Gebe kalamayanlar buraya.....

arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım benim 9yaşında bi oglum var gecen kışında 2aylık bebegim karnımda öldü ama şimdide korunmuyoruz ama hamile kalamıyorum eşimde 2 sene önce varikoselden ameliyat oldu benimgibi sorunları olan arkadaşlarla konuşmak isterim

iyi dileklerin icin sagol canim arkadasimmm elimde degil inan sanki büyk bir boslugun icine düsmüsüm gibii moralim sifirr.
her sey ALLAHtan biliyorum bunuu ne bilim bom bosum. kendimi coook yanliz hissediyorumm.
bu gün alis verise gittim kac gündür evden hic cikmiyordum. ALLAHATN ki sogan hic yoktu.
biliyorsun sogansiz yemekte yapilmiyor. birazda kendimi zorlayarak diari ciktimm. ohh hayat varmis dedim.
ben her zaman böyle olyuorum. yarinda yine cikmam. INSALLAH canim bizlerde anne olucagizz
bu gün doktor her seyinizi bebk üzerine palnlamayin dedi. elimizdemi sanaki dimi canimm
senin ve diger arkadaslarin isi gücü rast gidrde hic olmazsa sizler bebginize kavusun gariiiii

herkese gercekten cok tsk ederım allh razı olsun herkestenn
bırbencıgım bana sımdı dogum kontrol hapı vede vıtamın verdı
adetın 21. gunude ıgnelre baslıcam
yanı ayın10 yada 11 ınde lucrın olacak
sımdı adet bıtımı ıcın fıtıl verdı sen hangı ılacları kullandın ?

kedicik hos geldinn cnimmm senin problemin nedir.
karyamm, minnasu kizlar sizlerde iyisinizdir INSALLAHHHH
iyi dileklerin icin sagol melikee, ben sabah izledimm . biraz gec kalmistim ama yinede faydasi olduu.

Son düzenleme:
zirve okurum demıstı
hamılelerımız var
vede kalamayanlar var
gelın bır lsıte yapalım hangı dua okunacaksa sayıyı herkes karsısına yazsın okumak ısteyener

once ıstıyorsanız on bın tane ıhlas suresını yapalım bu bıtıncede tefrıcıyeye baslarız yada yasını serıfe ne dersınız?

kızlar ağır bel fıtığı olmuşum.doktor fizik tedavi verdi.ilaç verdi.gebe kalmamam gerektini sölediiii
bana kısmet olmuo anne olmakkkkk sabahtan beri ağlıyrmm başım ağrıdııı

hos geldin manolya canimm nasilsinnn
esracigim bende senin gibi adet baslangicinda dogum kontrol hapina basladimm.
yanilmiyorsam 15. günü inelere basladimm. dogum kontrol hapi desoren, kullnadim.
inelerin ismini hatirlamiyorum. artani geri götürdük. vitamin ve flikasit kullndin.
halada demir hapina ve flogasite devam ediyorum. ikisinide 3 ay kullanicakmisimm.

toplam 45 gun suruormus bana yasmın verdı dogum kontrol hapı.....

tuba cok uzuldum ama herseyde vardır bır hayır be bırtanem

tamam esracigim önce ihlasla basliyalim. ihlas cekmeden önce 100 selavat cekelim derim.
sonrada her kes ihlas ceksin. mesela ben 1000 tane cekerimm. icimden geldii. aldim bu kadar
ALLAH kabul etsinn iNSALLAHHHHHHH

Gecmis olsun tubacigim bu nerden cikti yafff. diyorumya kismet olmazsa biseylerde engel oluyor.
hakkindan hayirlisi tatlimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…