyine dikkat et herşey bitmedi tatlım inş. RABBİMİN izniyle bizlerde anne olucaz :13:
kizlar iyi aksamlar nasilsini??
gunaydın herkese kızlarrrrrrrrr
umarım herkes ıyıdır
ben ılaclarıma basladım bugun3. gunum
duanıza ıhtıyacım var........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?