Gebe kalamayanlar buraya.....

cnm zaten sırayla teker teker okumıycaz ki topluca okuyup listedeki herkes için dua edicez en azından ben öyle biliyorum yani önce kimin için yapılacak diye bişey yok tabi ben yanlış anladıysam hiç fark etmez nasıl isterseniz öyle olsun tatlım sadece ben mi yanlış anladım diye yazmak istedim....bu arada zirvecim nasılsın grşmedik uzun zamandır...özledim cnm sohbetini.....

kızlar akşama 20lik dişimi çektiricem gömülü.ameliyat gibi dikiş atıolarrr çok ağrıo çektirdikten snr.geçen yılda diğerini çektirmiştimmm.akşama girmezsem merak etmeyinn

geçmiş olsun canım benimde aynı 3 yıldır acısını çekiyorum ama diş çıkmıyor ameliyet olacakmışım ama nerede bende o cesaret diye diye 3 yıl oldu ağrısı çok kötü ALLAH yardımcın olsun canım benimm..

canım ya hangi duayı okuyosunuz bende okumak isterim böyle hayırlı bir işte benimde katkım olsun

şaka yapayım dedim ortalığı karıştırdım bacım :))bende biliyorum toplu okunduğunu esra beni sona yazmıştı beni unuttu diye şaka yaptım bende canım..iyiyim çok şükür güzel anne asıl seni sormalı ne kadar kaldı doğuma canım..ALLAH sağlıkla kucağına almayı nasip etsin darısı başımıza..
toplu sohbet edemiyoruz uzun zamandır ama yüreklerimiz bir buda çok güzel..

zirvecim geçmiş olsun canım biran önce çaresine bak diş hamile kalındığında sorun çıkarıyo çektiremezsinde öyle acı çeker durursun :18: tatlım hangi duayı okuyosunuz bende okumak istiyorum

canım zamanla daha iyi olcaksın baksana bizim yapamadığımızı soğan yapmışseni dışarı çıkarmış inş.2 denemende olcak allahın izniyle tabi canım sakın umudunu kaybetme adın gibi ol umutlu ol yalnız değilsin bizler varız birbirimizi görmesekte gönül bağımız var herzaman birbirimize destek olucaz inş. rabbim daha fazla aratmaz sizin dua işine bayıldım çok sağolun canım duanızda benide unutmamışsınız rabbim tez zamanda kucağınızı doldursun canım tüp işine çok ara vermeyin bence burda 2 ay sonra başlatıyorlar tekrar sende şimdiden kendini toplayıp bismillah de canım merkezde 42 yaşında bi bayan vardı tüple hamiş kalmış hemde ikiz bizler şimdiden ah vah ediyoz görüşürüz canım kocamannnnnnn öpt. byyyyyyyyyyyy

kızlar benide alın bende okumak istiyorum ne okuyorsunuz

gunaydın kızlar
ıhlas suresını okucaz
lıstedekı herkes ıcın toplu haldeeeee
tek tek deıl yanıııı
okumak ısteyen sayıyı verebılır lısteye ekleyebılırım

bismillahırrahmanırrahım

İHLAS SURESI OKUYACAKLARRRRRR

Bırben ___1000 tane
esra___1000 tane
METUKA ___500
maonya__500
melike___300
ask melegi__500
davraz__1000
zirve__400
jelli__500

___dua edılecek ısımler ___

umutbırben
maonya
esra8
zelalca
jelli
deryaaa
melike
defne
askmelegı
mınnasu
jose
hurrem
metuka
ZİRVE
ezgı
ebrusen
davraz
elif
sahgul
ubudi
baska kım var ?

dolsun gobısler ınşşşşşşşşşşşşşşşş
rabbım herkesın dualrını kabul eyleeeeeee
kucagı bos olan herkese katından hayırlı bır soy ıhsan eyleeeeeeeeeee
amin amin aminnnnnnn

günaydın kızlar dua halkanıza benide alın canlar uzun zamandır giremiyordum nasılsınız melikecim gittinmi doktora

hoşgeldin canım benim evet gittik tatlım çok şükür kesemizi gördük kalp atışı içinde iki hafta sonra gel dedi rabbiminziniyle gidicez inşallah kuzu darısıda size olsun hayırlısyla inşallah dualarım hep sizinlee tatlım benimm

esra canım 400 ihlas 100salavat okudum ALLAH kabul etsin..yine almak isterdim ama bugün yarın temizlik yapıcam p.tesi işe başlıyorum çok şükür yoksa evde kafayı sıyırmak üzereyim sıkıntıdan..
iş bana iyi geliyor 6 ay dinlendim yeter..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…