- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #29.801
şaka yaptım canım zaten ilk ben dedimya sana önce tedavidekilere ve hamişlere okuyalım diye.. sonda olsam ne olacak ismim geç aklına gelmiş ilk önceki listede yoktum sonra baktım yazmışsın onun için zilli dedim beni unutmuşsun diye kuşum..
dua etmemmi canım benim ederim tabii..ALLAH kabul etsin inşallah..
kızlar akşama 20lik dişimi çektiricem gömülü.ameliyat gibi dikiş atıolarrr çok ağrıo çektirdikten snr.geçen yılda diğerini çektirmiştimmm.akşama girmezsem merak etmeyinn
bismillahırrahmanırrahım
Bırben ___1000 tane
esra___1000 tane
METUKA ___500
maonya__500
melike___300
ask melegi__500
davraz__1000
zirve__400
jelli__500
___dua edılecek ısımler ___
umutbırben
maonya
esra8
zelalca
jelli
deryaaa
melike
defne
askmelegı
mınnasu
jose
hurrem
metuka
ZİRVE
ezgı
ebrusen
davraz
elif
baska kım var ?
dolsun gobısler ınşşşşşşşşşşşşşşşş
rabbım herkesın dualrını kabul eyleeeeeee
kucagı bos olan herkese katından hayırlı bır soy ıhsan eyleeeeeeeeeee
amin amin aminnnnnnn
cnm zaten sırayla teker teker okumıycaz ki topluca okuyup listedeki herkes için dua edicez en azından ben öyle biliyorum yani önce kimin için yapılacak diye bişey yok tabi ben yanlış anladıysam hiç fark etmez nasıl isterseniz öyle olsun tatlım sadece ben mi yanlış anladım diye yazmak istedim....bu arada zirvecim nasılsın grşmedik uzun zamandır...özledim cnm sohbetini.....
geçmiş olsun canım benimde aynı 3 yıldır acısını çekiyorum ama diş çıkmıyor ameliyet olacakmışım ama nerede bende o cesaret diye diye 3 yıl oldu ağrısı çok kötü ALLAH yardımcın olsun canım benimm..
iyi dileklerin icin sagol canim arkadasimmmelimde degil inan sanki büyk bir boslugun icine düsmüsüm gibii moralim sifirr.
her sey ALLAHtan biliyorum bunuu ne bilim bom bosum. kendimi coook yanliz hissediyorumm.
bu gün alis verise gittim kac gündür evden hic cikmiyordum. ALLAHATN ki sogan hic yoktu.
biliyorsun sogansiz yemekte yapilmiyor. birazda kendimi zorlayarak diari ciktimm. ohh hayat varmis dedim.
ben her zaman böyle olyuorum. yarinda yine cikmam. INSALLAH canim bizlerde anne olucagizz
bu gün doktor her seyinizi bebk üzerine palnlamayin dedi. elimizdemi sanaki dimi canimm
senin ve diger arkadaslarin isi gücü rast gidrde hic olmazsa sizler bebginize kavusun gariiiii
kızlar benide alın bende okumak istiyorum ne okuyorsunuzbismillahırrahmanırrahım
Bırben ___1000 tane
esra___1000 tane
METUKA ___500
maonya__500
melike___300
ask melegi__500
davraz__1000
zirve__400
jelli__500
___dua edılecek ısımler ___
umutbırben
maonya
esra8
zelalca
jelli
deryaaa
melike
defne
askmelegı
mınnasu
jose
hurrem
metuka
ZİRVE
ezgı
ebrusen
davraz
elif
sahgul
baska kım var ?
dolsun gobısler ınşşşşşşşşşşşşşşşş
rabbım herkesın dualrını kabul eyleeeeeee
kucagı bos olan herkese katından hayırlı bır soy ıhsan eyleeeeeeeeeee
amin amin aminnnnnnn
slm sitede yeniyim banada yardimci olurmusunuz???
günaydın kızlar dua halkanıza benide alıncanlar uzun zamandır giremiyordum nasılsınız melikecim gittinmi doktora
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?